Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Bude pokračovat víkendový souboj střelců i v sobotu?


Datum akce: 30.11.-0001

Jeden dal tři góly, druhý čtyři. Souboj kanonýrů Jiřího Kořínka s Alešem Haškem byl hlavním motivem 3. kola Votrok krajského přeboru. Je možné, že bude pokračovat i v sobotu, kdy do Kratonoh přijede k magnetu podzimu Náchod. Hašek by se měl stát jeho posilou.

  Bude to velký souboj, střet dvou hlavních favoritů krajského přeboru. V sobotu dorazí do Kratonoh Náchod a v jeho sestavě bude podle všeho velmi zvučná posila – nejlepší kanonýr minulé sezony Aleš Hašek z Dobrušky. Střelec, který navíc ukázal, že jeho aktuální forma prudce vylétla nahoru, o víkendu totiž zničil Broumov čtyřmi zásahy, svými prvními v ročníku. V tom minulém se nakonec zastavil na metě čtyřiadvacet.

  Proti němu se však postaví Jiří Kořínek, muž s neuvěřitelnou bilancí. Za čtyři kola má na kontě jedenáct branek, jeho forma je ohromující. Naposledy přispěl hattrickem k výhře oslabeného favorita v Kostelci nad Orlicí. Týmu chyběl například kapitán Němeček, který trávil čas v porodnici. Kratonohy navíc prohrávaly 0:2, do poločasu vyrovnaly a pak si v kabině vzal slovo Marek Kulič. Druhou půli bylo vše jinak.

  „Bohužel jsme vlastními chybami nechali soupeře do poločasu vyrovnat a hned po přestávce jsme mu darovali rozdílovou branku. Hosté se zlepšili a skoro vyhrané utkání jsme jim darovali na podnose korunované vlastní brankou. Hráči si ale dokázali, že i proti kvalitnímu soupeři se dá hrát vyrovnaná partie,“ hodnotil Milan Bořek, vedoucí mužstva Kostelce. „Ze šaten do druhé půle nastoupil tým, který známe z úvodních kol. Do ničeho jsme domácí nepustili a po dvou rychlých gólech jsme si připsali vítězství,“ pronesl hostující kouč Martin Nun.

  Kořínek tedy skóroval třikrát, Hašek ho však tentokrát o jednu branku předčil. Přitom Dobruška nesehrála s Broumovem tak jednoduchý zápas, jak ukazuje výsledek 5:0. „Broumov měl chvílemi opticky navrch, ale vždycky, když se nadechoval k tlaku, inkasoval,“ přiznal Bohuslav Jakoubek, trenér Dobrušky.

  Co další zápasy?

  Slavia Hradec podruhé v řadě nasázela pět gólů, tentokrát její formu odneslo Nové Město. To po dvou výhrách na začátku sezony dvakrát v řadě padlo.

  Vysoká výrazně pozlobila exdivizní Náchod, favorit se prosadil až chvíli před koncem, a proto bral tři body.

  Potřetí za sebou rozhodl souboj Jičína s Červeným Kostelcem penaltový rozstřel. Tentokrát se radoval Jičín, v jehož dresu podle všeho odehrál poslední zápas (a skóroval) střelec Voldán. Ten má totiž namířeno do divizního Dvora Králové.

  Jedenáctigólový duel si užili fanoušci v Chlumci nad Cidlinou. Béčko Trutnova dostalo první ránu už v čas 1:22 a pak ještě dalších sedm. Samo se trefilo třikrát.

  Nováček z Provodova zase slavní první vítězství po třech neúspěších. Porazil Týniště, které – ač minulou sezonu kopalo divizi – bude mít zřejmě velmi výrazné problémy se životem v přeboru.

 

  Střelci: 11 – Kořínek (Kratonohy),4 – Hašek (Dobruška), Voldán (Jičín), 3 – Paďour a Sedláček (oba N. Město), Hutla a Derner (Slavia HK), Chramovský (Jičín), Koval (Č. Kostelec), Jimmy (Náchod).

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM

4. kolo:

Sobota - 29. srpna

14:30: SK Jičín - TJ Dobruška

17:00: FK Vysoká n. L. - RMSK Cidlina

17:00: TJ Sokol Kratonohy - FK Náchod

17:00: MFK Nové Město n. M. - FK Kostelec n. O.

Neděle - 30. srpna

17:00: TJ Červený Kostelec - MFK Trutnov B

17:00: FC Spartak Rychnov - FK Chlumec n. C.

17:00_ SK Týniště n. O. - FC Slavia HK

17:00: Slovan Broumov - Sokol Provodov


Vytvořeno: 25.8.2015


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace