Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Velké Poříčí a Valdice už znají chuť vítězství, Lípa doma podlehla Albrechticím, Hostinné potřetí venku vyhrálo, Libáň nestačila na béčko Chlumce


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

VEDOUCÍ MALŠOVICE PODLEHLY KOPIDLNU, LOKOMOTIVA OTÁČELA S KOBYLICEMI

Skupina A JAKO 1. B třídy přivedla v neděli ve 4. kole třetí hradecký tým na kopidlenský stadion. Skupina je po tomto kole velmi vyrovnaná, bude to dále zřejmě velké drama.

V sobotu se první zápas hrál již od 14:00, Libáň uvítala béčko Chlumce. Hosté ještě v řádném čase nevyhráli a v Libáni - to neměla být příliš hrací plocha pro tříbodový restart.
Jenže v 57. minutě vedli hosté z Chlumce již 4:0 (Branský, Bareš, Zeman a Hubený) a skoro to vypadalo na ručník na hrací plochu z domácí lavičky. V 72. minutě snížil na 1:4 Balcar, Tu Hai Linh dal v 85. minutě na 2:4 a v 90. minutě Balcar dokonce na 3:4. Finiš však přišel pozdě a překvapivé body putují k Cidlině. Diváků přišlo velmi málo, pouhých 30, zápas řídil Kiezler, který dal libáňským fotbalistům pět ŽK.

Sobotním magnetem bylo další domácí utkání Lokomotivy, která tentokrát v 17:00 přivítala Kobylice. Lokáda naposledy porazila těsně Předměřice a určitě chtěla tříbodový vklad zopakovat.
O přestávce to tak nevypadalo, v 45. minutě trefil přesně Havlíček a Kobylice vedly. Hrdinou domácích se stal tentokrát Marek Zvolánek, který v 54. a 74. minutě zápas otočil na 2:1 a body zůstaly u náhonu. Před 60 diváky pískal Junek.
Slova Michala Sobotky: "Prvních deset minut ,jsme byli lepším mužstvem. Poté byli hosté lepší a do poločasu se ujali vedení. Druhý poločas začal vyrovnaně, ale po deseti minutách jsme vzali otěže zapasu do svých rukou a zaslouženě vyhráli."

Po dvou remízách 2:2 a prohrách v následných penaltových rozstřelech jely Hlušice opět ven, tentokrát do Předměřic. Očekáváli jsme velmi vyrovnaný souboj, který může dopadnout jakkoliv. Hrálo se v sobotu od 17:00.
Hlušice dokázaly potřetí venku remizovat, tentokrát 1:1 a potřetí prohrály na penalty. Ale popořádku - v 12. minutě Marian Kohout poslal Čechii do vedení a stav vydržel až do poločasu. V 53. minutě vyrovnal Strakatý na 1:1, ale od 66. minuty hrály Hlušice přesilovku po vyloučení domácího Vyleťala. Neúspěšně a penalty zvládl domácí Slavoj v poměru 4:2. Před 60 příznivci fotbalu pískal Skřivánek.
Martin Pšenička, vedoucí Předměřic: "Ve 12.minutě hosté dali první branku po rychlém protiútoku. Do 55.minuty jsme měli spoustu šancí. Jednu z nich nakonec proměnil Strakatý a vyrovnal tak na 1:1. V 66.minutě došlo k vyloučení našeho stopera Vyleťala a hra se rázem otočila. Hosté zahazovali jednu šanci za druhou. Nakonec rozhodly penalty ve kterých jsme zvítězili 4:2."

V neděli uviděli fanoušci Kopidlna třetí hradecký tým v akci, na zdejší stadion přijely vedoucí Malšovice. Havelkovi svěřenci v druhé části soutěže pojedou třikrát do Hradce či Předměřic a každý domácí zisk se bude hodit. Začínalo se v 17.00.
200 diváků sledovalo souboj předních týmů tabulky a již v poločase vedlo Kopidlno 3:1 (3. a 9. Poutník, 39. Zedek - 9. Jareš), po přestávce v 60. minutě Michal Poutník dokonal hattrick a vše uzavřel v 87. minutě David Machačný. Vysoká výhra 5:1 poslala Kopidlno do čela tabulky.


HVĚZDA KOLA :
Michal Poutník - v souboji s lídrem tabulky vstřelil tři branky a přispěl výrazně k výhře 5:1.

UDÁLOST KOLA :
Béčko Chlumce nejelo do Libáně jako favorit, ale v 55. minutě již vedlo 4:0. Nakonec těsnou výhru 4:3 ubojovalo.

VÝROK KOLA :
Josef Karabinoš, trenér Kobylic: "Zahrada zarostlá, plot nenatřený a já na fotbale. Proč? Už vím, chci za nás za všechny co máme rádi fotbal poděkovat těm, co se na nás ...., promiňte, nenacházím to správné slovo."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Kopidlno - Malšovice, zápas sledovalo 200 fanoušků, kteří pomohli domácímu týmu k výhře a prvnímu místu v tabulce.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 4. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 350 fanoušků, průměr na utkání 87, od počátku sezóny tedy celkem 1 495 diváků, celkový průměr na utkání 93)

FK Kopidlno - 470 diváků (průměr na zápas 156 diváků)                                        Lokomotiva HK - 340 diváků (průměr 113 diváků na zápas)                                    Kobylice - 200 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                              FK Chlumec B - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                     Předměřice - 110 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                         Sokol Libáň - 100 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                        SK Hlušice - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                       Malšovice - 70 diváků (průměr 35 diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 4. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Poutník (Kopidlno),
4 - Havlík (Libáň), Dušánek (Malšovice),
3 - Sítař (Libáň), Havlíček (Kobylice), Poutník (Kopidlno),
2 - Nový (Kobylice), Svěcený, M. Batelka, Mar. Kohout (Hlušice), T. Klaban, Machačný (Kopidlno), Rejha, Jareš (Malšovice), Balcar (Libáň), Branský (Chlumec B), Zvolánek (Lokomotiva),
1 - T. Franc, Papík, Groh (Malšovice), Zedek, Černovský (Kopidlno), Bezvoda, Frank, Pekáč, Strakatý (Předměřice), Pav. Průcha, Soumar (Hlušice), Herzog (Kobylice), J. Kučera, M. Kučera, Bareš, Zeman, Hubený (Chlumec B), Borovský, Rosulek, vlastní (Lokomotiva), Tu Hail Linh (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

TRADIČNĚ ČTYŘI ZÁPASY V SOBOTU, VE VALDICÍCH SOUBOJ NOVÁČKŮ

Skupina B JAKO 1. B třídy měla tradiční hrací schéma, sobota od 17:00. Bez bodového zisku bylo mužstvo SKP Valdice, po tomto kole to již neplatí.

Ve Valdicích hrál další nováček soutěže, Sokol Kunčice nad Labem. Ten si zatím počínal velmi nenováčkovsky, před zápasem měl již šest bodů, nejlepšího střelce dosavadního průběhu a v posledních dvou zápasech nastřílel osm branek. Valdice byly bez bodu a určitě chtěly bodovat, zatím se jim na kopačky spíše lepila smůla.
116 diváků bylo zvědavo na souboj nováčků a ti, kteří fandili Valdicím, jásali v 35. minutě po gólu Tomáše Rejmana. Dvě minuty po přestávce tento věkem ještě dorostenec úspěšně zakončil podruhé a tři minuty před koncem dal pojistku na 3:0 Ondřej Pitthard. Ve Valdicích tedy konečně panovala spokojenost. Zápas vedl Leoš Bednář.
Komentář trenéra Valdic Viktora Kubíčka: "Konečně jsme se vyvarovali hrubých chyb v obraně. Zlepšili jsme i hru dopředu a vstřelili tři branky. V samotné hře bylo ještě několik nedostatků, na kterých musíme zapracovat."

V Horním Starém Městě startovalo Hostinné, tým, který po dvou výhrách venku drtivě podlehl doma Kunčicím. Céčko Trutnova mělo také co napravovat. Favoritem měl být domácí tým.
Jenže Tatran je katem domácích týmů a tento zápas nakonec rozhodla vlastní branka Ondřeje Kárníka v 86. minutě, v této chvíli panoval stav 3:3 (36. Doubic, 63. Vomočil, 83. Chvalina - 31. R. Polák, 48. Jakoubek, 66. Brož). Toto drama, sedm branek a konečný výsledek 3:4 pro Hostinné vidělo 80 fanoušků a řídil ho sudí Linhart.
Co na to kouč Jaroslav Votoček: "Hosté byli lepším týmem a zaslouženě si odváží z Trutnova tři body. Domácím zbyly oči pro pláč, ale určitě je nemine cena fair play..."

Vedoucí Baník Žacléř vyzvala Rudník, trenér Honek měl sice hodně plnou marodku, potrestán na delší dobu byl Janata, ale domácí byli přesto i jako vedoucí tým tabulky favorit. Ale říkali jsme pozor, Rudník v minulém kole získal první tři body.
Za řízení sudího Ludvíka šli do vedení domácí gólem Horvátha v 21. minutě, v 36. minutě však srovnal Horešovský na 1:1. Tento výsledek vydržel do konce zápasu, který se hrál před výbornou návštěvou 150 diváků. Po penaltách se radoval Rudník, jejich skóre bylo 2:3.
Vlastimil Honek ze zápasu neměl vůbec radost: "Je na zvážení, jak napsat hodnocení. Fotbalu moc k vidění nebylo. Terén, soupeř a především rozhodčí ho nedovolil. Zarážející je hlavně arogance mladíků v černém. První půle zkrácená o 5 minut, druhá ukončená v 90. minutě. I přesto, že se skoro nehrálo. Hlavně, že si to ospravedlní mým vykázáním. Nemáme adekvátní zastání a dovolání. Na utkání byl i delegát, ale k čemu?"

Jičín zažil v derby v minulém kole s Valdicemi unikát, přišlo 200 fanoušků. Béčko Jičína má nyní jiný model, hraje vždy až po áčku, které začíná v 14:30. Z hlediska personální tvorby sestavy je toto rozhodnutí jasné a logické. V souboji s Dolní Kalnou, který začíná v 17:00, bylo cílem Jičína uchovat současné výborné postavení v tabulce.
V předzápase jičínské áčko podlehlo nečekaně Dobrušce 0:1. Rezerva chtěla 50 divákům trochu spravit chuť a v 29. minutě M. Mezsároš dal první gól. O minutu později srovnal Tomáš Jiřička, ale závěr poločasu patřil Jičínu v podobě branek Nálevky a Míky. Nálevka byl při chuti a v 55. minutě upravil již na 4:1 a svůj druhý gól dal v 70. minutě Matěj Mezsároš. Krutý stav 5:1 nakonec korigoval v 85. minutě dolnokalenský Martin Bartoš. Duel vedl s píšťalkou Lukáš Šlezinger.
Poměrně hořký byl komentář kouče Dolní Kalné Tomáše Navrátila: "Utkání jsme jsme prohráli díky své nekvalitě jak v defenzivní , tak zejména v ofenzivní činnosti. Zatímco v první půli jsme nedali čtyři tutovky, soupeř vystřelil třikrát na bránu a dal tři branky. Druhá půle byla v režii Jičína, který vyhrál zcela zaslouženě. Utkání ovlivnila 21. minuta, kdy byl při samostatném nájezdu faulován stoperem Malým Tomáš Jiřička, ale i přes učebnicovou červenou viděl syn jičínského starosty pouze kartu žlutou."

HVĚZDA KOLA :
Jakub Nálevka (Jičín B) - Jakub je ročník narození 2000, je mu tedy 15 let. V zápase s Dolní Kalnou dal dvě důležité branky a celkově má již na kontě tři.

UDÁLOST KOLA :
Jednoznačně čin trutnovského Ondřeje Kárníka, který za stavu 3:3 udělal nevídané gesto, kterým odčinil vše, co se stalo před vyrovnávající brankou jeho týmu na 3:3 - dal vlastní branku svému týmu. Více dále na webu KFS ...

VÝROK KOLA :
Vlastimil Honek, trenér Žacléře: "Zarážející je hlavně arogance mladíků v černém. První půle zkrácená o 5 minut, druhá ukončená v 90. minutě. I přesto, že se skoro nehrálo. Hlavně, že si to ospravedlní mým vykázáním. Nemáme adekvátní zastání a dovolání."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Duel Baník Žacléř - Rudník sledovalo 150 diváků, kteří viděli remízu 1:1 a výhru hostů v penaltovém rozstřelu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 4. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 396 fanoušků, průměr na utkání 99, od počátku sezóny tedy celkem 1 898 diváků, celkový průměr na utkání 118)

Žacléř - 418 diváků (průměr 139 diváků na zápas)                                              Jičín B - 310 diváků (průměr 103 diváků na zápas)                                               Dolní Kalná - 300 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                       SKP Valdice - 276 diváků (průměr na zápas 138 diváků)                                      Hostinné - 180 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                           Trutnov C - 180 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                        Rudník - 162 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                                
Kunčice n. L. - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                             

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 4. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Míč (Kunčice),
4 - R. Polák (Hostinné),
3
- Kodytek, T. Jiřička (Dolní Kalná), P. Horáček, Nálevka (Jičín B), Horváth (Žacléř), Jakoubek (Hostinné),
2 - M. Jeník, Voldán, M. Mezsároš (Jičín B), Jeřábek, Krejčík (Kunčice), Bartoš (Dolní Kalná), Rejman (Valdice), M. Kulda (Trutnov C),
1 - Petružálek, Rodr, Brož, vlastní (Hostinné), Najman, M. Stránský, D. Ježek, Tauchman (Dolní Kalná), Kracík (Kunčice n. L.), Skála, Kotyk, Ondráško, vlastní (Žacléř), Míka (Jičín B), Kalenda, Pitthard (Valdice), Víšek, Eftlaiš, Horešovský (Rudník), Doubic, Vomočil, Chvalina, Švorc, Zákravský (Trutnov C),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)       

V NÁCHODĚ SE PŘEDSTAVILA POLICE, VE VELKÉM POŘÍČÍ HRONOV

Skupina C JAKO 1. B třídy měla opět v tomto kole program rozdělen, po dvou utkáních se hrálo v sobotu a v neděli. V neděli lákalo derby Náchoda s Policí nad Metují, které však dopadlo zcela jednoznačně.

V sobotu byl jasným magnetem zápas Velké Poříčí - Hronov. Týmy, jejichž sídla spolu sousedí, se střetly zase po delším čase a prorokovali jsme hezkou návštěvu. Velké Poříčí chtělo a muselo musí získat první body. Začínalo se v 17:00 a diváci přišli, celkem jich bylo 230.
Hronov šel do vedení v 14. minutě Danihelem, v 58. minutě srovnal Jiří Kuneš. v 75. minutě proměnil Jakub Novák penaltu a protože další gól už rozhodčí Václav Hlavsa neměl možnost uznat, skončil zápas toužebnou výhrou 2:1 ve prospěch domácího Velkého Poříčí.

Smiřice minule dostaly "klepec" od Náchoda, nyní hostily další béčko, přijel Dvůr Králové. Ten v minulém zápase venku hrál v devíti, což nechtěl opakovat, nicméně tentokrát přijel v deseti hráčích včetně nové posily Michala Voldána. Sobotní zápas měl začátek v 17:00.
V poločase vedly Smiřice 2:1 (19. Čížek, 31. Koutník - 31. Voldán), v 48. minutě upravil Raszka na 3:1. Oslabený Dvůr se však nevzdal, v 64. minutě snížil na 3:2 Marks a v 72. minutě Voldán vyrovnal. v 76. minutě Matějček rozhodl o výsledku 4:3 pro Smiřice. Před 120 diváky rozhodoval Kout.
Václav Tarantík, vedoucí Smiřic: "Povinné vítězství nad oslabeným soupeřem.V utkání jsme si vytvořili šance na dvě utkání, ale vstřelili jsme pouze čtyři góly, což nám nakonec stačilo k těsnému vítězství.Soupeř měl velmi nebezpečné brejky, z kterých nás třikrát potrestal."

Další tým, který nemá na kontě ani bod, tedy Ohnišov, jel do Opočna. Roli favorita třímali domácí svěřenci Jana Jánského, takže jsme čekali, jak se s ní popasují. Hrálo se v neděli v 17:00.
V 9. minutě vedli hosté z Ohnišova 2:0 (6. Brzek, 9. Kováč), ale pak přišlo něco, co málokdy vidíme. V 17. minutě domácí Reichl dal na 1:2 a pak nastalo galapředstavení Lukáše Jelena, který pěti brankami doslova Ohnišov zničil. Dvě dal do poločasu, tři v druhé půli a doslova zařídil konečnou výhru 6:2. Před 100 diváky řídil zápas Michal Mlynář, který dal v 88. minutě druhou ŽK a následně červenou ohnišovskému Tomáši Martínkovi.

Magnetem kola bylo střetnutí náchodské rezervy s Policí, které se hrálo v neděli. Police naposledy přivezla body z Ohnišova, Náchod B ze Smiřic. Áčko domácích hrálo svůj sobotní zápas podzimu v Kratonohách, takže bylo pravděpodobné, že někteří hráči mohli být k dispozici.
Za řízení sudího Jiřího Říhy sledovalo zápas 80 diváků. Náchod vedl již do poločasu 4:0 (3. Vaněček, 9. Poláček, 25. Plšek, 34. Vaněček), po přestávce se ještě znovu trefili Vaněček v 56. minutě a Poláček v 69. minutě. Výhra 6:0 znamená pro rezervu Náchoda jasné vedení v tabulce.
Domácí asistent Berger a jeho slova k zápasu: "Dnes si divák v Bělovsi opět přišel na své. Naše "Mladé pušky" si zase pěkně zastřílely, i když několikrát jenom slepými. Avšak výstavní lahůdková bomba Romana Poláčka z 38 metrů by kandidovala na gól roku. Proto divák chodí na fotbal. Tleskám !!!"


HVĚZDA KOLA :
Lukáš Jelen (Opočno) - nastřílel Ohnišovu pět branek za sebou, to je výkon vskutku málo vídaný.

UDÁLOST KOLA :
Náchod B porazil 6:0 Polici nad Metují, jeho průměr vstřelených branek na zápas je nyní 5,75 gólu na utkání.

VÝROK KOLA :
Čeněk Celler, trenér Dvora Králové B: "Nastoupili jsme v deseti hráčích, když z různých důvodů chybělo 7 hráčů. Pravděpodobně budou sázkové kanceláře příště vypisovat sázky na naše dostavení se k utkání venku alespoň v základním počtu 11 hráčů."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Ve Velkém Poříčí vidělo derby domácích s Hronovem 230 příznivců fotbalu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 4. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla slušná návštěva 530 fanoušků, průměr na utkání 132, od počátku sezóny tedy celkem 1 691 diváků, celkový průměr na utkání 105)

Velké Poříčí - 460 diváků (průměr 153 diváků na zápas)                                         Police n. M. - 300 diváků (průměr 300 diváků na zápas)                                      SK Smiřice - 255 diváků (průměr 84 diváků na zápas)                                            Dvůr Králové B - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                      AFK Hronov - 136 diváků (průměr na zápas 68 diváků)                                           Opočno - 195 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                                FK Náchod B - 130 diváků (průměr na zápas 65 diváků)                                       Ohnišov - 35 diváků (průměr 35 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 4. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Plšek (Náchod B)
6 - Vaněček (Náchod B),
5 - L. Jelen (Opočno)
4 - J. Vaníček (Dvůr Králové B), Poláček (Náchod B),
3 - D. Brzek (Ohnišov),
2 - Vlček, vlastní (Náchod B), Samler, Rejl, Voldán (Dvůr Králové B), Klapkovský, vlastní (Police n. M.), Mi. Vít (Velké Poříčí), Tichý (Hronov), Reichl, vlastní (Opočno), Bednář (Smiřice),
1 - Král (Náchod B), Stříbrný, Kaněra, Hanzl, Kuneš, Novák (Velké Poříčí), Korenčík, Melichárek, Ponikelský, Fof, Škarytka, Čížek, Koutník, Raszka, Matějček (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong, Danihel (Hronov), V. Hák, Marks (Dvůr Králové B), Krpata, Štětina, Kováč (Ohnišov), Jandík, Pataki, Hauk, Tauc (Police), Vondřejc, Pfeifer, Škrabal, T. Přibyl, Reichl (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)        

V SOLNICI SE UTKALI NOVÁČCI, LÍPA PROTI ALBRECHTICÍM

Všechny duely se hrály v sobotu, nejdříve se začínalo v Doudlebách nad Orlicí. První Černíkovice dělilo po 3. kole od posledního Zdelova šest bodů.

Sobotní program začal ve 14:00 v Doudlebách, kde domácí družina Jana Čermáka uvítala Borohrádek. Velešov výkonem v posledním kole neoslnil, Borohrádek poprvé bodoval. Za normálních okolností bychom řekli - favoritem jsou domácí, ale spíše jsme konstatovali- je to otevřené.
V poločase vedl Velešov 2:0 (9. Kráčmer, 23. Hudousek), v 79. minutě dramatizoval vývoj snížením na 2:1 Radek Sazima. Patrik Kudláček vše rozhodl v 88. minutě a Doudleby se radovaly z výhry 3:1. Sledovalo ji 100 diváků a pískal Martin Vitvar.

Ve Zdelově hrály vedoucí Černíkovice, domácí jsou takovým týmem krizových okamžiků (viz jarní část loňského ročníku) a něco napovídalo, že by tento zápas mohli zvládnout. Ale Černíkovice zatím bodovaly, dokázaly to i v Doudlebách. Ve Zdelově se hrálo od 17:00.
Jedenáct minut po začátku vedl Zdelov 1:0 trefou Nedvídka, ale osudný pro domácí byl závěr první půle. V 42. minutě srovnal Mňuk a kanonýr David Hanuš minutu před odchodem do kabin otočil na 1:2 pro hosty. V 80. minutě opět David Hanuš skóroval a Černíkovice válí - domů si vezly výhru 3:1. Nad zápasem bděl sudí Luboš Stejskal.
Ze slov domácího trenéra Miloše Zemana nečišel vůbec jakýkoliv optimismus: "Na hřišti nefungujeme vůbec jako tým, zodpovědnost a komunikace je pro naše hráče velká neznámá. Jestli budeme pokračovat v těchto naivních výkonech, tak neporazíme ani tým z okresního přeboru, do kterého se svými výkony blížíme."

Vašata a spol. hostili od 17:00 Albrechtice a to byl magnet. Trenérští spolužáci Vašata a Kchop z posledního běhu licence B UEFA připravovali své týmy proti sobě, jeden z nich vše dirigoval ze hřiště.
Albrechtice zápasu vládly po přestávce, během 10 minut dal dva góly Hořínek a jeden Pinkas, na stav 0:3 už odpověděl jen domácí Brzokoupil v 70. minutě. Střelec David Hořínek nakonec zápas nedohrál, v 83. minutě viděl druhou žlutou kartu a šel o sedm minut dříve do sprch. Zápas viděla výborná návštěva 210 diváků a řídil ho Luboš Říha.
Vedoucí Lípy Libor Beran: "Jestliže začneme hrát fotbal až za stavu 0:3, pak je něco špatně. Katastrofální desetiminutovka určila ráz utkání. V této fázi jsme čekali jak slepé ovce, až nás vlci z borku rozcupují. A stalo se. Můžeme děkovat našemu gólmanovi že ostuda není ještě větší."

Nakonec jsme si nechali boj nováčků, Solnice hostila Kostelec nad Orlicí B. Výhra Solnice by pro domácí znamenala zajímavý posun v tabulce, domácí byli favority tohoto duelu. Začínalo se v 17:00.
Roli favorita Solnice zvládla dokonale, v poločase vedla již 3:0 (21. a 38. Rýznar, 42. Zaňka), nakonec svého soupeře rozstřílela 5:0 (další góly 51. Kadavý a 55. Schod) a dovolila si dokonce pětkrát vystřídat. Před 80 diváky řídil Jiří Říha.
Trenér domácích Kadavý: "Mladíci z Kostelce předvedli kvalitní výkon a výsledek je pro ně krutý. Naši hráči tentokrát neměli problém s proměňováním šancí. Skóre otevřel Tomáš Rýznar nevídaným sólem přes celé hřiště. Pochvalu zaslouží celý tým včetně všech střídajících hráčů."


HVĚZDA KOLA :
David Hanuš (Černíkovice) - David má nyní velkou střeleckou formu a dalšími dvěma trefami přispěl k výhře svého mužstva na půdě Zdelova.

UDÁLOST KOLA :
Lípa nad Orlicí doma podlehla Albrechticím a díky tomu se tabulka rozdělila na dva "tábory", které už od sebe dělí čtyři body.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb: "V utkání jsme si vytvořili více šancí, ale jako tradičně jsme to "zařízení" nechtěli trefovat ani z malého vápna. Myslíme totiž na diváky a proto jsme utkání zdramatizovali pasivitou a umožněním vstřelení kontaktního gólu."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Lípě nad Orlicí přišlo na zápas s Albrechticemi 210 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 4. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 510 fanoušků, průměr na utkání 127, od počátku sezóny tedy celkem
2 116 diváků, celkový průměr na utkání 132)


Lípa n. O. - 475 diváků (průměr na zápas 158 diváků)                                       Černíkovice - 450 diváků (průměr na zápas 225 diváků)                                         Zdelov - 340 diváků (průměr 113 diváků na zápas)                                                Albrechtice n. O. - 280 diváků (průměr 140 diváků na zápas)                                  Solnice - 200 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                        Doudleby n. O.- 163 diváků (průměr 81 diváků na zápas)                               Borohrádek - 118 diváků (průměr 118 diváků na zápas)                                         Kostelec B - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 4. ODEHRANÉM KOLE :

6 - D. Hanuš (Černíkovice),
4 - Zaňka (Solnice), Hořínek (Albrechtice),
3 - Schod (Solnice), Pinkas (Albrechtice),
2 - Sršeň, Řehák (Albrechtice), Vašata, Grim (Lípa), Rýznar, Kadavý (Solnice), Moravec (Borohrádek), Ma. Kráčmer (Doudleby),
1 - Kopsa, Plachetka, Dudek, Lyer, Hudousek, Kudláček (Doudleby), Handa, Kučera, Mňuk (Černíkovice), P. Matějus, Staněk, Lochman, Vojnar, R. Sazima (Borohrádek),
Csontos, Šklíba (Albrechtice), Kozel (Kostelec B), Camara Morlaye, T. Kubec (Solnice), Weisser, Sehnal, Novotný, Dostálek, R. Zeman, Nedvídek (Zdelov), Brzokoupil (Lípa),

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 27.8.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace