Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 20-21. dubna 2013


Datum akce: 30.11.-0001

http://www.rmskcidlina.com/Fotky/Muzi/Chlumec-RMSKb/IMG_6367.JPG

 

Zpravodajství z 1.tříd přináší Deník ...

1.A TŘÍDA

1.A třída dospělých, kde se stále bojuje s největší pravděpodobností o dvě postupová místa a jedno sestupové (o všem rozhoduje vývoj ve vyšších soutěžích) viděla souboj prvního s třetím, v Kunčicích se střetli domácí se Spartou Úpice. Hrálo se v sobotu 20.dubna od 17,00, Bystřian vyhrál 2:0 (Laštovička, Šulc).

Trojice "černých pětadvacetibodových koňů" Vysoká n.L., Dobruška a Nový Hradec Králové se jednou střetla mezi sebou, Dobruška porazila Vysokou n.L. 2:0 (33.Dostál, výhru potvrdil v poslední minutě Mikušík z PK). Nový Hradec udolal Roudnici 1:0, oba týmy stáhly náskok druhého Chlumce.

Druhý tým tabulky FK Chlumec n.C. byl vysokým favoritem proti předposlední Polici n.M., tuto svoji roli však ne úplně zvládl. Remíza 2:2 je bezsporu úspěchem zahraňujících se hostů.

Třebechovice opět vyhrály venku, po Kunčicích tentokrát vyloupily Ohnišov po výsledku 2:1.

Existenčním soubojem týmů ze suterénu bylo bezesporu regionální derby Přepychy-Černilov, které se konalo pod dohledem ligového delegáta. V 75. minutě Schwarzer rozhodl o revitalizační výhře hostů z Černilova 1:0.

Dostat tři góly v posledních 10 minutách, vést již 3:0 a nevyhrát a o výhru přijít v poslední minutě, to dokázali fotbalisté Vrchlabí ve svém domácím prostředí v Kunčicích n.L., kde nakonec remizovali s Kostelcem n.O. 3:3.

Kompletní program kola ...


KANONÝŘI :

12 - Neppl (Nový Hradec), Winter (Úpice)
9 - R.Brzek (Kunčice), Jandík (Police), Šlechta (Vrchlabí)
8 - J.Kučera (Chlumec),
7 - J.Jelínek (Chlumec), Hašek (Přepychy), Mikušík (Dobruška), Olšák (Nový Hradec),
6 - Doležal (Kunčice), Jakoubek (Vrchlabí), Šmíd (Nový Hradec), Hájek (Dobruška), Laštovička (Kunčice), L.Šrámek (Kostelec n.O.)
5 - Hermann (Chlumec), Dvořáček (Roudnice), Prát (Přepychy), Štěnička (Černilov), Macháček (Ohnišov), Kyral (Třebechovice)

http://www.rmskcidlina.com/Fotky/Muzi/Turnov-RMSK/Turnov-RMSK%20II.jpg

1.B TŘÍDA - skupina A


V 1.B třídě skupině A mělo být magnetem kola utkání Nového Města n.M. s vedoucí Starou Pakou, které se hrálo na umělé trávě v sobotu 20.4. od 17,00.
Podle slov předsedy TJ Sokol Stará Paka Oldřicha Vrabce neodjížděli hosté na Náchodsko s velkým optimismem, kádr Staré Paky se velmi zúžil, několik hráčů nepokračuje a navíc do sestavy zasahují zranění a pracovní povinnosti.
Že slova předsedy byla prorocká, o tom už svědčil první poločas, kdy Nové Město vedlo již 5:0 a hosté byli rádi, že nakonec po přestávce inkasovali už jen jednou. Domácí se vrátili do čela tabulky, stále mají však o dva zápasy více než staropačtí.
Více v Náchodském deníku ...

Přitáhnout na čelo se mohla Bílá Třemešná, klub s mimořádným fanouškovským potenciálem, která v sobotu přivítala Tatran Hostinné. A stalo se. Těžký zápas rozhodl již v 11.minutě David Kubelka a Třemešná je již třetí a má o zápas méně než Nové Město. Více o zápase v Krkonošském deníku ...

Žacléř hostil Mladé Buky v souboji o záchranu, dělba bodů nic výrazného neřešila, Buky vedly do poločasu gólem Dvořáka, domácí vyrovnali Vítem na 1:1.

Výsledek 1:1 platil i v Miletíně, odkud si bod odvezla Sobotka, Mostek urval bod s Kopidlnem za bezbrankovou remízu, hlavu viditelně zvedá Rudník, který jasně porazil Libáň 4:2.

Utkání Janské Lázně-Jičín B se hraje až 22.května od 18,00.

Program a výsledky kola ...


KANONÝŘI :

12 - Hendrych (Bílá Třemešná),
11 - Balcar (Libáň),
10 - Paďour (Nové Město),
9 - David (Nové Město), Mezsároš (Jičín B), Krejčí (Stará Paka), Odvárko (Kopidlno),
8 - Machalík (Mladé Buky),
7 - Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Čáp (Rudník), Machačný (Kopidlno), Rulc, Kubišta (Sobotka), Srubjan (Nové Město), L.Vít (Žacléř)
6 - Hylmar (Rudník), Havlík (Libáň), Janata (Žacléř), Leplt (Miletín)
5 - Zugar (Jičín B), Maličký (Hostinné), Kult (Janské Lázně), Andrle (Mostek),
D.Kubelka (Bílá Třemešná), Havelka (Kopidlno), Leplt (Miletín), Kalinka, Banyácski (Libáň), Kuchta, Pavlíček (Stará Paka), Havránek (Rudník), Růžička, P.Zákravský (Nové Město),

http://www.rmskcidlina.com/Fotky/Muzi/RMSK-Turnov/PICT0126-2.JPG
1.B TŘÍDA - skupina B


V 1.B třídě skupině B nemohlo po tomto kole dojít i ke změně na čele, Třebeš čekal sice těžký duel v Častolovicích (sobota 17,00), ale druhé Deštné hraje až 8.května s Velešovem Doudleby n.O..
Častolovice také potvrdily očekávání těžkého duelu pro lídra výhrou nad vedoucí Třebší 2:1.

Lokomotiva Hradec Králové remizovala s Předměřicemi 1:1.

Třetí Černíkovice vzhledem ke ztrátě Třebše bodově dotáhly lídra výhrou nad Policí n.M. B 5:0, ale skóre mají zatím o hodně horší.

Z nejvíce ohrožených týmů hrálo venku České Meziříčí, které k derby do Opočna mohlo dojet doslova na kolech, a bylo úspěšné díky výhře 2:0.
Borohrádek se představil doma s Malšovicemi a vyhrál 2:0, na poslední místo klesla hradecká Lokomotiva.

O utkání Dobruška B - Provodov čtěte v Náchodském deníku ...

Program a výsledky kola ...

KANONÝŘI :

16 - Vik (Černíkovice),
14 - Sehnal (Častolovice),
10 - Strakatý (Předměřice),
9 - Bartoš (Malšovice),
8 - Farkaš (Třebeš), Kaplan (Deštné), Jelen (Opočno),
7 - Kopsa, Kotyza (Doudleby), Polák (Opočno), Blažej, Eimer (Provodov)
6 - Umlauf (Deštné), Ziegler (Lokomotiva), Lemon (Malšovice), Kollert (Police), Zbořil, Pa.Mizerík (Třebeš), D.Hanuš (Černíkovice), Ježek (České Meziříčí),
5 - Macek, Štětina, Einmann (Dobruška), Vojnar, Moravec (Borohrádek), Pataki, Dušánek (Police), Hrouda (Černíkovice), Kouba (Deštné), Majer (Třebeš), Kuneš (Provodov), Krajňák (České Meziříčí),

 


Vytvořeno: 20.4.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace