Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 6-7.října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (9.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání


1.A TŘÍDA MUŽI     


CO ZAUJALO:

Bezesporu start FK Chlumec n.C. v Kunčicích a FC Vrchlabí v Úpici, oba zápasy se hrály v sobotu v 16,00.

Černilov doma hladce prohrál s Novým Hradcem Králové 1:4, ve 3.minutě rozjásal domácí Štěnička, ale pak jásali jen hosté (8.Kolář, 35.Šmíd, 84. a 90.Neppl). Domácí konstatovali, byla to "deka", hosté hráli velmi zkušeně.

Po výhře na Novém Hradci zkoušela další štěstí doma Úpice, proti velmi dobrému Vrchlabí vedla od 71.minuty Stránským, v 87.minutě srovnal na konečných 1:1 Jakoubek. V utkání zářil gólman Kobos, i o tom píše Krkonošský deník.

Třebechovice získaly cenné body za výhru 1:0 nad Kostelcem n.O.. Více o 1.A třídě informuje Rychnovský deník ...

Po poločase 0:0 vyhrály Kunčice nad Chlumcem 2:1 góly Brzka a Doležala. 250 diváků sledovalo tento souboj o čelo tabulky, který řídil sudí Svoboda. Zdeněk Šulc, vedoucí týmu: "Bylo to vydřené vítězství proti nejlepšímu soupeři, kterého jsme zatím potkali."

O první výhru usilovala doma Police n.M. proti silné Vysoké n.L. a nepodařilo se, hosté vyhráli 1:0, gól dal v 44.minutě Dohnálek. Domácí si po utkání, kde byli hosté na těžkém terénu šťastnější, uvědomují kritičnost současné situace.

Přepychy po překvapivé výhře v Chlumci tento výsledek potvrdily doma s Ohnišovem a 71.minutě už vedly 3:0. Hosté sice snížili Dobývalem, ale na výhře domácích to už vůbec nic nezměnilo. Fotografie za zápasu přináší Rychnovský deník.

Roudnice opět doma nevyhrála, Dobruška si z roudnického pažitu odvezla bod za remízu 2:2. Hosté už vedli v 29.minutě 2:0 (Hájek, Zilvar), domácí stihli alespoň Kmoníčkem a Slezákem vyrovnat. 1.A třída z pohledu rychnovských klubů a Deníku.

V tomto kole se nepodařilo vstřelit branku Kostelci n.O. a Polici n.M., oba týmy také prohrály nejtěsnějším rozdílem 0:1.

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily Police n.M. (5x), Roudnice (4x), Dobruška (4x), Ohnišov (3x),  Nový Hradec Králové (2x), Přepychy (2x), Kostelec n.O. (2x), Úpice (1x), Kunčice (1x), Vysoká n.L. (1x), Třebechovice (1x), Černilov (1x) a Vrchlabí (1x).

V každém zápase se alespoň jednou v 10 kolech trefili svěřenci Jana Krause z Chlumce n.C., trenér jako bývalý ligový ofenzívní fotbalista má zřejmě v tomto směru na svůj tým velmi pozitivní vliv.

KANONÝŘI 1.A TŘÍDY
(po 8.kole)
8 - Neppl (Nový Hradec)
7 - Winter (Úpice)

6 - Šlechta (Vrchlabí)
5 - Macháček (Ohnišov), Jakoubek (Vrchlabí), Štěnička (Černilov), J.Jelínek (Chlumec), Hašek (Přepychy)
4 - Kárník (Přepychy), J.Kučera (Chlumec), Olšák, Šmíd (Nový Hradec), Laštovička, Brzek, Doležal (Kunčice)
3 - R.Kyral (Třebechovice), Jandík (Police n.M.), Dohnálek (Vysoká n.L.), Prát (Přepychy), Dobýval (Ohnišov)
2 - Páter, M.Jindra (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek, Švandrlík (Kostelec), Hanuš, Bráborec (Chlumec), Lochman, Vích (Třebechovice), Macháček, Jarkovský, Jelínek (Vysoká n.L.), Rada, M.Kejzlar (Úpice), Mikušík, Hájek (Dobruška), Votoček, Kolář, P.Kraus (Vrchlabí), Ježek (Černilov), Kollert (Police n.M.), Šulc (Kunčice), Dvořáček, Slezák (Roudnice)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, vlastní (Vysoká n.L.), Hermann, D.Jelínek, Beneš, M.Kučera (Chlumec), Mašek, Řehák, L.Šrámek, Umlauf (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák, Kmoníček (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Čtvrtečka, vlastní (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek, Hušek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger, Šulc (Vrchlabí), Fetter, David, Mytiska (Ohnišov), Schubert, Pášma, Klapkovský, Paulů (Police n.M.), Mach, Hanzlík, Šulitka, Marel, Čáp, Stránský (Úpice), M.Dostál, Doubek, Kováč, Jirásek, P.Krahulec (Dobruška), Přiklopil, Kolář (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška,Pokorný (Třebechovice)



1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

 


CO ZAUJALO:

Celý program proběhl v sobotu, šest duelů se hrálo od 16,00, v Jičíně béčko hrálo s Mostkem od 13,30. Jičín nebyl hodně spokojen s výkonem rozhodčího v Libáni a motivaci měl velkou.

Stará Paka se pokusila v zápase s Rudníkem odvrátit atak Kopidlna, které se jí přiblížilo na dva body, a úspěšně. V 65.minutě vedli domácí již 4:1, ale v 83.minutě to bylo již 4:3. V druhé minutě nastaveného času definitivně rozhodl Topič.
O přerušení nepříznivé série informuje Jičínský deník ...

Sobotka - Kopidlno, souboj na ostří nože, derby jičínského okresu. To byl zápas jako hrom a domácí vyhráli těsně 1:0.

Bílá Třemešná, tým, který je v posledních kolech ve formě, jela do Žacléře. Baník dostal v posledním kole pověstného "bůra" v Miletíně a potřeboval bodovat jako sůl. Nakonec se mu to nepodařilo, hosté vyhráli 2:1 a opravdu nabírají v posledních kolech páru.

Hostinné poprvé prohrálo teprve v minulém kole, kde to ale stálo za to, šestku z Kopidlna se domácí pokusili napravit v souboji se Sokolem Libáň.
Výsledek s Libání nakonec potěšil, bylo to drama jako od Hitchcocka, Tatran vyhrál 5:4 po poločase 2:3 (27.J.Kracík, 45.Kováč, 65.Nosek, 74.Maličký, 89.Polák - 2.Balcar, 19.Stránský vlastní, 36. a 59.Havlík).Po gólu Havlíka ve druhém poločase vedli hosté již 4:2 a nestačilo to.


Nové Město v čele s kanonýrem Martinem Davidem hostilo Miletín, který se střelecky blýskl v minulém kole. Domácí vyhráli 2:0 (David a Zákravský). Miloš Killar řekl: "Toto vítězství je pro nás důležité. Doufám, že se podaří nastartovat vítěznou atmosféru v kabině." Miletín naopak s přístupem svých hráčů na umělé trávě spokojen nebyl.

Mladé Buky nečekaně podlehly Janským Lázním 1:3 (Brhel - Dvořák, Kult, Štelzer).

Jičín B remizoval s Mostkem 1:1 (Mezsároš - Jirák). Co na to řekl domácí trenér Ruzsó: "Utkání mohlo být rozhodnuto už v prvním poločase s výrazným výsledkem. Naší útočníci však branky střílet nechtěli, asi soucítili s obranou hostí. Druhý poločas přineslo vyrovnání z jediné střely hostů. 30 minut jsme dobývali branku soupeře, ale vytoužený gól jsme již nedali, i když řada opravdu vyložených šancí zůstala nevyužita. Vynikající výkon podala trojice rozhodčích."

Co na to kanonýři ?

Celkem padlo v 9.kole 29 branek, průměr 4,14 góly na utkání. 
(v 8.kole 28 branek, průměr 4 góly na utkání, v 7.kole 23 branek, průměr 3,28 gólu na utkání, v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).
Rekord vytvořili střelci v 5.kole, kdy nastříleli v sedmi zápasech 34 branek.


Branku v tomto kole nevstřelily týmy Kopidlna (celkem 3x) a Miletína (celkem 2x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Janských Lázní (4x), Mladých Buků (3x), Mostku (2x), Libáně (2x), Jičína B (2x), Nového Města n.M. (2x), Rudníku (2x) a Hostinného (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Staré Paky, Bílé Třemešné, Sobotky a také posledního týmu tabulky Baníku Žacléř (!). Zde palec nahoru !

Palec nahoru si zaslouží za svá střelecká představení fotbalisté Hostinného, Libáně, Staré Paky a Rudníku, v jejich dvou vzájemných zápasech padlo 17 gólů a na to diváci chodí rádi.

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 8.kole)

10 - David (Nové Město n.M.)
6 - Odvárko (Kopidlno), Mezsároš (Jičín B), Balcar (Libáň), Hendrych (Bílá Třemešná)
5 - Machalík (Mladé Buky), Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Rulc, Kubišta (Sobotka), Havlík (Libáň), Krejčí (Stará Paka), Hylmar (Rudník)
4 - Kuchta (Stará Paka), Andrle (Mostek), Machačný (Kopidlno), D.Kubelka (Bílá Třemešná)
3 - Havránek, D.Čáp (Rudník), Berger (Stará Paka), Liška, R.Toth, Brhel (Mladé Buky), J.Dřímal (Kopidlno), Přikryl (Sobotka), Z.Prokop, Kult (Janské Lázně), Kalinka, Hlavatý (Libáň), Hátle, Urban (Miletín), Janata (Žacléř), D.Nosek, Polák (Hostinné)
2 - Machačka, Bartoníček, Němeček, Jukl (Miletín), D.Duchek (Mostek), Pavlíček (Stará Paka), L.Vít, Ondráško (Žacléř), D.Kracík, D.Nosek, L.Kracík, Maličký, L.Horák, Kováč (Hostinné), Koza, Srubjan, Paďour, Zákravský (Nové Město), Hnát (Kopidlno), Banyácski (Libáň) L.Novák (Rudník), Sameš, Štelzer (Janské Lázně)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Materna, Kocourek, Hladík (Jičín B), Skála, Brožek, Mikolajczyk, Kotyk, vlastní (Žacléř), Kábrt, Sapár, Dvořák mladší (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Honců, Záruba, Jirák (Mostek), Víšek (Rudník), Jar.Kubelka, T.Otradovský, Hažer, M.Pátý (Bílá Třemešná), Zeman, Slavík, J.Kracík (Hostinné), Kulda, Porubský, Bláha, Kunt, Topič (Stará Paka), Havelka, Zikmund, L.Komárek, P.Komárek, Janáček, Poutník (Kopidlno), Brentner, Leplt, J.Stránský, F.Lánský  (Miletín), Lichter, Darebník (Nové Město n.M.), Knížek, vlastní (Libáň)


 

  1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B

 


CO ZAUJALO:

V této skupině se vše hrálo v sobotu od 16,00.

Pozornost poutalo hradecké derby, Sokol Třebeš se u sportovní haly postavila hostům z druhé strany Hradce Králové, mládí se konfrontovalo se zkušeností Lokomotivy Hradec Králové.

Sokol Třebeš byl nakonec úspěšný v poměru 2:0 (10.Farkaš, 38.Majer). Nejen o tomto utkání informuje Deník ..

Deštné po výhře s Třebší jelo do Českého Meziříčí a oba týmy se rozešly bez branek. David Horký, vedoucí Českého Meziříčí: "Na domácím hřišti by se mělo vyhrávat, ale vzhledem ke kvalitě soupeře a naší impotenci v útoku je bod pro oba týmy spravedlivý. Bohužel hned na začátku utkání si Jindra Kubíček v souboji o míč zlomil klíční kost, tímto mu všichni přejeme brzké uzdravení."

Častolovice se chtěly dotáhnout na čelo, v cestě mu stály doma Černíkovice a stály poměrně pevně, protože si odvezly bod za remízu 1:1.

Police n.M. B roztřílela Provodov 6:2 (Hauk 2, Dušánek, Pataki, Kollert, Hečko - Eimer, Blažej). Karel Klimeš, vedoucí Spartaku, byl spokojen a podle něho domácí potvrdili body z minulého utkání na Lokomotivě.

Další derby v Hradci se hrálo v Malšovicích, kde se ukázaly Předměřice. Domácí vyhráli 2:1. O tom, jak nejednou domácí zvonili na tyče, píše Deník ...

Opočno doma dokázalo v důležitém klání zdolat Borohrádek 2:0.

Doudleby n.O. vyhrály s rezervou Dobrušky 2:1 (26.Kopsa, 75.Kotyza - 69.Zrzavý PK).

Celkem padlo v 9.kole 20 branek, což je nejméně v dosavadním průběhu soutěže, průměr činil pouhých 2,85 gólu na utkání
(v 8.kole 30 branek, což je průměr 4,28 gólu na zápas, v 7.kole výtečných 36 branek, což byl vynikající průměr 5,14 gólu na utkání, v 6.kole 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání, v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání).
Rekordně tedy střelci pálili ve 2.kole, kdy se síť za gólmany napjala celkem čtyřicetkrát (!).


Branku v tomto kole nevstřelili opět fotbalisté Lokomotivy Hradec Králové (celkem 4x a potřetí za sebou !!!), dále Českého Meziříčí (celkem 2x), Deštného (celkem 1x) a Borohrádku (celkem 3x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Police n.M. B (4x), Doudleb n.O. (2x), Předměřic (2x), Dobrušky B (2x), Malšovic (1x), Provodova (1x) a Opočna (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Sokola Třebeš, Častolovic a Černíkovic. Zde rovněž palec nahoru !
Po tomto kole vypadl z této střelecké kavalerie tým Deštného, který nedokázal skórovat v Českém Meziříčí.


KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 8.kole)


11 - Sehnal (Častolovice)
9 - Vik (Černíkovice)
7 - Strakatý (Předměřice), Farkaš (Třebeš)

5 - Ziegler (Lokomotiva HK), Zbořil, Majer (Třebeš), Umlauf (Deštné), Bartoš (Malšovice), Dušánek, Kollert (Police n.M. B)
, Eimer, Blažej (Provodov)
4 - Pataki (Police n.M. B), D.Hanuš (Černíkovice), Kouba (Deštné), Pav.Mizerík (Třebeš), L.Jelen, O.Polák (Opočno), M.Přikryl, Pav.Mráz (Častolovice), Kopsa, Kotyza (Doudleby)
3 - Kaplan (Deštné), Schejbal (Lokomotiva HK), T.Přikryl (Častolovice), Kráčmer (Doudleby), Soukup (Předměřice), Tobiášek, Lemon (Malšovice), Vojnar, Moravec (Borohrádek), Ježek (České Meziříčí), Stieber, Hrouda (Černíkovice)
2 - T.Hojný (Doudleby), Liška, P.Matějus, T.Sazima (Borohrádek), Pfeifer, Macek,  Muller (Provodov), Kopsa (Doudleby), M.Zatloukal, Tuček, Kánský, Prouza (Deštné), Stieber (Černíkovice), Krajňák (České Meziříčí), Tichý (Lokomotiva HK), Michl, Hubáček (Dobruška B), Sochor, Heglas (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, Pfeifer (Opočno), Hauk, Hečko (Police n.M. B)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Drapák (Deštné), V.Malý, Kováč, M.Malý, Svatoň, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek, L.Petr, Zrzavý (Dobruška B), Javůrek (Lokomotiva HK),  J.Čermák, J.Matějus (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn,Cvejn (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich, Lukášek, T.Přibyl, Čuda (Opočno), Krucký, Ninger, J.Jareš, Luňák (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Štajer, Krykorka, Munzar, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš, Vrabec, Kuneš (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Baše, Slezák (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník, Vejprava (Předměřice), Tér, Čermák (Police n.M. B), Bárta, Vlk, Mitana, vlastní (Černíkovice)

Video na závěr nabízí důvod
, proč je dobré jít na fotbal do hlediště a nefandit doma u televize ..

A co se také může dít při utkání, o tom je záběr z nižší soutěže na Bruntálsku ...

 


PICT0005            Ilustrační foto            PICT0170


A ještě video, které dokumentuje profesionální práci policistů při pondělní rvačce radikálních "fanoušků" Sparty Praha a Baníku Ostrava.

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (9.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).


Posední vydání

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 7.10.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace