Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Milíčeveská loď nabírá vodu, rozlobený kobylický trenér po výhře v Polici, derby v Českém Meziříčí pro Opočno, Zdelov podlehl Předměřicím, jedenáct jaroměřských porazilo Smiřice, bolest nad ztrátou Vlastimila Lasáka


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


         

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)

V NEDĚLI ZÁPAS KOLA POLICE-KOBYLICE, NEPOLISY A MILETÍN NADĚLOVALY ...

Do 9. dějství na jaře šly v roli favoritů dva vedoucí celky, které hrají doma. Utkání Žacléř - Kopidlno už nic zřejmě nic mimořádného neřešilo, v neděli se odehraje na Náchodsku bitva o kontakt s čelem tabulky. Je pravdou, že za jistých okolností, o kterých se pouze mluví, může být postup odměnou i pro druhý tým tabulky. Konkurence MS v ledním hokeji odlákala z hledišť spoustu fanoušků, žádný tým však změnu začátku před tímto kolem neavizoval.

V sobotu jako konkurence hokejového semifinále Česká republika-Kanada se jako první zápas kola odehrál duel Miletín - Dolní Kalná. Kdo byl favoritem, je nasnadě ...
V Miletíně se začalo v 17:00 a před sedmou hodinou se stalo něco, co doposud nikoliv, domácí tým se radoval nejen z bodů, ale především z deseti (!) nastřílených branek. Výsledek 10:2 skutečně spíše patří do hokeje, ale Dolní Kalná hokejovými výsledky přímo hýří, bohužel ke své škodě. Jeden z fotbalistů hostujícího kolektivu Martin Bartoš označil svůj tým jako "rozebraný". Antonín Kraus: "Začátek zápasu připomínal spíše házenou, protože téměř každý útok skončil brankou. A tak v sedmnácté minutě svítil na tabuli neuvěřitelný stav 5:2. Zbytek zápasu se už jen dohrával a bylo jen otázkou, kolik ještě naši hráči přidají branek."

Jeden z posledních dvou zápasů doma odehrály v sobotu Nepolisy s Hronovem, domácí gólová mašina byla jasným favoritem zápasu. I zde byl plánován výkop v 17:00, i zde se v podvečer radoval domácí celek nejen z bodů, ale také z konečného skóre 6:1, které jim nadále zajistilo tříbodový náskok. Co na to MIlan Havlík: "Nejhorší začátek jara. Dvacetpět minut jsme byli ospalí, asi otrávení hokejem a čekali, že to přijde samo. A taky přišlo. Ve 22. minutě vyvrcholila převaha soupeře gólem. Jenže když to nešlo herně, pomohl trestňák a vlastní gól. Zbytek zápasu se odehrál v naší režii a ukončil ho hattrickem Martin Tlustý."

Utkání Baník Žacléř - Kopidlno byl zápasem týmů, kterým již o mnoho nešlo, ale věřili jsme, že sportovní zápolení velí všem aktérům na hřišti neprohrát žádné utkání. I zde se začínalo v 17:00, nakonec se obě mužstva rozešla smírně 1:1, penaltový rozstřel zvládli lépe kopidlenští fotbalisté. Charakter zápasu potvrdil i trenér Vlastimil Honek: "Sehráli jsme skoro přátelské utkání, ve kterém už o nic nešlo. Podle toho to také vypadalo. Z obou stran chybělo nasazení a bojovnost. Hosté si odvezli navíc bod za bezpečné proměňování pokutových kopů. Dostat balon z deseti metrů do branky je velký problém pro většinu baníkovců."

V nedělním utkání hostila Police nad Metují Kobylice, to měl být velmi zajímavý zápas. O bod byly zatím lepší Kobylice, tým, který tento zápas prohrál, ztrácí na vedoucí Nepolisy ztrácet hodně. Prostě - v Polici se hrál rozdílový zápas. Střetnutí řídil zkušený sudí Martínek, delegátem byl Jan Střížka. Kobyličtí fotbalisté vyhráli nakonec 3:2 (Němec 2, Nový - Hečko, Jandík) a jejich trenér Petr Průcha se přes výhru moc a moc zlobil: "Ještě, že mám v Kobylicích kostru týmu, na kterou se mohu vždy spolehnout. Hráčům, kteří dnešní utkání odehráli, děkuji, zvláště Liborovi Tobiškovi. Smekám borci. No a ten zbytek, co nás v tom nechal, to je neskutečná zbabělost, zrada a pro mě nepochopitelné. Chlapci, zamyslete se a pokud nechcete hrát fotbal, tak ho nehrajte, uleví se vám i mně, poněvadž se nebudu rozčilovat a budu vědět, na čem jsem."

HVĚZDA KOLA :
Hvězdou kola se stal útočník Kobylic Němec, který dvěma brankami zajistil svému oslabenému týmu velmi hodnotnou výhru v Polici nad Metují. Kobylice jsou nadále ve hře a hostí v příštím kole vedoucí Nepolisy.

UDÁLOST KOLA :
Deset branek v Miletíně dlouho nikdo nedostal, ale vše je jednou poprvé. Potupnou nakládačku vezla domů přes Třebihošť Dolní Kalná.

VÝROK KOLA :
Antonín Kraus, vedoucí SK Miletín: "Začátek zápasu připomínal spíše házenou, protože téměř každý útok skončil brankou. A tak v sedmnácté minutě svítil na tabuli neuvěřitelný stav 5:2."

NÁVŠTĚVA KOLA :
100 diváků, i tento počet sledujících zápas Miletín - Dolní Kalná stačil být návštěvou kola. Jaromír Jágr vyhrál i tento duel.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 9. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 9. kole se diváci nesešli v obvyklém počtu, konkurence MS v ledním hokeji udělala své, přišlo jich jen 315, průměr na utkání 78 diváků)

Sokol Nepolisy - 780 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Spartak Kobylice - 603 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                 Spartak Police - 525 diváků (průměr na zápas 87 diváků)                                     
SK Miletín - 515 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                           Baník Žacléř - 500 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                 
Dolní Kalná - 463 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                         
FK Kopidlno - 380 diváků (průměr na zápas 126 diváků)                                      

AFK Hronov - 195 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                      
                             
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
28 - L. Pánek (Nepolisy),
19 - Němeček (Miletín),
17 - Brett (Kopidlno), Vondrouš (Miletín),
15 - Valtera (Hronov),
14 - T. Hanuš (Nepolisy), Klapkovský (Police),
13 - T. Klaban (Kopidlno), J. Jiřička (Dolní Kalná),

12 - T. Mucha (Police),
10 - Hauk (Police), D. Ježek (Dolní Kalná), Urban (Miletín), Nový (Kobylice), Tlustý (Nepolisy),
9 - Ondráško (Žacléř),  Jandík (Police),
8 - Kotyk (Žacléř), J. Líhan (Nepolisy), Bartoníček (Miletín),
7 - Čermák (Police), Chaloupka (Nepolisy),
6 - R. Brzek, Havlíček (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno), Pataki (Police), Neuschl (Hronov),

5 - Ullman (Nepolisy), Poutník, Machačný (Kopidlno), Šťávík, Danihel (Hronov), Kněžourek, Machačka, Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná),

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Lámr, Kulina (Miletín), Hrubý (Kobylice), Pokorný (Nepolisy),
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek, Němec (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš, V. Kodytek, T. Jiřička, Tauchman (Dolní Kalná), L. Vít, Mádle (Žacléř),  Novotný (Miletín),
2 - Dřimal, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Najman, Hampl (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, Hečko, vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý (Kobylice), Richter, Brentner, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, vlastní (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, vlastní (Hronov), Navrátil ml., O. Šimůnek (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Albert, Baše, Cvik, Sychra, vlastní (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kubeček (Police),
                                



 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

V ČESKÉM MEZIŘÍČÍ DERBY PRO OPOČNO, LOKOMOTIVA DOTAHUJE ...

Skupina F zatím stále sleduje stíhačku Lokomotivy za vedoucím Českým Meziříčím, rozdíl mezi oběma týmy je po tomto kole pouhý bod. Všechny čtyři utkání se hrála v sobotu, začátky byly konkurečně hokejové - vždy od 17:00.

V sobotu se hrálo velké derby v Českém Meziříčí, prognóza zněla, že domácí to nebudou mít s letos velmi solidním Opočnem vůbec lehké. A prognóza se ukázala jako pravdivá, Opočno jásalo na výhrou 3:0 (Vondřejc 2, Reichl) a domácí kouč Milan Mikušík rozhodně ve svém komentáři příliš pozitivní být ani nemohl: "Místní derby zaslouženě vyhrál hostující tým z Opočna. O jejich vítězství rozhodl důraz v osobních soubojích, jednoduché a kvalitní řešení v přechodové fázi a efektivita při zakončení. V neposlední řadě o utkání rozhodl fakt, že se nám poprvé v sezóně nepodařilo vstřelit branku. Soupeři gratulujeme k vítězství a pro nás je jen škoda, že stejně kvalitní výkon nedokázal předvést před týdnem." Za řízení sudího Rychtára sledovalo zápas 135 fanoušků.

Poslední Černíkovice jely v sobotu na Lokomotivu Hradec Králové. Domácí doposud zvládali i zápasy, ve kterých nehráli v kompletní sestavě, v tomto duelu byli favority i přes skutečnost, že Černíkovice sehrály doma poslední utkání solidně a trápily lídra tabulky. Lokomotiva vyhrála jasně 3:0 (Ji. Javůrek, D. Denk, Mašek) a v tabulce dotáhla Meziříčí na jediný bod. Michal Sobotka, vedoucí domácích, zápas zhodnotil slovy: "Utkání se hrálo ve vlažném tempu za naší mírné převahy, kterou jsme zužitkovali ke vstřelení branek, díky kterým jsme jasně zvítězili a získali důležité body do tabulky." Trenér hostí Josef Cejpek v komentáři sdělil: "Dnes jsme neodehráli vůbec špatné utkání. Hráči bojovali, předvedli i několik pěkných akcí. Opět jsme ale vyprodukovali několik hrubých chyb, které domácí potrestali a tak tři body zůstaly zaslouženě doma." Duel sledovalo 80 fanoušků.

Třetí sobotní duel se hrál v Doudlebách nad Orlicí, kam odjely Malšovice. Zápas skončil bez branek, za zaznamenání stojí, že Malšovice letos vyhrály popré penaltový rozstřel, což kvitoval i Bohumil Krucký: "Doudlebám jsme chtěli odplatit naši domácí nejtěsnější porážku 0:1. To se nám povedlo jen z části. Ve vyrovnaném utkání jsme branku nevstřelili, ale dokázali jsme zlomit střelecké trápení v pokutových kopech a poprvé jsme si připsali bonusový bod v tomto rozstřelu."

Albrechtice, které v minulém dějství vyprovodily sedmi góly právě Velešov, jely do Rychnova nad Kněžnou. Domácí rezerva odjela bez bodu z Malšovic, doma si určitě Kotkovi svěřenci chtěli spravit chuť. A stalo se - béčko Rychnova vyhrálo 4:1 (Vrána 2, Nosek, Trejtnar - Hořínek), zápas sledovalo podle hlášení domácího klubu 25 diváků. František Kotek: "Vítězství dnes hlavně za druhou půlku zasloužené. Ale všichni si uvědomujeme, že dnes fotbal byl tak nějak na vedlejší koleji. Ztráta velkého kamaráda a spoluhráče Vlastika Lasáka v našich srdcích hodně bolí."

HVĚZDA KOLA :
Milan Vondřejc dvěma góly "popravil" domácího lídra tabulky České Meziříčí a v tradičním derby se radovali fotbalisté Opočna.

UDÁLOST KOLA :
V Doudlebách a Rychnově šel bohužel fotbal stranou, utkání se hrála ve velmi smutném hávu tragické smrti bývalého hráče obou domácích klubů Vlastimila Lasáka.

VÝROK KOLA :
Milan Mikušík, trenér Českého Meziříčí, po zápase s Opočnem: "Soupeři gratulujeme k vítězství a pro nás je jen škoda, že stejně kvalitní výkon nedokázal předvést před týdnem." Před týdnem Opočno doma podlehlo Lokomotivě Hradec Králové 0:1.

NÁVŠTĚVA KOLA :
135 diváků vidělo derby České Meziříčí - Opočno, bez hokeje by jich asi bylo více.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 9. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 9. kole celkem přišla  návštěva pouhých 290 fanoušků, průměr na utkání 72 diváků, všechny zápasy kolidovaly se střetnutím ČR - Kanada)

Č. Meziříčí - 718 diváků (průměr na zápas 143 diváků)  
Lokomotiva - 660 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Doudleby - 500 diváků (průměr na zápas 100 diváků)
Albrechtice - 480 diváků (průměr na zápas 160 diváků)                                      
Černíkovice - 420 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                        
Opočno - 380 diváků (průměr na zápas 95 diváků)
                                       
Rychnov B - 200 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                        
Malšovice - 125 diváků (průměr na zápas 31 diváků)                                          


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
20 - Hořínek (Albrechtice),
16 - Kráčmer (Doudleby),
15 - Jelen (Opočno),
Baše (České Meziříčí),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B),

11 - O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice),
9 - D. Hanuš (Černíkovice), Reichl (Opočno),

8 -
Jak. Javůrek (Lokomotiva), Vondřejc (Opočno),
7 - Schejbal (Lokomotiva), T. Přibyl (Opočno), Šrámek (Doudleby),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov), 

5 - Horký (Malšovice), Sršeň (Albrechtice), Mašek (Lokomotiva),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Lemon, Brokeš, Luňák (Malšovice), Zvolánek, Svatoň (Lokomotiva), L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka, Vrána (Rychnov B),
3 - Musil (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš, Kotyza (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice), Zajíček (Rychnov B), Pinkas, Voda (Albrechtice), Jiří Javůrek (Lokomotiva),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Provazník (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Libřický, Ninger (Malšovice), Ziegler, Borovský, Denk (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík, Nosek (Rychnov B), Jaroš, Forejtek (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Němec, Bělonohý, vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Slánský (České Meziříčí), Velínský, Valc, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer, Čtvrtečka (Opočno), Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Kopsa, Souček, vlastní (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Hanyk, Valášek, Zimmer, Kameník, Šmída, Trejtnar (Rychnov B),



          
PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


NEDĚLNÍ ROZDÍLOVÝ ZÁPAS V MILÍČEVSI, MLADÉ BUKY HRÁLY O KLID ...

Skupina G začíná být vzadu dramatická, toto kolo může hodně říci. Po třech sobotních předehrách přijde nedělní finále tohoto 9. dějství.

V sobotu se od 17:00 střetla v dalším zápase doma Libáň s Trutnovem C (první zápas vyhrála Libáň v Trutnově 5:1), oba týmy od sebe dělí dva body a oba týmy úplný klid nemají. Body z tohoto duelu budou mít svoji hodnotu, to bylo napsáno před utkáním. Libáň jakoby v posledních zápasech zcela ztratila šťávu, porážka 0:3 je toho důkazem.

Již od 13:00 hostily v sobotu Robousy v derby utkání Jičín B, oba týmy si zřejmě chtěly vychutnat semifinále MS v hokeji. Obě družstva dělilo před utkáním propastných 22 bodů, favority byli hráči rezervy Jičína, ale jakoby něco říkalo, že tentokrát Robousy mohou bodovat. "Něco" se mýlilo, i v tomto střetnutí si Jičín B zachoval svoji podobu posledních kol, vyhrál 2:0 (Grosu 2) a kráčí za prvním místem a malou prémiíí. Zbyněk Materna: "Výsledek odpovídá průběhu hry a postavení týmů v tabulce soutěže. Poděkování patří panu Novotnému za operativní změnu přeložení utkání."

Zápas Mladé Buky - Hostinné měl mít svůj náboj, bučtí fotbalisté měli před utkáním 13 bodů a to nebylo na záchranu mnoho. Domácí prostředí jim velelo bodovat, zvláště když strašila poslední prohra s Trutnovem. Tatran je poměrně v pohodě, stále to střílí Jakoubkovi, těžko se hledal favorit. Jenže pohoda Hostinného platila jen první poločas, kdy hosté právě díky Jakoubkovi a Valešovi vedli 2:0. Po přestávce domácí dokonale otočili vývoj zápasu a vyhráli 5:3. Komentář z domácí kabiny: "Zasloužené vítězství domácího týmu, kdy jsme prospali začátek zápasu, ale povedl se nám nepříznivý výsledek otočit."

V neděli možná měla v Milíčevsi hořet tráva, od 17:00 domácí fotbalisté uvítali Rudník, který vstal z mrtvých. V Rudníku zvítězila Milíčeves, oba týmy měly shodně 9 bodů, měla to být bitva kdo z koho. Byla? O tom Zdeněk Špicar, vedoucí milíčevského týmu: "Dnešní představení mělo do fotbalu ale opravdu hodně daleko". Góly Prívary a Havránka vyhrál Rudník nakonec 2:0 a posunul se na šesté místo. Jeho stíhačka první pětky bude pokračovat.

HVĚZDA KOLA :
Mladý rozhodčí Jakub Ludvík dobře zvládl silně důležité střetnutí Milíčeves - Rudník.


UDÁLOST KOLA :
Milíčeves podlehla doma Rudníku a po předchozí domácí prohře s Trutnovem C jí už hodně začíná téci do lodi.

VÝROK KOLA :
Zdeněk Špicar, vedoucí Milíčevse, po utkání s Rudníkem: "Dnešní představení mělo do fotbalu ale opravdu hodně daleko. "

NÁVŠTĚVA KOLA :
59 diváků vidělo poslední jarní zápas (a velmi nevydařený) Libáně na domácím hřišti, tým jede třikrát ven k derby okresu a s Mladými Buky si přehodil pořadatelství.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 9. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 9. kole to vůbec nebyla hitparáda, přišlo totiž 167 fanoušků, což by byla tak dobrá návštěva na jedno utkání, průměr tristní na utkání 41 diváků)

Libáň - 627 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                                  Hostinné - 492 diváků (průměr 123 diváků na zápas)                                         Rudník - 380 diváků (průměr 126 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 350 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                              Robousy - 251 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                             Mladé Buky - 235 diváků (průměr 58 diváků na zápas)                                         Jičín B - 195 diváků (průměr 48 diváků na zápas)                                                  Trutnov C - 170 diváků (průměr na zápas 56 diváků)                                          
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
20 - Jakoubek (Hostinné),
17 - Ruml (Mladé Buky),
10 - Balcar (Libáň),
9 - Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C),
8 - Hylmar (Rudník), Valeš (Hostinné),
7 - Chramovský (Milíčeves), R. Polák (Hostinné), J. Mezsároš (Jičín B), Tomášek (Robousy), Havránek (Rudník),
6 - Voldán, M. Mezsároš (Jičín B), Šimočko (Trutnov C), Drbohlav (Robousy), Šmucer (Hostinné), 
5 - 
Novák, Víšek, Čáp (Rudník), Haider, Poznar (Mladé Buky), Pešta (Libáň), Maličký, Šmucer (Hostinné), Zákravský, Klossowski (Trutnov C), 
4 - Knížek, Mička (Libáň), R. Nývlt, Chvalina, Vomočil (Trutnov C), M. Roman, Jak. Roman (Milíčeves), Nossek (Hostinné), Brhel, vlastní (Mladé Buky), Prívara (Rudník),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), Wimmer, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), Novotný (Milíčeves), Zlámal, Miler, Grosu (Jičín B), Doležal, Kahoun (Mladé Buky), 
2 - Srb, Karásek, Hanuš, Rejman (Robousy), Kořínek, L. Haken, Bucek, Janda (Jičín B), Rejha, J. Roman (Milíčeves), Kosina (Hostinné), Štěpánek, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Tu Hai Linh, Jůza (Libáň),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, Havránek, vlastní (Milíčeves), Bílek, Gritzer, Vedlich, Vodička (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Čeřovský, Horáček, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič (Libáň), L. Horák, Blažek, Kracík (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák, Hrubeš (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska, Petr, Doubic, Rejl (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části. Jarní část je doplněna kompletně.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

ZDELOV DOMA PROHRÁL S PŘEDMĚŘICEMI, DEŠTNÉ KŘESALO NADĚJI ...

Poslední dohrávka je za námi, Zdelov doma remizoval s Lípou 2:2 a v penaltovém rozstřelu nedal ani jeden pokus. Bod z derby je málo a svěřenci Miloše Zemana šli k opravné zkoušce. Třikrát se hrálo v sobotu, v neděli je výkop v Borohrádku.

V sobotu se od 17:00 se hrál nesmírně důležitý duel Zdelov - Předměřice, souboj jedenáctibodových měl být hodně dramatický a důležitý. Na vedoucí branku předměřického Voborníka odpověděl v 41. minutě domácí Komárek, ale v 85. minutě se trefil hostující Frank a pro domácí bylo vymalováno. Předměřice vyhrály 2:1 a sekretář Zdelova Petr Komárek vzpomněl ve svém komentáři i populární seriál: "Utkání nemělo dlouho parametry 1.B. třídy. I přes náš hodně laxní výkon v 1. poločase jsme v jeho závěru dokázali srovnat na 1:1. Ve druhém poločase to bylo z naší strany o něco lepší, nastřelili jsme tyč a pak zahodili i jednu "tutovku" hlavou. Soupeř nás pak v závěru potrestal za nedůslednost a odváží si od nás důležité tři body. S dnešním výkonem bychom nestačili ani na Slavoj Houslice." Zápas vidělo 65 fanoušků.

Smiřice v Jaroměři, co si více lze přát. Hrálo se v sobotu od 17:00, oba týmy měly pouhých 14 bodů, bylo to derby, kluby mají společnou mládež. Domácích hráčů dorazilo na zápas přesně jedenáct, ostatní sledovali Jágra a spol. v marném boji o finále. Přesto rezerva Jaroměře vyhrála 3:1 (Seifert, Ameti, Ulrych - Melichárek) a domácí kouč Paleček poděkoval jedenáctce statečných a pochválil rozhodčího Kouta: "Děkuji jedenácti statečným za výhru, když někteří hráči zůstanou doma kvůli hokeji. Super výkon rozhodčích a to si myslím, že to musí uznat i hosté." Hosté ústy vedoucího Václava Tarantíka pouze konstatovali, že se jim utkání vůbec nepovedlo.

V třetím sobotním zápase hrálo doma Deštné s Lípou o naději, reprezentanti Orlických hor měli před zápasem pouhých osm bodů, Lípa jich měla o deset více. Domácím mohla pomoci výhra nebo alespoň dva body, vše ostatní by navodilo kritickou situaci. Deštenský tým se ale nevzdává, Lípě nasázel pět branek a v tabulce dotáhl Zdelov. Pro Lípu není prohra 2:5 (Vašata, Rektor - Matula, Drapák, Macháček, Lanta, vlastní) a hlavně první poločas (0:4) právě lichotivým vysvědčením. I o tom mluvil Libor Beran: "Zasloužené vítězství domácího týmu. Dnes mi to připadalo, že jsme nepřijeli hrát fotbal, ale kochali jsme se panoramaty Orlických hor. Jako Homolkovi. Doufám, že nám tato facka pomůže a hráči si uvědomí, že takto prostě fotbal hrát nelze. Omlouvám se fanouškům, že museli přetrpět 90 minut hrůzy."

Borohrádek - Vamberk, domácí trochu ztratili glanc, ale stále suverénně vedou, Vamberk nebyl v komfortní situaci, měl před utkáním pouhých 12 bodů. Zápas začínal v 17:00, hosté spoléhali na střelce Králíka, domácí na svou dobrou defenzívu a rozdílové střelce. Nakonec ani jedna zbraň nezafungovala, výsledek byl atraktivní 3:3, Králík gól nedal, obrana domácích třikrát inkasovala. V penaltách vyhrál Borohrádek a trenér Baníku Vamberk nakonec poděkoval za jeden bod. Nicméně Radek Sazima zápas nehodnotil příliš pozitivně: "Zápas s velkým množstvím šancí na obou stranách skončil remízou. V penaltách jsme byli úspěšnější a máme bod navíc. Za zmínku stojí ještě výkon rozhodčích, kteří hrubě ovlivnili zápas. Kapříci plují i v nižších vodách."

HVĚZDA KOLA :
Předměřický Frank se trefil a to parádně v 85. minutě zápasu ve Zdelově. Pro Předměřice to byla branka z kategorie "zlatých", Slavoj po výhře 2:1 zase žije.

UDÁLOST KOLA :
Zdelov doma v utkání pravdy prohrál s Předměřicemi 1:2 a domácí sekretář hovořil o tom, že výkon týmu by nestačil ani na Slavoj Houslice.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy, po utkání v Deštném: " Dnes mi to připadalo, že jsme nepřijeli hrát fotbal, ale kochali jsme se panoramaty Orlických hor. Jako Homolkovi."

NÁVŠTĚVA KOLA :
125 diváků sledovalo zápas Borohrádek - Vamberk (3:3), trenér Sazima viděl plout kapříky, viděli i diváci totéž?

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 9. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 9. kole celkem přišla  hokejově tristní návštěva 240 fanoušků, průměr na utkání 60 diváků)


Zdelov - 610 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 597 diváků (průměr 119 diváků na zápas)                                      Smiřice - 400 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       Jaroměř - 285 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                               Vamberk - 276 diváků (průměr na zápas 69 diváků)                                           Lípa n. O. - 218 diváků (průměr na zápas 72 diváků)                                       Předměřice - 140 diváků (průměr 46 diváků na zápas)                                   
Deštné - 122 diváků (průměr na zápas 30 diváků)                                           
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 22. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Králík (Vamberk),
10 - J. Bílek (Borohrádek), Ulrych (Jaroměř B),
9 - Doleček (Lípa), Z. Sehnal (Zdelov),  M. Šrom (Vamberk),
8 - Kaplan (Deštné), Seifert (Jaroměř B), Vašata (Lípa), Brendl (Borohrádek),
7 - Čepelka (Lípa), D. Komárek (Zdelov),
6 - Pazderník (Vamberk), Vít (Jaroměř B),  Macháček (Deštné),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), Korenčík, Koutník (Smiřice),  Síkora (Lípa), Ameti (Jaroměř B),
4 - Hekele, J. Emlar (Jaroměř B), Krupka, Matula (Deštné), Hronek (Předměřice), R. Sazima, A. Čermák, Moravec (Borohrádek), Flekr, Hamerský (Vamberk),
3 - Brzokoupil (Lípa), Samek (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý, Lejp, Pekáč (Předměřice), Čenovský (Jaroměř B), Karkula (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Tuček, Hochmann (Deštné), Cvejn, Novotný, Csontos (Zdelov), Charvát (Lípa),
2 - Vojnar, T. Sazima, Moravec, vlastní (Borohrádek), vlastní (Lípa), Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan (Smiřice), Šponar, Chochola (Vamberk), Drapák, Lanta (Deštné),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta (Borohrádek), J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák, Kafka, Rektor (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Truhlář, Neubecker, Hurdálek (Zdelov), Plhal, Rieger, Horák, Špaček, Křivský, Beneš, Škoda, Novák (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda, Voborník, Frank (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Bálek, Valášek, Hampl, vlastní (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Husák, Zemek, Raszka, Melichárek, vlastní (Smiřice),

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 24.5.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace