Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Vítek: Odklady jsou velmi nepříjemné


Datum akce: 30.11.-0001

Jeho tým se chce rvát o záchranu. Jenže v krajském přeboru zatím na jaře neodehrál ani jeden zápas. Trenér Kratonoh Karel Vítek proto nedočkavě vyhlíží středeční domácí duel s Červeným Kostelcem.

Je odkládání nepříjemné?

Ano velmi. Naši podzimní nevýhodu, kdy jsme prvních pět kol z důvodu rekonstrukce hrací plochy nehráli v domácím prostředí, jsme chtěli na jaře proměnit v náš prospěch. Ale bohužel.

Bude jaro hodně termínově našlapané?

Bude, především pro některé týmy, které ještě hrají pohár, což je i náš případ. Čeká nás díky tomu rychlý sled utkání v rámci tří anglických týdnů. Vzhledem k pracovním a studijním povinnostem hráčů tak nebude většina týmů ani kompletní. Myslím, že by se nic nestalo, kdyby se celá termínová listina posunula o čtrnáct dní. Je lepší hrát na kvalitních terénech později než na špatných za současných klimatických podmínek. Žádné EURO ani baráže letos nejsou, tak pro konec soutěží v polovině června není s výjimkou dovolených několika málo jedinců žádný racionální důvod.

Nezničíte si hřiště při středečním zápase?

To bude záležet na aktuálních klimatických podmínkách. Vzhledem k době vegetačního klidu tráva nemůže po zátěži zregenerovat, a protože v sobotu na stejné ploše hraje i náš B tým, budeme rádi, když škody budou alespoň minimální.

Co říkáte jarním výsledkům odehraných utkání?

Myslím, že odpovídají většinou realitě až na překvapivou domácí porážku Trutnova v minulém kole.

Spadli jste na poslední místo, může to tým stresovat?

Na posledním místě jsme téměř celou dobu, takže z tohoto pohledu doufám, že ne. V tabulce se nemáme kam propadnout, naopak se můžeme jen odrazit. Do stresu se tým dostane, pokud stejně jako na podzim nezachytí výsledkově první tři až čtyři jarní zápasy.


Vytvořeno: 3.4.2013


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace