Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Hraje se už ve svátek. Magnetem je derby okresu Rychnov


Datum akce: 30.11.-0001

Do tří dnů se rozprostře program 12. kola první krajské ligy, Votrok krajského přeboru. Šlágrem je především derby Rychnov - Kostelec nad Orlicí, ale také vystoupení Červeného Kostelce na Slavii.

Pátek - 28. října:

13:00: FK Chlumec n. C. A - MFK Nové Město n. M.

Chlumec hraje skvěle, naposledy to potvrdil v Libčanech, kde dokázal nečekaně vyhrát. V tabulce už se posunul na páté místo, jen pět bodů za vedoucí Červený Kostelec. Doma navíc vyhrál všech pět utkání. Jeho sérii se pokusí zrušit Nové Město, které v minulém kole přes porážku zahrálo velmi dobře v Červeném Kostelci. „Ač to tabulkově nevypadá, představil se u nás velice dobrý a houževnatý soupeř,” Josef Macek, vedoucí mužstva Červeného Kostelce.

Sobota - 29. října

10:15: FC Slavia HK - TJ Červený Kostelec

Jeden z magnetů kola. „Bude to velmi těžké utkání,” uvědomuje si i stoper hostů Karel Havlíček. Jeho tým přijede do Hradce jako lídr tabulky, domácí budou chtít potvrdit zlepšenou úspěšnost na svém hřišti. V prvních čtyřech utkáních prohráli, pak však dvakrát zvítězili.

12:00: SK Jičín A - Sokol Provodov

Provodov je na dně, teď jej navíc čeká cesta na stadion, kde to nebývá jednoduché. Ze šesti zápasů Jičín doma pět vyhrál a jednou (s Jaroměří) padl po penaltovém rozstřelu. Provodov má jednoznačně nejhorší defenzivu ze všech týmů přeboru, za dvanáct utkání inkasoval devětačtyřicet branek. Pokud Jičín jasně nevyhraje, bude to překvapení.

14:30: SK Libčany - FK Vysoká n. L.

Libčany chtějí doma napravit zaváhání z minulého kola, v němž prohrály s Chlumcem nad Cidlinou. Vysoká je však na hřištích soupeřů velmi úspěšná. Vyhrála na nich třikrát a utkání v Rychnově dovedla k remíze a následné prohře v penaltovém rozstřelu.

 

Neděle - 30. října:

14:30: RMSK Cidlina A - Jiskra Hořice

Nováček z Hořic zatím zvládá důležitá utkání s týmy, s nimiž bojuje o záchranu. Navíc v minulém kole porazil po brance stopera Dominika Palma Slavii. Teď jej však čeká nadmíru silný sok. Cidlina Nový Bydžov postupně naplňuje předpoklady, posunuje se tabulkou výš a výš. „Tým si postupně sedá,” řekl v rozhovoru pro časopis Fotbal v kraji šéf trenér klubu Vladimír Blažej.

14:30: FC Spartak Rychnov - FK Kostelec n. O.

Magnet kola, to bezesporu. Rychnov je na neuvěřitelné vlně, stal se černým koněm soutěže, už je na třetím místě tabulky. Vyhrál pětkrát po sobě, za poslední tři kola dal patnáct gólů. „Pevně věřím v zajímavou diváckou kulisu při derby s Kostelcem. Už se těšíme,” uvedl po výhře nad Provodovem kouč Jan Čermák. Kostelec sice zatím nenaplňuje předsezonní odhady o možném pozitivním překvapení přeboru, o to víc se však bude chtít v Rychnově ukázat.

14:30: Slovan Broumov - SK Dobruška

Broumov dal zatím jen dvě branky, toť tristní bilance. Uhrál jediný bod a je jasným kandidátem sestupu. Ale naděje umírá poslední a právě v tabulce čtrnáctá Dobruška je papírově soupeř, s nímž by mohl Slovan bilanci vylepšit. Ale pozor, hosté vědí, jak důležité utkání je čeká.

14:30: TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř A

V Bělohradu si musí dát na Jaroměř pozor, z pěti zápasů na venkovních hřištích totiž vyhrála čtyři - dva v klasické době, dva po penaltách. Padla pouze v Novém Bydžově. 


Vytvořeno: 27.10.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace