Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Penaltový smolař spasil Libčany, Kratonohy zase neúspěšné


Datum akce: 30.11.-0001

Dostihy na čele tabulky pokračují. Libčany si v domácím prostředí poradily s Lázněmi Bělohrad  a bodově dorovnaly na prvním místě krajského přeboru Trutnov. Favorit číslo jedna na postup do divize bude dnes doma v duelu s Jaroměří pod tlakem.

 

Cesta Libčan za třemi body ale byla pořádně kostrbatá. Kdo by předpokládal pohodovou fotbalovou sobotu, byl vyveden z omylu už v prvním poločase. Domácí sice měli v sestavě ostříleného Davida Homoláče a brzy se dostaly i do vedení, kopali penaltu (neproměnil Friedl), ale v 50. minutě bylo všechno jinak.

Nejprve srovnal Rychecký a o pár minut později neukočíroval nervy na uzdě Kučera, oplácel a rozhodčí mu po kratší poradě s pomezním ukázal červenou kartu.

„O poločasové přestávce jsme vymýšleli novou variantu stylu naší hry,“ přiznal po zápase domácí kouč Miloš Koblížek.

Zpočátku to vypadalo, že neúspěšně. Hosté přesilovku zužitkovali krátce po poločase, kdy se před Tošovským zjevil Černý a nezaváhal.

„Nevypadalo to s námi dobře. Osud utkání ale na sebe naštěstí vzal penaltový smolař z úvodu zápasu,“ řekl Koblížek.

Ano. Právě Martin Friedl dvěma góly dokonale převrátil výsledek. Rozdílový úder zasadil Lázním Bělohrad v 83. minutě. Postavil se k trestnému kopu a parádní ranou určil konečné skóre 3:2.

„Před tímto střetnutím jsme měli problémy se sestavou, ale hráči, kteří nastoupili, zaslouží velké absolutorium. Mančaft se kousl a prokázal obrovskou vůli a morálku. Jsem na kluky hrdý,“ zářil Koblížek. Jeho tým neprohrál už deset zápasů.

 

V druhém sobotním utkání zachraňující se Kratonohy nezvládly zápas na půdě silného Týniště nad Orlicí a prohrály 0:3. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale pak se ukázala kvalita domácího celku.

Podařilo se nám vstřelit krásný gól Jirkou Vydareným, který nás z části uklidnil. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu jako první půle, kdy jsme se snažïli chodit do rychlých protiútoků a podařilo se nám vstřelit druhou branku. Až třetí branka v závěru poločasu rozhodla o utkání,“ uvedl Radek Hrubý, lodivod Týniště n. O.

Kratonohy v krátké době podruhé venku inkasovaly tučný příděl, naposledy v Rychnově nad Kněžnou 2:6.


Vytvořeno: 5.5.2013


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace