Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

MKS 2022/2023 Pardubický KFS U 14, U 13 – Královéhradecký KFS U 14, U 13


Datum akce: 10.5.2023

7.kolo Mezikrajslé soutěže U13 a U14 hrané v Chrudimi.

Výsledky
U13:

Pardubický KFS U13 – Královéhradecký KFS U13            3 : 2 (1:1)

Sestava:
Tejchmann, Novák, Voňka, Šturm, Hochmann, Hawillo, Tér, Kyncl, Zima, Říha, Bláha, Školník, Vlášek T., Vlášek J., Branský

Branky hostů: Školník, Říha

Hodnocení trenérů (Jiří Říha):
Včerejší rozlučka ročníku 2010 s kategorií U13 proběhla na umělé trávě (!!!!!!) v Chrudimi a soupeřem nám byl výběr KFS Pardubice. A nutno hned na žačátek podotknout, že šlo o loučení herně důstojné a pouze smůla nás připravila o vavřín vítězství. Až na posledních 15 minut, kdy nás soupeř doslova přišpendlil před naši branku, jsme byli lepším týmem. Dařila se kombinace na malém prostoru, v situacích 1v1 jsme byli povětšinou úspěšní a dokonce jsme vstřelili i víc branek - bohužel nám dvě nebyly uznány. Opět veliká škoda je potom těch, které jsme vstřelit mohli a nevstřelili.
Oboustraně se hrál fotbal plný nepřesností a možná umělým povrchem, který už sálal nepříjemné horko, byla hra bez míče slabinou obou týmů. Pohybem v nábězích hráči opravdu šetřili. Množství osobních soubojů končících úzkoprsím odpískáním nedovolené hry plynulosti též úplně neprospívalo. Přesto jsme to byli my, kdo měl proti favorizovanému soupeři víc ze hry. Bohužel je fotbal o gólech a ten dal soupeř o jeden víc. (Popravdě rozhodující branka, kterou nám soupeř vstřelil dvě minuty před koncem, mě bude kvůli týmu strašit ve snech ještě dlouho :-D) Nám tedy nezbývá, než pardubickým borcům pogratulovat k postupu do další fáze mezikrajské soutěže.
Závěrem bych chtěl poděkovat. V první řadě všem hráčům, kteří v průběhu sezóny do hry zasáhli. Také jejich trenérům v domovských klubech za jejich práci. Pochopitelně rodičům, bez kterých by nebylo možné vůbec nic. V neposlední řadě všem těm, kteří organizačně tyto soutěže zajišťují a povětšinou se na ně s děkovačkou zapomíná ;-)
Osobně chci potom poděkovat za zkušenosti, kterých se mi v práci s tímto týmem dostalo a za přátelství, která jsem dík tomu navázal.

U14:

Pardubický KFS U14 - Královéhradecký KFS U14             4:0 (2:0)

Sestava:
Husak, Jiroušek- Šmejda, Hanzlík, Chráska, Dořák Petr, Wenke, Reil, Okrouhlický, Dvořáček, Dvořák Dominik, Baše,  Zadrobílek, Klinkáček, Matějů, Lehký, Poláček

Hodnocení utkání (Pavel Matějka):
Vstup do utkání se nám povedl, po 3. minutách hry zpoza vápna napřáhl ke střele Klinkáček, který orazítkoval břevno. Soupeře jsem sice kombinační hrou dokázali zpočátku zápasu přehrávat, ale nedokázali jsme si vytvořit jinou zajímavou střeleckou příležitost. Po lehké ztrátě v rozehrávce jsme inkasovali první branku, nutno podotknout, že do té doby soupeř spíše hrál bez míče. Od té doby se hra na hřišti vyvíjela úplně jiným směrem, než bychom chtěli. O pět minut později jsme znovu chybovali za hranicí našeho vápna a soupeř nás znovu potrestal 2:0. Uteklo pár minut a my inkasovali třetí lacinou branku. Jak se říká, v jednoduchosti je krása, soupeř se ani nenadřel a vedl 3:0. Nám se nedařila přechodová fáze, vázla nám hra ve středu pole a ztráceli jsme naivně míče.
V poločase jsme udělali stejně jako náš soupeř několik změn, tempo hry uvadlo. Jedna nepřesnost střídala druhou na obou stranách. Dá se říct, že se zápas pouze dohrával. Za zmínku stojí pouze dvě akce, nejdříve na naší straně uháněl sám na branku Zadrobílek, ale branku netrefil. Na druhé straně došlo k nedorozumění našich obránců s brankářem, čehož využil pardubický útočník a završil skóre zápasu na 4:0.
Závěrem, dnešní zápas se nám nepovedl, byl to náš nejslabší výkon za celý rok, ale i takové zápasy jsou. Musíme se z toho poučit a zapracovat na sobě v tréninku a výsledky se určitě dostaví. Všem hráčům děkujeme za celou sezónu krajských výběrů a přejeme všem ať se daří.

                                        


Vytvořeno: 12.5.2023
Roman Havel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace