Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První bod Dvora v soutěži! V KP U 19 si Třebechovice vyšláply na Slávii HK! Přestřelka v České Skalici a pět branek packého Rosputniaka!!


Datum akce: 30.11.-0001

Výsledky zde:

Dalším kolem pokračovaly o víkendu i mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 se událostí kola stala remíza Dvora Králové s Třebší. Dvoráci tím získlai první bod v soutěži, jejich výkony se zvedají a tak mohl být trenér Celler, po delší době, spokojen. Naopak hostující realiziční tým podotknul, že výkon jejich týmu ovlivnil hradecký Majáles... Týmy z čela tabulky vesměs uspěli. Cidlina nedala šanci České třebové, stejně jako Svitavy Letohradu. Vysokou výhru, 8:0, si připsaly Hořice s Litomyšlí a vedoucí Pardubice, nepnechaly nic náhodě a bez problémů si odvezly body z Nového Města. Domácí trenér Killar nebyl vůbec spokojen. Díky výborné první půli zvítězil Trutnov v Hlinsku a stejně se vedlo také Náchodskému béčku v Lanškrouně.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  Krajský přebor U 19 přinesl druhou prohru Vrchlabí v řadě. Poté co minulý týden neuspělo v Chlumci, prohrálo tentokráte v Trutnově 1:2. I tak jsou ovšem vrchlabští v čele s náskokem osmi bodů na druhý Rychnov, který získal jen bod za remízu v Červ, Kostelci. Ve vyrovnaném utkání mezi RMSK B a Solnicí byli o jednu branku šťastnější domácí 3:2. Poslední Třebechovice, si překvapivě, vyšláply na Slávii Hradec, kterou porazili 3:0! Chlumec nedal šanci Jaroměři. ta v první půli nedala penaltu a nakonec si odvezla šest branek. Týniště podlehlo Žacléři 3:4 a hattrickem se na tom podílel hostující Těžký.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže si dojely vedoucí Stěžery pro tři body do Rudníku. Zvítězili zde 5:1 a druhý hattrick v řadě dal Karel Vácha. Do České Skalice zavítaly Kosičky a diváci viděli solidní přestřelku, která nakonec skončila 6:5 pro domácí.V posledním utkání, nestačilo Hostinné na Vamberk 2:4.

Výsledky finálové skupiny  zde ...

 
V 1 skupině o pořadí doslova rozebrala Nová Paka Malšovu Lhotu. Konečné skóre bylo 10:1!! Pětkrát!! se trefil domácí Rosputniak. Roudnice nestačila na Javorku, které podlehla 1:5 a Kopidlno podehlo stejným výsledkem Myštěvsi, za kterou byl třikrát úspěšný Demeter.
                                                                                                         

Ve 2 skupině o pořadí se vedoucí Meziměstí rozešlo s Rasoškami smírně 3:3. Penalty zvládli lépe domácí, kteří jsou v čele tabulky se 12 body. Stejný bodový zisk mají také Předměřice, které porazili Babí 5:0. Poslední zůstává Meziříčí, jenž nestačilo na tým Úpice/Rtyně.

Výsledky skupiny o pořadí 2 zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 je v čele i nadále Nové Město n.M. To zvítězilo 5:0 v Borohrádku. V přímém souboji o poslední místo zvítězila Slávia Hradec 3:0 nad Dobruškou a po dlouhé době nejsou svěřenci trenéra Jánského na posledním místě. Třebeš byla v Chlumci lepší a její výhra 6:2 j zasloužená. Červený kostelec si odvezl pět branek z Vrchlabí a Jaroměř porazila , v kvalitním utkání, Jičín po velkém boji 4:3. Ke kvalitě utkání přispěl i sudí Svoboda. Trutnov sehrál, dle trenérů, nejhorší utkání sezóny ve kterém podlehl Olympii 1:6. Za tu se třikrát prosadil Votrubec.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

NADLER krajském přeboru SŽ překvapila jasná výhra 6:0 Olympie v Bělohradě nad Javorkou. Domácí toho měli, po náročném programu, doslova plné zuby. Velmi dobrý výkon podala, i přes prohru, Třebeš v Chlumci. ale na rozdíl od domácích, své šance neproměnila. Výtečně si na jaře vede Jičín a potvrdil to také v Jaroměři, které nedal šanci a zvítězil jednoznačně 5:0. Hattrick vstřelil Florián. Nové Město si otevřelo střelnici v Borohrádku a nasázelo domácím, kteří hráli s hodně mladou sestavou, třináct branek!! Tři branky Maříka nasměrovaly Vrchlabí k výhře 7:3 nad Červ. Kostelcem.

výsledky zde:

Ve finálové skupině KS SŽ prohrál vedoucí Černilov 2:0 v Rychnově, když hosté nedali velkou řadu šancí. V čele soutěže je tak Týniště, jenž si odvezlo všechny body ze Dvora Králové. Béčko Olympie sehrálo s Hronovem solidní poločas, ale druhá půle vyzněla lépe pro hosty.

Výsledky zde ...

Ve skupině o pořadí vyšel vedoucí Úpici první poločas s Pakou, který vyhrála 3:0. Konečné skóre bylo poté 4:2. Meziříčí podlehlo 1:7 Rtyni, za kterou dal tři góly Toman a Třebechovice se rozešly smírně s Babím.

výsledky zde:


Vytvořeno: 28.4.2015
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace