Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Béčko Jičína vyhrálo v Hostinném, Zdelov doma odevzdal body Polici, Náchod pojistil postupové ambice ve Dvoře, Kobylice doma remizovaly s Libání


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na jaře také hraje?  

Především se hraje o "personální" podobu 1. B třídy v soutěžním ročníku 2016/2017, ta se vrací do modelu dvou skupin po 14 týmech. To se týká především skupin G a H, kde se hraje o setrvání v krajské soutěži. Ve finálových skupinách obdrží první tři týmy malé finanční bonusy.

Do jarních skupin si týmy zajistily jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. V příštím soutěžním ročníku bude tedy v 1. B třídě startovat 28 týmů ve dvou skupinách, což při pěti postupujících z okresních přeborů znamená zřejmě sestup minimálně 8 týmů. Ve skupinách o sestup to znamená, že se týmy musí minimálně umístit na prvních čtyřech příčkách za předpokladu, že sestupy z divizních soutěží dopadnou pro náš kraj nejlépe jak mohou. 

I v posledním jarním dějství v tomto modelu 1. B tříd se odehrává penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodně, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina E (VÝSLEDKY)
        


HOSTINNÉ PROHRÁLO DOMA S JIČÍNEM, SÉRIE HLUŠIC POKRAČUJE

Skupina E JAKO 1. B třídy pokračovala dalšími duely už 9. jarního kola, jasným magnetem byl souboj dvou lídrů tabulky, který se hrál v Hostinném. Všechny zápasy se hrály v sobotu v úřední začátek.

Duel Hostinné - Jičín B byl zápasem dvou prvních týmů tabulky. Do poločasu byli úspěšnější hosté díky Hejtmánkovi v 27. minutě. V 67. minutě srovnal stav zápasu kanonýr Jakoubek a čekalo se na posledních dvacet minut. V nich však excelovali hráči hostů, v hlavní roli byl Matěj Mezsároš v 79. a v 82. minutě, jeho husarský kousek doplnil svou druhou brankou v zápase Ondřej Hejtmánek. Výhra 1:4 zaručuje béčku Jičína první místo a v klubu mají o čem přemýšlet. Před 150 diváky pískal František Jehlička.
Pavel Šmucer, vedoucí Tatranu: "Porážka až příliš krutá na to jak se zápas vyvíjel. Bez proměňování šancí se ale vyhrát nedá. Soupeři vyšel závěr utkání a nezbývá než mu gratulovat k vítězství."

Hlušice se dostaly na vítěznou vlnu a v tomto kole si vezou výhru z Rudníku 3:2 V hlavní roli střetnutí byl Michal Batelka, autor všech tří branek hostů. Čechie vedla 1:0 těsně před poločasem, za domácí srovnal v 44. minutě Víšek. Pecold v 53. minutě dal na 2:1 a Batelka opět srovnal. Matěj Pecold byl v 71. minutě vyloučen po druhé ŽK a přesilovku hosté využili v 81. minutě. Diváků se sešlo sedmdesát, zápas řídil sudí Špaček.
Pavel Cerman, trenér Rudníku: "Tenhle zápas nám vůbec nevyšel. Hráli jsme velice nepřesně, chaoticky a bez jakéhokoliv fotbalového nápadu. Soupeř, který má ve svých řadách zkušené hráče, hrál naopak trpělivě a s přehledem trestal naše chyby. Když se ještě přidal rozhodčí, tak bylo na dílo zaděláno."

Zápas dvou naprosto rozdílných poločasů se hrál v Malšovicích, do přestávky vedl Trutnov C již 4:0 (4. a 17. Kulda, 29. Starý, 38. Kárník) a vše se zdálo jasné. Domácí však v druhé části hry zabrali a upravili nakonec na konečných 3:4 (51. Dušánek, 66. Brokeš, 90+1. Dušánek), na vyrovnání nezbyl čas.
Před 50 diváky pískal Petr Jansa.
Jiří Kloubec, vedoucí Malšovic: "V prním poločase jsme promarnili mnoho šancí a darovali hostům vedení 4:0. V druhém poločase jsme pokračovali v neproměňování šancí, proto jsme zápas prohráli. Hosté se strachovali o výsledek."

Slavoj Předměřice přivítal hradeckou Lokomotivu a derby pro něho skončilo úspěchem díky výhře 2:0 (76. Frank, 85. Frank PK). Jenže - hosté přišli o dva vyloučené hráče, v 63. minutě šel z hrací plochy po druhé ŽK Svatoň, v 85. minutě pak brankář Beránek, oba za fauly. Před 100 diváky pískal Lukáš Kubálek.
Martin Pšenička, vedoucí Předměřic: "První poločas byl hodně vyrovnaný. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji. Zápas hodně ovlivnilo první vyloučení hostů. Od té doby jsme už byli lepší a zaslouženě zvítězili. Děkuji všem hráčům za výborný výkon a bojovnost v důležitém derby."

HVĚZDA KOLA :
Matěj Mezsároš (Jičín B) - za stavu 1:1 dal v zápase dvou vedoucích týmů tabulky dva slepené góly v 79. a v 82. minutě. Jičín získal tříbodový náskok, bude chtít tým postoupit do 1. A třídy?

UDÁLOST KOLA :
Dva vyloučení hráči Lokomotivy opustili hrací plochu v Předměřicích, Lokomotiva venku opět neuspěla a v tabulce už na čelo ztrácí devět bodů.

VÝROK KOLA :
Roman Mikolášek, trenér Jičína, po výhře 4:1 v Hostinném,: "Po fotbalové stránce jsme odehráli nejhorší utkání jara, nebyli jsme schopni žádné kombinace a naše hra postrádala přesnost."


NÁVŠTĚVA KOLA :
150 fanoušků fotbalu sledovalo zápas o čelo tabulky Hostinné - Rudník.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 23. ODEHRANÉM KOLE (ve 23. kole celkem přišlo 370 fanoušků, průměr na utkání 92, od počátku sezóny tedy celkem 7 556 diváků, celkový průměr na utkání 82)

Hostinné - 1816 diváků (průměr 151 diváků na zápas)                                           SK Hlušice - 1032 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                         Předměřice - 1045 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                      Rudník - 1022 diváků (průměr na zápas 85 diváků)                                                Lokomotiva HK - 982 diváků (průměr 89 diváků na zápas)                                   Trutnov C - 691 diváků (průměr 62 diváků na zápas)                                              Jičín B - 665 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                               Malšovice - 645 diváků (průměr 53 diváků na zápas)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
22 - Jakoubek (Hostinné),
18 - M. Batelka (Hlušice)
15 - P. Horáček (Jičín B),
14 -
Zvolánek (Lokomotiva),

13 - Dušánek (Malšovice),
10 - Víšek (Rudník),
9 -
Pluhař (Jičín B), Jareš (Malšovice), Soumar (Hlušice), Frank (Předměřice),
8 - Knap (Rudník),
6 - R. Polák (Hostinné), A. Hůlka (Lokomotiva), Strakatý (Předměřice), Zeman (Rudník), Brokeš (Malšovice),
5 - Rodr (Hostinné), T. Haken, M. Mezsároš (Jičín B), Voborník, Pekáč (Předměřice), Řehůřek, Chvalina (Trutnov C),     
4 - L. Horák (Hostinné), M. Jeník, Vacek (Jičín B), Bezvoda, Hlavatý (Předměřice), Z. Doubic, Kárník, M. Kulda (Trutnov C), Kučeravý (Rudník), Mar. Kohout, Svěcený, Špaček (Hlušice),
3 - Valeš, Šmucer, vlastní (Hostinné), Nálevka, Hejtmánek (Jičín B), Valc, T. Franc (Malšovice), Jiří Javůrek, Šubrt, D. Denk (Lokomotiva), Zákravský, Tůma (Trutnov C), 
2 - Kracík, T. Maličký, Filcsák (Hostinné), Řeháček, Voldán, Klaban, Bucek, Janda, Veg (Jičín B),  Borovský, Schejbal, Odehnal, Vodák, vlastní (Lokomotiva), Rejha (Malšovice), Šmarda (Předměřice), Šimočko, Hodbod, vlastní (Trutnov C), Horešovský, Čáp (Rudník), Kyral, Pav. Průcha (Hlušice),
1 - Petružálek, Brož, Slavík, Lorenz, Nossek, Valášek (Hostinné), Míka, Čeřovský, Malý, Mikolášek, Šaroun (Jičín B), Rosulek, Svatoň, Dostál, Karabinoš (Lokomotiva), Papík, Groh, Luňák, Libřický, Lemon, Horký (Malšovice), E. Bareš, J. Bareš, Mindek, Ponikelský, Paizker, Lejp, Bouček (Předměřice), Vomočil, Švorc, Rada, Kučera, Klossowski, Šulitka, Kancok, R. Horáček, Jirka, Skuček, Starý (Trutnov C), Eftlaiš, Hloušek, Prívara, Pecold (Rudník), J. Batelka, Šimůnek, Holman (Hlušice), chybí střelec Rudníku v zápase s Tatranem Hostinné




JAKO 1.B TŘÍDA skupina F (VÝSLEDKY

V SOUBOJI BÉČEK ÚSPĚŠNĚJŠÍ NÁCHOD, DOBÝVAL V ROZDÍLOVÉ ROLI

První sobotní duely přinesly lepší bilanci hostům, Náchod B vyhrál jasně ve Dvoře Králové, Solnice remizovala v Doudlebách a bod navíc si nakonec také odvezla.

Solnice dokázala na půdě Doudleb uhrát v řádném hracím čase remízu 1:1, na vedoucí gól Kopsy v 67. minutě reagoval v 83. minutě Olejarcz. Penalty se staly kořistí hostů v poměru 3:4. Před 100 diváky pískal Vlastislav Kiezler.
Slova z hostující kabiny od Jiřího Kubce: "Celkem povedený týmový výkon. Problém s neproměňováním vyložených šancí však nadále přetrvává, takže se musíme spokojit alespoň se dvěma body."

Ve Dvoře Králové se hrálo pod taktovkou Miloše Skřivánka a hosté z Náchoda zápas zvládli v poměru 3:0 (7. Vejprava, 67. Vaněček, 70. Vlček). Utkání vidělo 100 fanoušků.
Čeněk Celler, kouč Dvora: "V poli vyrovnané utkání, ale tvorba a realizace brankových příležitostí plně na straně soupeře. "

V neděli se hrálo od 16.00 v Opočně a domácí hostili Albrechtice nad Orlicí. O výsledku zápasu 0:1 rozhodla už 4. minuta, ve které se trefil Hořínek. Před 50 diváky řídil utkání Matěj Junek.
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic: "Tři body perfekt, hra dozadu dejme tomu, ale to že jsme si vytvořili, zejména ve 2. poločase, spoustu situací, ze kterých mělo rezultovat zakončení nebo finální přihrávka a nebylo z toho nic, to rozhodně pochválit nemůžu. Na druhou stranu - 11 hráčů, 2 hráli se zraněním, na lavičce pouze já a veterán M. Krčmář, teď se ukazuje charakter jednotlivců a duch týmu. Se svým nezvyklým postem se dnes velice dobře vypořádal M. Csontos."

O hodinu později začal zápas v Černíkovicích, kam dorazilo mužstvo Velkého Poříčí. V dramatickém zápase podlehlo domácí mužstvo 3:4 (39. Mňuk, 48. Víteček, 75. Kučera - 8. Závada, 43. Hanzl, 44. Dobýval, 89. Dobýval). O výsledku se nakonec rozhodlo pár okamžiků před závěrečným hvizdem, kdy se trefil střelec Jiří Dobýval. Před 80 diváky pískal Adam Jiříček.
Josef Cejpek, trenér Černíkovic: "O tom, že si hosté odvážejí všechny body, rozhodly závěrečné pětiminutovky obou poločasů. "

HVĚZDA KOLA :
Jiří Dobýval (Velké Poříčí) - dal dva góly, oba vždy dvě minuty před koncem obou poločasů. Ten druhý rozhodl o výhře jeho týmu 4:3.

UDÁLOST KOLA :
Bylo jí střetnutí béček Dvora Králové a Náchoda, daleko lépe a produktivněji se prezentovala náchodská rezerva.

VÝROK KOLA :
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic, po výhře v Opočně: "Na druhou stranu - 11 hráčů, 2 hráli se zraněním, na lavičce pouze já a veterán M. Krčmář, teď se ukazuje charakter jednotlivců a duch týmu."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Stovka diváků byla hlášena ze Dvora Králové a z Doudleb nad Orlicí.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
31 - Plšek (Náchod B),
19 - Hořínek (Albrechtice),
18 - L. Jelen (Opočno), D. Hanuš (Černíkovice),
17 - Vaněček (Náchod B),
Dobýval (Velké Poříčí),

13 - Poláček (Náchod B), Ma. Kráčmer (Doudleby), J. Vaníček (Dvůr Králové B),
12 - Zaňka (Solnice), 
11 - Marks (Dvůr Králové B),

10 - Voldán (Dvůr Králové B),
Pinkas (Albrechtice), T. Přibyl (Opočno),
9 - Závada (Velké Poříčí),
8 - Vlček (Náchod B),

7 - M. Otradovský, V. Hák, Vágner (Dvůr Králové B), Z. Schod (Solnice),
6 - Říha (Náchod B), Hudousek (Doudleby), Sršeň (Albrechtice),
5 - Vondřejc, Reichl (Opočno), Hovorka (Solnice), Jak. Novák, Mi. Vít (Velké Poříčí), Stodůlka (Černíkovice), Velíšek (Albrechtice), Jak. Šrámek (Doudleby),
4 - T. Vejprava (Náchod B), Kopsa (Doudleby), J. Hanuš, Stieber, Mňuk (Černíkovice), Hanzl (Velké Poříčí), Pfeifer, Školník (Opočno), Kuhn (Dvůr Králové B), Zeman (Albrechtice), Olejarcz (Solnice),
3 - Pípek, J. Vejprava (Náchod B), Řežábek, Samler, Mertlík (Dvůr Králové B), Zelený, Kuneš (Velké Poříčí), Handa (Černíkovice), Rýznar (Solnice),
2 - Akpem Ayikien, Peremene Gidion, vlastní (Náchod B), Rejl, Teuber, Vitebský (Dvůr Králové B), P. Musil, Škrabal, vlastní (Opočno), Stříbrný, Hubka (Velké Poříčí), Kadavý, T. Kubec, J. Kubec, Gajda (Solnice), Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Řehák, Duha, Jaroš (Albrechtice), Kučera (Černíkovice),

1 - Král, Kromholz, Hanel, Vrabec, Scharfer, Petr, Punar (Náchod B), Jákl, Kasan, Pícha, Volf, Matula (Dvůr Králové B), Šnajdr, Čtvrtečka (Opočno), Kaněra, Flaška, Lanta, Hurdálek, Stodola (Velké Poříčí), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Hartman, Bocek, Drašnar (Solnice), Plachetka, Lyer, Kudláček, Kotyza, T. Mazura, Krmaš, Mar. Mazura, Souček (Doudleby), Víteček, Vrba, Ji. Holoubek, Jedlinský (Černíkovice),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 23. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 23. kole 330 fanoušků ve čtyřech duelech, průměr na utkání 82, od počátku podzimní sezóny tedy celkem 10 210 diváků, celkový průměr na utkání 112, chybí zápas Náchod B - Dvůr Králové B, který se nesehrál a byl kontumován)

Albrechtice n. O. - 1960 diváků (průměr 163 diváků na zápas)                                Černíkovice - 1770 diváků (průměr na zápas 147 diváků)                                       Velké Poříčí - 1350 diváků (průměr 122 diváků na zápas)                                       Doudleby n. O.- 1222 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                   Solnice - 1076 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                                Dvůr Králové B - 1043 diváků (průměr na zápas 86 diváků)                                 FK Náchod B - 990 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                       Opočno - 890 diváků (průměr na zápas 80 diváků)     
                



 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina G (VÝSLEDKY)      

KOBYLICE DOMA ZTRATILY BOD S LIBÁNÍ, V NEDĚLI KANONÁDA V KALNÉ

Skupina G JAKO 1. B třídy měla v sobotu na programu jen jeden zápas, všechno zbývající se odehrálo v neděli.

Určitě velkou pozornost poutalo utkání Kobylice - Libáň, o jeho důležitosti nebylo třeba pochybovat. V 11. minutě Roman Brzek zadělal na radost domácím fandům, kterých se sešlo šedesát. V 58. minutě Adam Sítař vyrovnal. Pak opět úřadovala dvojice střelců úvodních branek, nejprve Brzek v 67. minutě dal na 2:1 a v 77. minutě Sítař na 2:2. Nutno ale říci, že Libáň hrála od 3. minuty zápasu bez vyloučeného Mutzera, který podle zápisu rozhodčího zmařil vyloženou brankovou šanci Kobylic. V 83. minutě odpískal rozhodčí Linhart penaltu pro domácí a Pavel Dvořák ji proměnil - 3:2. Oslabená Libáň však nerezignovala a v 89. minutě na konečných 3:3 vyrovnal Balcar. "Komu není rady, tomu není pomoci", konstatoval domácí manažer Jaroslav Valenta.
Jiří Pešta, vedoucí Libáně: "První akci domácího celku podpořil silný vítr a přísná červená karta ve 2. minutě hrubě ovlivnila utkání. A po prvním poločase jsme po chvályhodném výkonu prohrávali 1:0. V druhé půli se domácí trápili a vždy jsme jejich gólový náskok dokázali 100% koncovkou vyrovnat. Chtěl bych pochválit bojovný výkon celku a pevně doufám že v něm budeme pokračovat."

V neděli se nejprve odehrál zápas Dolní Kalná - Kunčice n. L., který začínal již ve 14.00. V zdejším areálu se odehrála hra kočky s myší, domácí fotbalisté zvítězili 9:0 (Hampl 3, Landyš 2, Tauchman, Najman, Jar. Jiřička, A. Kodytek) a pravděpodobně zpečetili kunčický osud. Už v poločase byl stav zápasu 5:0.
Před 106 diváky řídil zápas Luboš Stejskal.
Tomáš Navrátil, trenér Dolní Kalné: "Dnes se k nám přiklonilo střelecké štěstí, když jsme dali ze sedmi šancí devět krásných branek. V úvodní dvacetiminutovce sice byli hosté lepší na míči, na tabuli ale svítilo skore 4:0. Domácí kanonýři se rozstříleli k nevídanému koncertu a kalenský divák se jejich gólovým apetitem nesmírně bavil. Hostům nebylo dopřáno výsledek ani korigovat, proti byly zejména famózní zákroky golmana Šulce. Utkání bohužel ovlivnilo velmi chladné počasí, které derby "okradlo" o minimálně 50 diváků."

Od 17.00 béčko Chlumce, které bylo posíleno, hostilo doposud vedoucí Valdice. V 6. minutě Veselský poslal Chlumec do vedení, ve 12. minutě srovnal na 1:1 Zugar z penalty. V 32. minutě dorostenec Daniel Bareš zvýšil na 2:1 pro domácí a výsledek 3:1 zajistil v 79. minutě Jakub Hartman. Před 70 diváky pískal Miloš Hofman.
Jaroslav Koza, vedoucí Chlumce: "V bojovném zápase se šancemi na obou stranách jsme proměnili tři. Další jsme nedokázali proměnit, dokonce ani pokutový kop v 39. minutě. Hosté se do konce zápasu snažili s výsledkem něco udělat, ale my jsme si tři body už vzít nenechali. I nadále nás trápí velká marodka a někteří hráči musí odehrát dva zápasy ve dvou dnech. Z našich hráčů zaslouží pochvalu Veselský a Bráborec. "

Ve stejný čas zahájilo střetnutí Kopidlno - Žacléř. Duel skončil remízou 2:2, na penalty vyhrálo Kopidlno 5:4. V 3. minutě vedli kopidlenští 1:0 díky koncovce Machačného a tak také skončil poločas. V 49. minutě srovnal na 1:1 žacléřský Maňuch a o osm minut později Ondráško zajistil Baníku vedení. Teprve v 90. minutě srovnal Černovský na 2:2. Utkání hrané pod taktovkou Filipa Svobody vidělo 95 fanoušků.
Miloslav Havelka, trenér Kopidlna: "Herní převahu z prvního poločasu jsme prohospodařili. V neproměňování šancí jsme nepřekonatelní, 10 dosažených branek v devíti zápasech svědčí za vše. V 2. poločase jsme trestuhodně dovolili jít soupeři do vedení, přesto bylo stále dost času. Na poslední chvíli jsme zachránili ztracený zápas a malou náplastí nad vším byly pokutové kopy, ze kterých jsme urvali druhý bod. Sečteno, nemohu být spokojen, ztratili jsme cenný bod."


HVĚZDA KOLA :
Ondřej Černovský (Kopidlno) - dal vyrovnávající gól v 90. minutě a defacto zachránil Kopidlnu dva body. Pokud by je jeho tým neměl, už by to bylo zlé.

UDÁLOST KOLA :
Výhra 9:0, kterou docílilo mužstvo Dolní Kalné proti Kunčicím. Podle domácího trenéra dali jeho svěřenci devět branek ze sedmi šancí.

VÝROK KOLA :
Jan Jelínek, trenér Kunčic: "Výsledek zápasu hovoří za vše. Naše vyložené brankové příležitosti jsme nevyužili a domácí kdyby stříleli od "kiosku", tak by to stejně skončilo v naší bráně."


NÁVŠTĚVA KOLA :
V chladném počasí přišlo nejvíc diváků do Dolní Kalné, kde jich napočítali 106.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 23. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo jen 331 fanoušků, průměr na utkání 82, od počátku sezóny tedy celkem 9 996 diváků, celkový průměr na utkání 108)

FK Kopidlno - 1765 diváků (průměr na zápas 147 diváků)                                       Dolní Kalná - 1658 diváků (průměr na zápas 138 diváků)                                       Kobylice - 1376 diváků (průměr 114 diváků na zápas)                                            SKP Valdice - 1192 diváků (průměr na zápas 108 diváků)                                      Sokol Libáň - 1110 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       FK Chlumec B - 1070 diváků (průměr 89 diváků na zápas)                                     Žacléř - 973 diváků (průměr 88 diváků na zápas)                                                    Kunčice n. L. - 847 diváků (průměr na zápas 77 diváků)                                        

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
14 - Rejman (Valdice),
13 - Míč (Kunčice),
11 - T. Jiřička (Dolní Kalná),

10 - V. Kodytek (Dolní Kalná),
9 - Tauchman, Najman (Dolní Kalná), Nový, Dítě (Kobylice), Poutník (Kopidlno), Sítař (Libáň),
8 - M. Kučera, Hartman (Chlumec B), Horváth (Žacléř),
7 - Hampl (Dolní Kalná), D. Jeřábek, M. Krejčík (Kunčice),
6 - Repka (Valdice), Branský (Chlumec B), Havlíček (Kobylice), Havlík, Balcar (Libáň), Ondráško (Žacléř),
5 -
Jar. Jiřička (Dolní Kalná), Hnát, T. Klaban (Kopidlno), Kalenda (Valdice), P. Dvořák (Kobylice),  
4 - M. Stránský, Bartoš, D. Ježek (Dolní Kalná), Mádle (Žacléř), Špicar, Zugar (Valdice), R. Brzek (Kobylice)
3
- Landyš (Dolní Kalná), Skála, vlastní (Žacléř), Klzo, Vávra (Kobylice), Kofránek, Janda (Chlumec B), Dřímal, Černovský, Machačný (Kopidlno), Kracík, Jak. Jeřábek (Kunčice), Volšička (Valdice),
2 - Pitthard (Valdice), Tryzna (Kunčice n. L.), Pečenka (Kobylice), Havelka, Berounský (Kopidlno), J. Kučera, Kycelt, Beneš, Kmínek, Myška, Bareš (Chlumec B), Tu Hai Linh, Hlavatý, Pešta (Libáň), vlastní (Dolní Kalná), Baše, Janata (Žacléř),
1 - Smetana, Dědek, A. Kodytek (Dolní Kalná), Kubíček, Toráč, Vočka, Vilímek (Valdice), Zedek, L. Komárek, Dyčenko (Kopidlno), Herzog, Říha, Pšenička, Kubišta, Khol, Sedláček (Kobylice), Zeman, Hubený, Tichý, Kárník, Svoboda, D. Jelínek, J. Jelínek, J. Volný, Appl, Bráborec, Veselský (Chlumec B), Mička, Smetana, Mutzer, Valnoha, vlastní (Libáň), Kotyk, Ma. Těžký, Hradecký, Kovačík, Popelka, Sedlák, Maňuch (Žacléř), Adolf, Jílek, Chlum, Gazsi, Tušiak (Kunčice),

JAKO 1.B TŘÍDA skupina H (VÝSLEDKY)   

VÝHRA OHNIŠOVA, DOMÁCÍ PROHRA ZDELOVA A PŘESTŘELKA SMIŘIC

Skupina se opět dramatizuje, Zdelov po porážce v Kostelci zaváhal i doma a Ohnišov díky výhře 4:1 přeskočil Borohrádek.

V sobotu od 10.15 hostil Ohnišov tým Borohrádku. V 17. domácí zmrazil Jakub Uhnavý a hosté vedli 1:0. Poté však vzali taktovku zápasu do svých nohou ohnišovští Janové, nejprve Macek a poté Kuchta otočili vývoj zápasu na 2:1. V 52. minutě pojistil Macek vedení na 3:1 a na konečných 4:1 dal Tomáš Krahulec. Utkání pískal Lubomír Bečvář před 40 diváky.
Radek Sazima, trenér Borohrádku: "Sobotní dopolední pouťàk, tak bych nazval toto utkání. V utkání nevalné úrovně, kdy jsme vedli opět 1:0 a mohli jsme navýšit naše vedení, jsme po našich chybách ztratili. Od stavu 1:1 domácí převzali otěže a utkání zaslouženě vyhráli. Naši hráči by si měli uvědomit, že tahouny by měli být oni a nespoléhat na dorostence. Takhle se o záchranu nehraje."

Zdelov doma hostil rozjetou Polici a hosté opět dokázali, že jim současná forma voní. Domácí vedli od 22. minuty gólem Hoška, jenže do šatny vyrovnal na 1:1 Kollert. V 69. minutě o osudu zápasu rozhodl Marek Jandík, Police vyhrála 2:1 a už udělala hodně pro konečnou záchranu. Před 120 fanoušky vedl zápas s píšťalkou David Frič.
Petr Komárek, sekretář Zdelova: "Utkání jsme začali celkem dobře a dali také i první branku. Hostům jsme dovolili srovnat v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhé půli byl náš soupeř aktivnější a jednu ze svých šancí přetavil v rozhodující branku. V závěru jsme měli i my dvě velké možnosti k vyrovnání, bohužel, nestalo se tak. V poslední době totiž máme problém správně umístit míč mezi ty tři železné trubky a to i z vyložených příležitostí. Trojice rozhodčích odřídila zápas s přehledem. Nám se utkání nepovedlo."

Sedm gólů v první půli viděli diváci ve Smiřicích, přišlo jich 120. Smiřice vedly do přestávky 4:3 (Bednář 2, Konrád, Korenčík - Vašata 2, Čepelka). V 76. minutě vyrovnal Brzokoupil na 4:4 a kopaly se penalty. Rozhodčí Martin Pálka uvedl nakonec do zápasu jejich rezultát v poměru 4:3, Smiřice tedy braly dva body.
Libor Beran, vedoucí Lípy: "V tomto utkání jsme čtyřikrát dotahovali vedení domácích. Nezměrnou bojovností a nasazením jsme vydolovali cenný bod z půdy lídra soutěže. Nutno podotknout, že druhou půli jsme byli lepším týmem a kdyby Sikora a Kafka proměnili své šance, mohli jsme odjet s plným bodovým ziskem. Ale na kdyby se nehraje a tak máme jeden. Chválím tým za heroický výkon a morální nasazení."

Hronov hostil v duelu poslední záchrany poslední Kostelec nad Orlicí B, hrálo se v neděli od 17.00. Už v poločase vedli domácí 2:0 (21. Klabník, 36. Šťavík), nakonec vyhráli 4:0, další góly dali Danihel v 64. minutě a Strnad v 72. minutě. Před 68 diváky pískala Blažena Kánská.
Spokojen byl trenér Zdeněk Samko: "Dnešní zápas jsme zvládli s naprostým přehledem. Mužstvo hrálo kombinační fotbal, již během prvního poločasu jsme měli několik ložených šancí, ale využili jsme pouze dvě. V druhém poločase jsme si se soupeřem doslova hráli jako kočka s myší. Konečný výsledek jsme upravili o další 2 branky v náš prospěch. Zasloužené vítězství celého týmu."

HVĚZDA KOLA :
Josef Vašata (Lípa nad Orlicí) - coby trenér týmu nastoupil a už v první půli dal dva góly. Lípa odvezla ze Smiřic cenný bod.


UDÁLOST KOLA :

Ohnišov v rozdílovém zápase zdolal Borohrádek a v tabulce ho přeskočil.


VÝROK KOLA :
Petr Komárek, sekretář Zdelova: "V poslední době totiž máme problém správně umístit míč mezi ty tři železné trubky a to i z vyložených příležitostí."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků bylo hlášeno ve Zdelově a ve Smiřicích.


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
17 - Síkora (Lípa),
16 - Klapkovský (Police),
14 - Kuchta (Ohnišov),
13 - Bednář,
Korenčík (Smiřice), 
10 - Danihel (Hronov),
9 - Šimek (Smiřice), Šťavík (Hronov), Jandík (Police),

8 - J. Koutník (Smiřice), Brzokoupil (Lípa),
7 - Novotný, Mráz (Zdelov),
6 - Tichý (Hronov), Kováč (Ohnišov), Weisser (Zdelov), R. Sazima (Borohrádek),
5 - Dostálek (Zdelov), Valtera (Police n.M.), Vašata, Čepelka (Lípa),
4 - Neubecker, Dvořák (Zdelov), Mondík (Lípa), P. Matějus, Liška (Borohrádek), Macek (Ohnišov),
3 - D. Brzek (Ohnišov), Neuschl (Hronov), Komárek, Sehnal (Zdelov), T. Sazima, Moravec, Vojnar, Barták (Borohrádek), Rada, Vilímek (Kostelec B), Čermák, Pataki, vlastní (Police n.M.), Melichárek, Čížek, Konrád (Smiřice),
2 - Hofman, Nosek, Phan Mang Tuong (Hronov), Matějček, Škarytka, Raszka (Smiřice), Švorčík, Kollert (Police n. M.), Krpata, Šedivý, Baborák (Ohnišov), Grim, Kafka, Bílek, Doleček (Lípa), Lochman, Brendl, Václavek (Borohrádek), Hurdálek, Hošek (Zdelov), Pokorný, Macek (Ohnišov), Křehký, Hochmann, J. Kozel (Kostelec B), 
1 - Pek, Ansorge, Novák, Vít, Schreiber, Franců, Klabník, Strnad (Hronov), Ponikelský, Fof, Duong Ming Tung, Bureš (Smiřice), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak, Šnábl, Bergmann, Semerák (Police), Štětina, Martínek, Cuberka, Zrzavý, Fišer, T. Krahulec (Ohnišov),
Staněk, Duda, Udržal, Staněk, Uhnavý (Borohrádek), R. Zeman, Nedvídek, Cvejn, Csontos, M. Horák (Zdelov), Palán (Lípa), J. Šrámek, Krejčí, Jošt, M. Kozel, vlastní (Kostelec B),


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 23. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 348 fanoušků, průměr na utkání 87, od počátku sezóny tedy celkem 8 392 diváků, celkový průměr na utkání 91)

Borohrádek - 1 314 diváků (průměr 131 diváků na zápas)                                      Zdelov - 1 218 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                             Lípa n. O. - 1 120 diváků (průměr na zápas 112 diváků)                                       AFK Hronov - 1 108 diváků (průměr na zápas 92 diváků)                                        Police n. M. - 1 008 diváků (průměr 91 diváků na zápas)                                         SK Smiřice - 925 diváků (průměr 84 diváků na zápas)                                            Kostelec B - 768 diváků (průměr na zápas 69 diváků)                                          Ohnišov - 486 diváků (průměr 40 diváků na zápas)                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 15.5.2016
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace