Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Zápis č.4 2016/2017 ze zasedání KRD 6.10.2016 v Hradci Králové


Datum akce: 30.11.-0001

   Královéhradecký fotbalový svaz, Habrmanova 192. Hradec Králové 

 

             ZÁPIS KRD KFS  4

 

  

Termín:  6. 10. 2016 

Místo:    Hradec Králové

Přítomni: Zbyněk Novotný, Pavel Orel, František Hubička, Zbyněk Wolf, Jiří Jiřík, Antonín Vancl, Aleš Šob

Omluven: Leoš Slavíček

Host: Václav Andrejs

 

1. Nábor nových rozhodčích

Do projektu náboru nových rozhodčích VV KFS bylo dosud zařazeno 11 nových rozhodčích. Dne 6. 10. 2016 byli proškoleni Pavel Vysuček (OFS JC) a Patrik Vích (OFS JC).

Tito rozhodčí budou zařazeni v IS FOTBAL ve svém okrese. Přednostně budou dostávat delegace na utkání mládežnických kategorií, na samém začátku turnaje mladších žáků KFS společně se staršími kolegy, které tímto KRD žádá o pomoc a radu začínajícím kolegům. Na utkání dospělích budou k dispozici pro soutěže OFS. 

Tímto též žádá obsazovací úsek o pomoc obsazovacích úseků jednotlivých OFS při obsazování a sledování těchto začínajících R.

 

2. Výkony R podle videozáznamů a podle zpráv DS

Provodov – Červený Kostelec: R Miškář – 2 x hrubá chyba (88´) – nařídil nesprávně PK, k přestupku nedošlo + neudělil ČK za strčení rukama do rozhodčího druhému hráči (R udělil pouze jednu ČK, správně měly být uděleny dvě ČK (do rozhodčího strčili rukama dva hráči) – 2 TB  

Červený Kostelec – Kostelec: R Novotný M. – hrubá chyba (59´) – neudělil 2. ŽK + ČK za zmaření slibně se rozvíjející útočné akce držením soupeře – 1 TB

Černilov – Nepolisy: R Klečka – hrubá chyba – nenařídil PK za podražení soupeře – 1 TB

Bílá Třemešná - Sobotka: R Koutník – hrubá chyba – neudělil ČK za pohoršující, urážlivý a ponižující výrok na adresu R – 1 TB

Doudleby – Ohnišov: R Jiříček – hrubá chyba – neudělil 2. ŽK + ČK za NCH, úmyslné strčení do soupeře – 1 TB

 

3. Nedostatky R a DS:

Novotný M. – 1 TB – chybný popis přestupku v ZOU (A1A0705)                                                              Kiezler – 1 TB – chybný popis přestupku v ZOU (D1A0705)                                                                   Svoboda F., Duřt  – 0,5 TB. Krotil – 1 TB (pozdní omluvy)                                                                      

Jansa – 1 TB (pozdní příjezd k utkání, nedostatečná příprava na utkání)                                                                                                                                                   DFA Holbík – 1 TB (pochybení ve zprávě DS)    

 

4. Vzdělávání rozhodčích v rámci KFS

Škola mladých rozhodčích (ŠMR) 2017:                                                                                                 Termín: 6. – 7. 1.            2017                                                                                                                                                   Místo: Penzion U Supa, Deštné                                                                                                               Vzdělávací akce je určena začínajícím rozhodčím ze soutěží OFS, kteří vykonávají činnost rozhodčího pouze v období do jednoho roku                                                                                                                                                    Cena: 300,- Kč                                                                                                                                        Platba: každý účastník provede platbu předem na účet KFS 174698795/0300, jako zprávu pro příjemce uvede: ŠMR jméno a příjmení. Platba musí být provedena do 10. 11. 2016.                                                                                                                                               Přihlášky: prostřednictvím OFS na mail kr@khfotbal.cz  do 31. 10. 2016  

KRD si dovoluje požádat příslušné OKR OFS o spolupráci, o propagaci akce a zaslání přihlášek všech zájemců hromadně za celý OFS včetně nových R.

Kemp mladých talentovaných rozhodčích KFS:                                                                                     Termín: 7. – 8. 1. 2017                                                                                                                                                   Místo: Penzion U Supa, Deštné                                                                                                               Vzdělávací akce je určena mladým talentovaným rozhodčím KFS, výběr kandidátů provede KRD a pozvánka bude zaslána vybraným rozhodčím elektronickou poštou                                                                                                                                                 Cena: 300,- Kč (bude vybírána při prezenci)

 

5. Různé:

Sdělení pro DFA: ve zprávách DFA používejte výhradně předepsanou terminologii podle platných fotbalových norem a pravidel fotbalu.

Sdělení pro R: rozhodčí si nastudují v pravidlech fotbalu rozdíl v přestupcích surová hra a hrubé nesportovní chování. V popisu přestupků vyloučených hráčů v ZOU se objevují opakovaně zjevné nedostatky.

 

 

Zbyněk Novotný, předseda Komise rozhodčích a delegátů KFS


Vytvořeno: 10.10.2016
Zbyněk Novotný


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace