Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

ČFL a divize v našem kraji 20-21.října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Komise pro řízení fotbalu v Čechách z pohledu zástupců Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (23.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).



PICT0224

V České fotbalové lize nabídlo toto kolo nemilosrdný souboj dvou rivalů, Převýšov přivítal v tradiční čas v neděli od 10,15 FK Kolín. Oba týmy jsou nováčky letošního ročníku ČFL, oba skončily v loňském soutěžním ročníku na prvních dvou místech divizní tabulky.
Kolínští fotbalisté prokázali na půdě Převýšova velkou fotbalovou odolnost a domácí SK na svém malém hřišti ztratil všechny body díky prohře 0:2. Trenér Pilný přesto prohlásil, že svým svěřencům z hlediska výkonu nemá příliš co vytknout, vše rozhodla rozdílná produktivita obou týmů. Převýšov prohrál doma po roce a půl, navíc z hlediska kouče Pilného s mužstvem, kde on sám trenérsky působil.

Hustá mlha nebo naopak krásné počasí provázely nejen toto kolo ČFL ...

Výsledky minulého kola, tabulka a program ČFL v tomto kole naleznete zde ...
 

IMG_6254

Magnetem divizního kola v předposledním říjnovém víkendu byl příjezd Viktorie Jirny, tým, který provází řada názorů, do Lhoty pod Libčany. Začínalo se ve 14,30, Král, Hrabík, Michálek a spol. se chtěli pokusit o první bodovou ztrátu lídra tabulky. Hosté utkání nakonec vyhráli jasným poměrem 3:0 díky své produktivitě.
Trenér Josef Petera si po utkání vzhledem k soupeři nebral vůbec servítky ...

O hodinu později Náchod vyzval Ústí nad Orlicí, zápas se spustil v rámci úředního začátku v 15,30. Domácí hráči tentokrát své příznivce zklamali a podlehli soupeři jasně 0:3. Zápas byl rozhodnut během deseti minut mezi 19. a 29.minutou. Čtěte stránky FK Náchod ... O brankovém show střelce Knápka z Ústí n.O. píše Deník.

Také v sobotu v 15,30 nastoupila Nová Paka v Semilech, nutno říci, že to bylo takové podkrkonošské derby, soupeři to k sobě mají 20 kilometrů a na tento fotbal se řada diváků těšila. Prezidenti klubů Jan Brett a Otakar Wagengnecht mají po utkání rozporné pocity, domácí semilský klub vyhrál v důležitém zápase 3:1. Mužem zápasu byl domácí Juraj Hrmo, který se nejvíce zaslouži o výhru Semil dvěma góly. Trenér Hlušek byl však hodně rozezlen ...
Více na stránkách 1.FK Nová Paka ...

Martin Pulpit, Svoboda, Belej a spol proti mladému týmu RMSK Cidlina Nový Bydžov, zápas se hrál v krásném areálu ve Svitavách v neděli v 15,30. Po bezbrankovém poločase šli domácí během sedmi minut do dvoubrankového vedení, hostující realizační tým reagoval střídáním a oba noví hráči Dítě a Věchet se následně postarali o vyrovnání. V poslední minutě Věchet trefil z trestného kopu tyč a výsledek 2:2 zůstal. Podle očitých svědků se Martin Pulpit opětovně projevil v rámci bývalých tradic, závěr pro něho byl velmi hektický, gólman Ehrenberger ho hrubou chybou dostal do stadia emoční nestability. Více na stránkách RMSK Cidlina.

V neděli od 15,30 Dvůr Králové vyzval výtečnou defenzívu Kutné Hory, ta je nyní velkou štikou soutěže a naposledy se o tom přesvědčil Náchod. Domácí nakonec získali bod za remízu 1:1 s nejlepším soupeřem, který se u Hankova domu představil. V 64.minutě vyrovnal náskok hostů Kruliš. Více na stránkách Dvora Králové.

Aktuální výsledky zde ...

Program tohoto kola, minulé výsledky a tabulku máte zde ...

 


Vytvořeno: 19.10.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace