Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nepolisy a České Meziříčí vítězi finálových skupin 1. B třídy, sedmigólové galakoncerty Milíčevse a rezervy Jaroměře


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Sobotní ranní duel Pardubice B - Náchod (3:1, hrálo se 6. června v 10:15) byl v silném poli pozornosti i účastníků 1. B třídy. Bohužel náchodská prohra a výhra Litole v Novém Strašecí 4:3 říká věci již hodně jasně. Zbývá jiskřička naděje ...

Podívejme se na věci reálně a bez upnutí na kolorit závěru sezóny, kdy se licituje, který tým skončí, který to dále nepřihlásí a tak dále ...
Z divizí by mělo sestoupit celkem 11 týmů. V této konstelaci má Náchod naději na záchranu divize jen tehdy, pokud Litol prohraje v posledním kole doma s Novým Borem a  náchodský tým zdolá Český Brod. Poté by oba kluby měly stejně bodů a Náchod lepší skóre.
Za tohoto stavu sestupují z Královéhradeckého krajského přeboru tři týmy, do této skupiny patří Úpice a už i Lázně Bělohrad, o třetího si to v posledním kole rozdají Libčany (34), Chlumec (35), Dobruška (35) a Broumov (37). Do divize jde Olympia, pokud by některý divizní tým soutěž nepřihlásil, oslovují se postupně další týmy z krajských přeborů až do 4. místa, proto může být i druhá příčka zajímavá.
Z 1. A třídy jsou sestupujícími Častolovice a Dvůr Králové B, do této společnosti přibude (pravděpodobně) i 14. tým, což je nyní Ohnišov. Postupují Kostelec a Provodov, určitou naději si mohou činit celky na 3., případně 4. místě.
Z 1. B tříd je velmi reálný pád 6 týmů, které nahradí 5 okresních vítězů (nebo týmů až do 4. místa z nejvyšších soutěží OFS), tři týmy padají z 1. A třídy (pokud by se některý nepřihlásil, oslovují se další týmy ze soutěží OFS až do 4. místa), Nepolisy a České Meziříčí si vybojovaly postup do soutěže s písmenem A.

         

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)

V MILETÍNĚ VYVRCHOLENÍ SKUPINY, STAROSTA ŠUSTR SLAVÍ HISTORII ...

13. jarní kolo mělo jedno vyrcholení a tři zápasy, které už týmy mohly hrát v klidu, hraje se už jen o 3. místo a malou finanční prémii, na kterou mohou dosáhnout Kobylice a Police nad Metují..

Sobotní zápas v Miletíně byl ostře sledovaným dramatem. Domácí měli tříbodovou ztrátu a prohru 2:4 jako vstupní deficit. Ve středečním vloženém kole Miletín přivezl body z Hronova (2:0), Nepolisy jasně rozstřílely i s veterány v sestavě Dolní Kalnou 5:1. Sobota přivedla do Miletína rekordní návštěvu 220 diváků. Domácí museli útočit, hosté spoléhali na kontry a ty jim vyšly dokonale. Jakou oporou je pro tým Nepolis Lukáš Pánek, bylo viděz v tomto zápase - vše dokonal jeho hattrick. A sympatické konstatování vedoucího Miletína Antonína Krause: "Předzápasová matematika hovořila jasně. My jsme museli vyhrát, soupeři stačil jakýkoliv bodový zisk. Podle toho to na hřišti vypadalo. Naši hráči útočili, hosté dobře bránili a přecházeli do nebezpečných brejků. Bohužel se nám v koncovce nedařilo a naopak jsme soupeři první dvě branky darovali. Pro tak zkušený celek, jaký Nepolisy mají, už nebyl problém dotáhnout utkání do vítězného konce. K postupu jim gratulujeme a přejeme hodně úspěchů v 1.A třídě."

V utkání Dolní Kalná - Hronov šlo o závěrečnou příčku tabulky skupiny, v krásném počasí mohli mít diváci velký důvod jít do útulného dolnokalenského areálu, což se i stalo, ale většina z nich jich zůstala na zdejším pěkném koupališti. Hrálo se v sobotu v 17:00, Kalná si vzpomněla na dobré časy a poslala Hronov domů s výsledkem 4:0 (T. Navrátil mladší, J. Jiřička, D. Ježek, M. Bartoš). Hodnocení duše domácího fotbalu Tomáše Navrátila staršího: "Dnešní vítězství bylo vzhledem ke klimatickým podmínkám a kvalitě soupeře doslova vydřené. Výsledek vypadá sice jednoznačně, ale hosté měli ve svém středu tři, čtyři, nadstandartní hráče, kteří nám pořádně motali hlavy. My jsme byli důraznější, hráli po celé utkání s maximálním nasazením a hlavně jsme byli oproti soupeři produktivnější. Klukům patří velké poděkování. Do areálu přišla krásná návštěva 520 diváků, bohužel 460 jich bylo pouze na koupališti ... "


V přátelském duchu by se měl odehrát i třetí sobotní zápas Baník Žacléř - Police nad Metují, který domácí vyhráli 2:0 (L. Vít, Janata) a v konečném pořadí si zajistili páté místo bez ohledu na poslední zápas. Vlastimil Honek a jeho slova po zápase: "Za úmorného vedra jsme po dlouhé době nastoupili v trochu doplněné sestavě. Sice nám už o nic nejde, ale chtěli jsme i tak utkání vyhrát. To se nám podařilo díky větší vůli v závěru. "

V neděli Kopidlno uvítalo Kobylice. V posledním zápase hráli již hosté bez svého trenéra a na jejich výkonu to bylo velmi znát. Těžko říci, kdo byl v tomto zápase favoritem, každopádně Kopidlno vyhrálo 3:1 (Hnát, Brett, Machačný - Brzek). Před 120 diváky byli kopidlenští lepším týmem.

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Pánek (Nepolisy) - rozhodnout třemi góly rozhodující zápas o postup, tomu se říká majsterštryk. Hodnocení "hvězda kola" patří jednoznačně nepoliskému střelci.

UDÁLOST KOLA :
Historický postup Nepolis do 1. A třídy, obec mezi Novým Bydžovem a Chlumcem nad Cidlinou si sáhla na životní sportovní úspěch. Je jen málo týmů, kde starosta válí v obraně ...

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil (Dolní Kalná), po utkání s Hronovem: "Do areálu přišla krásná návštěva 520 diváků, bohužel 460 jich bylo pouze na koupališti ... "


NÁVŠTĚVA KOLA :
220 diváků vidělo rozhodující duel soutěže Miletín - Nepolisy.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. jarním kole se diváci celkem sešli, přišlo jich 460, průměr 115 na utkání)

Spartak Kobylice - 1042 diváků (průměr na zápas 148 diváků)                                 FK Kopidlno - 810 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                    Sokol Nepolisy - 780 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Dolní Kalná - 738 diváků (průměr 105 diváků na zápas)                                          SK Miletín - 735 diváků (průměr na zápas 122 diváků)                                           Baník Žacléř - 685 diváků (průměr 97 diváků na zápas)                                 
Spartak Police - 625 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                     
AFK Hronov - 415 diváků (průměr 69 diváků na zápas)     
                                
                             
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
34 - L. Pánek (Nepolisy),
21 - Němeček,
20 - Vondrouš (Miletín),
18 - Brett (Kopidlno),
16 - T. Klaban (Kopidlno),
15 - Valtera (Hronov),
14 - T. Hanuš (Nepolisy), Klapkovský (Police), J. Jiřička (Dolní Kalná),
12 - T. Mucha, Jandík (Police), Urban (Miletín),
11 - D. Ježek (Dolní Kalná),
10 - Hauk (Police), Nový (Kobylice), Tlustý, J. Líhan (Nepolisy), Bartoníček (Miletín),
9 - Ondráško (Žacléř), R. Brzek (Kobylice), 
8 - Kotyk (Žacléř), Chaloupka (Nepolisy), 
7 - Čermák (Police), Danihel (Hronov),
6 - Havlíček (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek, Machačný (Kopidlno), Pataki (Police), Neuschl (Hronov), Ullman (Nepolisy), M. Bartoš (Dolní Kalná),

5 - Poutník, Zedek (Kopidlno), Šťávík (Hronov), Kněžourek, Machačka, Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Pokorný (Nepolisy),

4 - Šafařík (Kopidlno), Lámr, Kulina (Miletín), Hrubý, Němec (Kobylice), Schreiber (Hronov), Mádle, L. Vít (Žacléř), V. Kodytek (Dolní Kalná), 
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Nožka, Bergman, vlastní (Police), T. Jiřička, Tauchman (Dolní Kalná), Novotný (Miletín), Kuru (Hronov),
2 - Dřimal, Černovský, Hnát (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Hampl, Navrátil ml. (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián, Janata (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, Hečko (Police),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák, Kotlář (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý (Kobylice), Richter, Brentner, Krátký, Nosek, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, vlastní (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, Bergman, vlastní (Hronov), O. Šimůnek (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Albert, Baše, Cvik, Sychra, vlastní (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kubeček, Werner (Police),
                                



 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

VELKÝ OBRAT V DOUDLEBÁCH, ČESKÉ MEZIŘÍČÍ SLAVÍ POSTUP ...

Skupina F byla ve znamení zápasu Doudleby - České Meziříčí.


V sobotu se v Doudlebách odehrálo utkání, které mohlo rozhodnutí o konečném prvním místu odsunout na poslední kolo nebo mohlo zahájit oslavy klubu z Českého Meziříčí. Hrálo se od 17:00, tip zněl, že domácí nedají Meziříčí vůbec nic zadarmo. V 50. minutě se prognózy naplňovaly, Velešov vedl ještě v 77. minutě 2:0 dvěma góly Kráčmera, v 78. minutě snížilo Meziříčí na 2:1 a obrat byl dokonán v 85. a v 87. minutě. Výhra 3:2 už znamenala pro hosty definitivu. Co na to domácí lodivod Jan Čermák: "Fotbal nemá logiku... A my jsme selhali v koncovce. Místo, aby soupeř odjel s "desítkou", odváží si tři body. Dnes jsme udělali týmu z ČM radost. I když musím uznat, že vstřelené góly "veteránů" byly unikátní. Gratuluji k postupu." Přihlíželo 80 diváků.

Ve stejný čas hostila Lokomotiva béčko Rychnova. To vedlo od 11. minuty trefou Valáška, ale pak už koncertovalo domácí mužstvo a konečný výsledek tomu odpovídal - 4:1 (Jankaj, Tichý, Jakub Javůrek, Jiří Javůrek). Slova Michala Sobotky: "Prvních patnáct minut jsme nechali hostující mužstvo hrát, které také vstřelilo branku. Pak naši hráči začali běhat a kombinovat a jasně přehrávat tým hostí. Dařilo se nám i proměňovat brankové příležitosti a tím se zrodilo naše vítězství. Dobrý výkon odvedlo celé mužstvo. Velice dobrý výkon předvedli také rozhodčí." Zápas pískal Vitvar před 80 příznivci fotbalu.

V neděli Malšovice uvítaly Opočno, hosté přišli o třetí místo a mají na něho ztrátu tří bodů. V Malšovicích se hrál takový fotbalový hokej, výsledek 4:7 po poločase 0:4 pro Opočno odpovídá závěru sezóny. Ten zde jednoznačně viděli i diváci, kterých se prý sešlo 10. Bohumil Krucký řekl k zápasu: "První poločas jsme nezvládli a bylo po zápase. Nakonec se z toho zrodil hokejový výsledek. Hostům blahopřeji k vítězství. Našim největším problémem je proměňování šancí. O divácké návštěvnosti na poslední domácí zápas v sezóně se už raději nevyjadřuji."

Derby Černíkovice - Albrechtice se hrál spíše o prestiž, domácí měli před posledním zápasem s Malšovicemi možnost stáhnout pětibodový náskok svěřenců trenéra Kchopa. Hrálo se v neděli od 17:00 a výsledek potvrdil favorita, hosté z Albrechtic i díky kanonýru Hořínkovi (3 branky) vyhráli jasně 4:1, což kvitoval i trenér Rostislav Kchop: "I přes úmorné teplo se hrál oboustranně svižný fotbal se šancemi na obou stranách. V první půli nás podržel gólman a jednu šanci jsme proměnili. Nástup do druhého poločasu se nám povedl a brzy jsme vedli 3:0 a v podstatě bylo rozhodnuto. Dnes nás zdobilo nasazení, důraz a aktivita, za což klukům děkuju. Nerad jmenovitě chválím, ale vyzdvihnu pětačtyřicátníka Tomáše Jedličku, který dnes nezakopl snad jediný míč a perfektně řídil z pozice stopera naši obrannou činnost."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Jedlička (Albrechtice) - stoperu albrechtického týmu je již 45 let, ale navzdory rodnému číslu zahrál bezchybně na postu stopera a dovedl svůj tým k výrazné výhře 4:1 v Černíkovicích.

UDÁLOST KOLA :
V 78. minutě vedly domácí Doudleby nad Českým Meziříčím 2:0 a oslavy postupu se hostům vzdalovaly. V posledních minutách však úřadovali hráči s příjmením Tomášek a jejich tři branky znamenaly dokonalý obrat na 2:3, hosté postupují do 1. A třídy.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb, po utkání s postupujícím Českým Meziříčím: " "Fotbal nemá logiku... A my jsme selhali v koncovce. Místo, aby soupeř odjel s "desítkou", odváží si tři body. Dnes jsme udělali týmu z ČM radost."

NÁVŠTĚVA KOLA :
100 diváků vidělo utkání v Černíkovicích, kde domácí hostili Albrechtice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. hraném kole přišla velmi nízká návštěva 270 fanoušků, průměr na utkání 67 diváků, všemu vévodilo 10 příznivců fotbalu v Malšovicích)

Č. Meziříčí - 988 diváků (průměr na zápas 164 diváků)  
Albrechtice - 920 diváků (průměr na zápas 153 diváků)                                      
Lokomotiva - 740 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Černíkovice - 740 diváků (průměr na zápas 123 diváků)                                        
Doudleby - 580 diváků (průměr na zápas 96 diváků)
Opočno - 540 diváků (průměr na zápas 77 diváků)
                                       
Rychnov B - 235 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                        
Malšovice - 206 diváků (průměr na zápas 29 diváků)    


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
25 - Hořínek (Albrechtice),
24 - Kráčmer (Doudleby),
21 - Jelen (Opočno),
17 - Baše (České Meziříčí),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), Reichl (Opočno), D. Hanuš (Černíkovice),

11 - O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice), Vondřejc (Opočno), 
10 - T. Přibyl (Opočno),
9 - Jak. Javůrek (Lokomotiva),

8 -
Schejbal (Lokomotiva),
7 - Šrámek, Hudousek (Doudleby),
6 - Počtýnský (Rychnov), Jan Tomášek (České Meziříčí), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Pinkas (Albrechtice),

5 - Horký, Luňák, Brokeš, Lemon (Malšovice), Sršeň (Albrechtice), Mašek (Lokomotiva),
4 - L. Havel, ProvazníkPetr Tomášek (České Meziříčí), Zvolánek, Svatoň, Tichý (Lokomotiva), L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka, Vrána, Zajíček (Rychnov B), Kotyza (Doudleby), Tobiášek (Malšovice),
3 - Musil (Opočno), T. Havel, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Tobiášek, Groh, Ninger (Malšovice), Schod, Krmaš (Doudleby), Stodůlka, Plašil, Jan Jedlinský (Černíkovice), Voda, Forejtek (Albrechtice), Semerád (Rychnov B), Tichý (Lokomotiva),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Libřický, Valc (Malšovice), Ziegler, Borovský, Denk, Jankaj, vlastní (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura, Kopsa, Dostál, vlastní (Doudleby), Kočnar, Řehák, T. Mondík, Nosek, Valášek (Rychnov B), Jaroš (Albrechtice),
1 - Jaroš, Němec, Bělonohý, Rosůlek (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Slánský (České Meziříčí), Velínský, J. Jareš, Papík, Krejčí (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer, Čtvrtečka (Opočno), Hladík, Pavlas, Zeman (Albrechtice), Souček, Plachetka (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, Holoubek, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Hanyk, Zimmer, Kameník, Šmída, Trejtnar (Rychnov B),



          
PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


MILÍČEVES SE PREZENTOVALA KANONÁDOU, MLADÉ BUKY PŘEHRÁLY ROBOUSY

Skupina G - v ní se nejvíce sledovaly zápasy Milíčeves-Libáň a Mladé Buky-Robousy.


Mladé Buky, které prožívají personální krizi díky řadě zraněných hráčů, měly možnost k odpichu - v sobotu od 17:00 přivítaly beznadějně poslední Robousy. Pokud Mladé Buky vyhrají, budou stále ve hře o nesestupovou příčku, to bylo hodnocení před zápasem. Výsledek 4:1 (Ruml 2, Voňka, Doležal - Srb) pro domácí ještě znamená stále naději, byť náchodská pomoc již není příliš reálná. Záleželo i na nedělním zápase v Milíčevsi.

Fotbalisté Rudníku mají excelentní druhou část jara, v sobotu přivítali céčko Trutnova. To bylo již zachráněno, Rudník přidal pojistku výhrou 3:0 (Víšek 3) v tomto duelu a pravděpodobně získá konečné čtvrté místo. Divácká bašta z Podkrkonoší si tuto soutěž rozhodně zaslouží. Pavel Cerman, kouč Rudníku, přidal toto hodnocení: "Z naší strany velice bojovný a takticky vyspělý výkon. Trutnov si v Rudníku prostě nekop a tím jsme definitivně zachránili B třídu. Šňůra sedmi vítězství je neuvěřitelná." Závěr hodnocení nelze rozporovat.

Hostinné se po souboji s Jičínem B může vrátit na druhé místo, v případě výhry může přeskočit Trutnov. Tak zněla matematika před tímto utkáním, které Tatran vyhrál 2:0 (Jakoubek, R. Polák) a prognózy se splnily. 90 diváků sledovalo tento zápas a hodnotil ho stručně vedoucí Pavel Šmucer: "Diváci viděli bojovné utkání se zaslouženou výhrou domácího celku.".

V neděli se teoreticky mohla ještě chytnout posledního stébla naděje Milíčeves za předpokladu výhry nad Libání a ztráty Mladých Buků s týmem Robous, což po sobotě a výsledku 4:1 z Mladých Buků už padlo. Hosté také potřebují k definitivě bodovat, ale v Milíčevsi jim nebylo přáno. Domácí "shodili deku" a Libáň přejeli výsledkem 7:0 (Novotný 2, Jak. Roman, Mat. Roman, Valtera, Havránek, Rejha). Komentář Zdeňka Špicara, domácího vedoucího: "Ve 3. minutě jsme šli do vedení a po vlažném průběhu prvního poločasu se nám podařilo dát gól do šatny. Ve druhém poločase to byla z naší strany, ač by se tomu nechtělo ani věřit, jednoznačná záležitost. Jediným stínem utkání bylo nezaviněné zranění našeho hráče, po kterém musela přijet záchraná služba."

HVĚZDA KOLA :
Víšek (Rudník) - v rozhodujícím zápase o záchranu vstřelil hráč Rudníku tři branky a o to to bylo sladší, že to bylo právě týmu Trutnova.


UDÁLOST KOLA :
Již sestupující Milíčeves doslova shodila psychický balvan a dalšího možného kandidáta "padáku" Libáň poslala domů se sedmi "kousky" v její síti. Libáň musí záchranu potvrdit v posledním kole.

VÝROK KOLA :
Pavel Cerman, kouč Rudníku: "Trutnov si v Rudníku prostě nekop a tím jsme definitivně zachránili B třídu. Šňůra sedmi vítězství je neuvěřitelná."

NÁVŠTĚVA KOLA :
91 fanoušků sledovalo definitivní záchranu Rudníku, který doma zdolal Trutnov C 3:0.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. jarním hraném kole nějací diváci přišli, ale bylo jich málo - celkem 271, průměr 67 na utkání, skupina divácky strádá)

Hostinné - 752 diváků (průměr 107 diváků na zápas)                                         Rudník - 657 diváků (průměr 109 diváků na zápas)                                           Libáň - 627 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                                  Milíčeves - 410 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                         Jičín B - 355 diváků (průměr 50 diváků na zápas)               
Trutnov C - 350 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                          
Mladé Buky - 333 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                        
Robousy - 301 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                            
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
23 - Jakoubek (Hostinné),
17 - Ruml (Mladé Buky),
12 - R. Polák (Hostinné),
11 - Balcar (Libáň), Čáp (Rudník), 
10 - Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C), Hylmar, Víšek (Rudník), Voldán (Jičín B), Valeš (Hostinné),
9 - Havránek (Rudník), Chvalina (Trutnov C),
8 - M. Mezsároš (Jičín B),
7 - Chramovský, Novotný (Milíčeves), J. Mezsároš (Jičín B), Tomášek (Robousy), Šmucer (Hostinné),
6 - Šimočko (Trutnov C), Drbohlav (Robousy), Mička (Libáň), Maličký (Hostinné), Jak. Roman, M. Roman (Milíčeves),
5 - 
Novák (Rudník), Haider, Poznar (Mladé Buky), Pešta (Libáň), Šmucer (Hostinné), Zákravský, Klossowski, Vomočil (Trutnov C), Zlámal (Jičín B), 
4 - Knížek (Libáň), R. Nývlt (Trutnov C), Nossek (Hostinné), Brhel, vlastní (Mladé Buky), Prívara, Brož (Rudník), Kořínek (Jičín B), Rejha (Milíčeves),
3 - Fridrich, Tu Hai Linh (Libáň), Vích, Hanuš (Robousy), Wimmer, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), Miler, Grosu, L. Haken, Janda (Jičín B), Doležal, Kahoun (Mladé Buky), J. Roman (Milíčeves),  
2 - Srb, Karásek, Rejman (Robousy), Bucek, Čeřovský (Jičín B), Kosina, Kracík (Hostinné), Štěpánek, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Horešovský (Rudník), Jůza (Libáň), Jirka, Doubic (Trutnov C), Havránek (Milíčeves),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, Berný, Valtera, vlastní (Milíčeves), Bílek, Gritzer, Vedlich, Vodička (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Horáček, Kirchner, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, Eftlaiš vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák, Hrubeš (Mladé Buky), M. Nývlt, Chráska, Petr, Rejl, Z. Kulda (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části. Jarní část je doplněna kompletně.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

SMIŘICE A VAMBERK V SOBOTU BODOVALY, CO NA TO SOUPEŘI?

Čtyři, možná pět týmů se ještě pere o záchranu, dokonce i šest, alternativu čtyř týmů s 23 body po posledním kole sice vyloučit nemůžeme, ale je otázkou, zda je fotbalově, nikoliv matematicky, reálná. Teoreticky může mít čtyřka týmů 23 bodů, tento počet mohou mít i tři týmy nebo také jen dva týmy a nebo také žádný. Tak počítejme, srovnávejme vzájemné zápasy ...
Skupina rozhodně nenabízí nudu, jistotu tedy mají Lípa a Borohrádek se 24 body, poslední skončí Deštné.

Začněme ve Vamberku, po výhře nad Borohrádkem si Slavoj jel pro poslední bodík jistoty do Vamberku, ale možná ho vlastně nepotřeboval. Domácí bojovali všemi zuby a nehty o záchranu a museli vyhrát, což se jim podařilo výsledkem až vysokým v poměru 5:2 (Králík 2, Pazderský 2, Hamerník - Strakatý, T. Ponikelský). Vše rozhodne poslední kolo. Hodnocení vambereckého Pavla Kotyzy: "V úmorném vedru jsme podali velmi dobrý kolektivní výkon a zaslouženě zvítězili.Za pozornost stojí obětavý výkon Tomáše Králíka, který nastoupil s nedoléčeným zraněním a do 35. minuty zápasu stačil vstřelit 2 góly. Poté se znovu zranil a musel z utkání odstoupit."

Smiřice porazily ve středu v penaltovém rozstřelu Deštné a poslaly ho na poslední místo. O pravidlu penalt se opět rozhořela diskuze. Nyní Smiřice hostily Lípu, která brala bohatým, ale ve středu darovala tři body rezervě Jaroměře. Tentokrát domácí penalty nepotřebovali, vyhráli 3:1 (Bednář, Škarytka, Korenčík - Vašata) a v posledním kole je čeká naprosto rozdílový zápas ve Vamberku.

V neděli Jaroměř B uvítala Deštné a byl to "horký" zápas pouze v bezbrankovém prvním poločase. Áčko Jaroměře bojuje o druhé místo v přeboru, béčko o záchranu 1. B třídy, dva zajíci na honu - bude úspěšný lov? Deštné v Jaroměři hrálo o balíček poslední pomoci, který měl obsahovat dva až tři body z jaroměřské půdy. Jenže ve druhé části hry přišla exhibice domácích, kteří zejména kanonádou Ulrycha (4 branky) zvítězili 7:0.

Zdelov vyhrál ve Vamberku a živil naděje. V posledním kole jede do Deštného, nyní byl hostem Borohrádku. Byl to těžký úkol pro nováčka soutěže, ale ten se umí rvát, jak dokázal ve středečním zápase. Zdelovští fotbalisté se rvali i v Borohrádku, který druhou část soutěže hraje naprosto v jiné fazóně než tu první. Svěřenci Miloše Zemana vyhráli díky penaltě (R. Zeman) 1:0, zápas vidělo 134 fanoušků. Slova trenérů - nejprve Miloš Zeman: "Dnes při nás stáli všichni svatí a hlavně nás podržel gólman Lukáš Beránek. Domácí měli možná více gólovek, ale zápas nakonec rozhodla branka z penalty po faulu na Tomáše Hurdálka. Dobrý výkon předvedla trojice rozhodčích." A Radek Sazima: "Vyrovnané utkání, kdy se nám nepodařilo vstřelit branku, hosté proměnili pokutový kop a odvážejí si pro ně důležité 3 body. I přes prohru jsem s našim výkonem spokojen a opět musím poděkovat 4 našim hráčům z mladšího dorostu, kteří hráli skvěle. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Králík (Vamberk) - ač handicapován zraněním, nastoupil v důležitém zápase svého týmu, sehrál 35 minut, dal dvě branky a musel opět odstoupit. Tomáš prokázal velký charakter.

UDÁLOST KOLA :
Bezbrankový stav drželo Deštné do poločasu v Jaroměři, za druhých 45 minut však inkasovalo sedmkrát. Tým z Orlických hor sestupuje do okresního přeboru ...

VÝROK KOLA :
Tomáš Paleček, trenér béčka Jaroměře: "V první půli jsme nemohli trefit brankové zařízení. To se nám povedlo až druhou půli, a to hned sedmkrát."

NÁVŠTĚVA KOLA :
134 fanoušků vidělo porážku svého Borohrádku, který přenechal tři body týmu Zdelova.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. hraném kole celkem přišla  návštěva 335 fanoušků, průměr na utkání 83 diváků)


Borohrádek - 731 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                      Zdelov - 710 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                                Smiřice - 660 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                                Lípa n. O. - 568 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                       Vamberk - 515 diváků (průměr na zápas 73 diváků)                                           Předměřice - 340 diváků (průměr 56 diváků na zápas)                                   
Jaroměř - 335 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                              
Deštné - 142 diváků (průměr na zápas 28 diváků)              
                            
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
16 - Králík (Vamberk),
14 - Doleček (Lípa), Ulrych (Jaroměř B),
13 - Seifert (Jaroměř B),

12 - Z. Sehnal (Zdelov),
11 - J. Bílek (Borohrádek), 
9 - M. Šrom, Hamerský (Vamberk), Brendl (Borohrádek), Vašata (Lípa),
8 - Kaplan, Macháček (Deštné), Síkora (Lípa), Pazderník (Vamberk),
7 - Čepelka, Brzokoupil (Lípa), D. Komárek (Zdelov),  P. Matějus (Borohrádek), Korenčík (Smiřice),
6 - Vít (Jaroměř B), Tuček (Deštné), Pekáč (Předměřice),
5 - J. Matějus (Borohrádek), Koutník (Smiřice), Ameti (Jaroměř B),
4 - Hekele, J. Emlar (Jaroměř B), Krupka, Matula (Deštné), Hronek, Frank, Ponikelský (Předměřice), R. Sazima, A. Čermák, Moravec (Borohrádek), Flekr, Samek (Vamberk), Bednář (Smiřice),
3 - J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý, Lejp, E. Bareš (Předměřice), Čenovský (Jaroměř B), Karkula (Borohrádek), Hochmann, Drapák (Deštné), Cvejn, Novotný, Csontos, R. Zeman (Zdelov), Charvát (Lípa),
2 - Vojnar, T. Sazima, Moravec, vlastní (Borohrádek), Mondík, vlastní (Lípa), Šmarda, Raszka, Bezvoda (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano, Beneš (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan, Zemek, Husák (Smiřice), Šponar, Chochola, Luňáček (Vamberk), Lanta (Deštné), Ludvík, Neubecker (Zdelov),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta (Borohrádek), J. Dostál, Fujdiak, Richter (Vamberk), Šrejbr, Charvát, Tlapák, Kafka, Rektor (Lípa), Bulavcsjak, Weisser, Hrbáč, Truhlář, Hurdálek (Zdelov), Plhal, Rieger, Horák, Špaček, Křivský, Škoda, Novák, Bohm (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda, Voborník, Paizker, T. Strakatý (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Bálek, Valášek, Hampl, M. Zatloukal, vlastní (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Raszka, Melichárek, J. Škarytka, vlastní (Smiřice),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 5.6.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace