Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Soutěže mládeže zahájeny i s novinkou střelby pokutových kopů po utkání v případě remízy


Datum akce: 30.11.-0001

Úvodním kolem zahájily také mládežnické soutěže, které se hrají na velkém hřišti v klasickém rozestavení 10+1.

Ve společném Východočeském přeboru dorostu byly
k vidění dva zápasy, ve kterých padlo dohromady dvacet branek. Společný tým Žamberku a Letohradu podlehl béčku FK Pardubice 0:10 a Nové Město n. M. deklasovalo B-tým hradecké Olympie 9:1. V domácím týmu zaznamenali tři branky střelci Klikar a Majer. Trenér Popperle si pochvaloval hlavně výtečnou ofenzívu svého týmu.
Jediné nedělní
utkání této soutěže přineslo souboj B mužstva RMSK s Rychnovem, ve kterém byli úspěšnější hosté v poměru 0:2. Domácí kouč Matějka si stěžoval na velmi špatnou koncovku svých svěřenců, naopak hostující trenér Jedlička si pochvaloval výkon brankáře Syrového a solidně zvládnuté brejkové situace.
Výsledky soutěže zde ...

O stupeň nižší soutěž Krajský přebor U-19 přinesl také zajímavé souboje. Jeden z nich se hrál v Solnici, kam přijela Dobruška. Domácí rychle vedli 3:0, hosté snížili na rozdíl jediné branky, ale hattricky Drašnara a Kadavého pomohly Solnici ke konečné výhře 7:2.
Na Novém
Hradci vydřelo společné mužstvo NHK a Slávie Hradec těsnou výhru 2:1 nad Třebechovicemi a v repríze loňského souboje o první příčku tabulky vyhrálo Vrchlabí 4:1 nad společným týmem Chlumce a Lovčic. Všechny branky tohoto zápasu padly již v první půli.
Výsledky soutěže zde ...

V A skupině Krajské dorostenecké soutěže si otevřely střelnici Stěžery v Kosičkách a nadělily domácím potupnou desítku.
Vyrovnané utkání viděli diváci v Červeněvsi. Domácí vedli v poločase nad Sobotkou 2:0, hosté stihli ve druhé půli vyrovnat a v penaltovém rozstřelu zvítězili 5:4. Do tabulky si tedy připsali dva body.
Výsledky soutěže zde ...

B skupina přinesla vysoké vítězství 11:1 Smiřic v Javornici, které režíroval hráč s tenisovým jménem Jan Kodeš. Ten zaznamenal tenisových šest (!!) branek do domácí sítě.
Týniště porazilo společný tým Vamberka
a Doudleb 4:3 a hlasy z domácího tábora hovoří o tom, že soupeř byl v poli lepší, ale o všem rozhodly týnišťské brejky.
Výsledky soutěže zde ...

Také v  C skupině bylo k vidění jedno utkání s jednoznačným průběhem. Babí v něm přehrálo 8:1 Jánské Lázně, když střelecky zářili autor čtyř branek Szmuc a jeho kolega Jirásek, který zaznamenal o jednu branku méně. I přes jasnou výhru si domácí sekretář Balcar stěžoval na slabou úroveň střetnutí.
V Hostinném si domácí pomohli čtyřmi
využitými standartními situacemi a hlavně díky nim přehráli Úpici 4:0.
Výsledky soutěže zde ...

NADLER krajském přeboru mladšího dorostu byl k vidění zajímavý duel v Broumově, ve kterém se domácí rozešli smírně 3:3 se společným týmem Kostelce a Častolovic a byli to právě hosté, kteří získali bonusový bod v penaltovém rozstřelu. Z obou táborů přicházejí hlasy hovořící o solidní úrovní utkání.
Naopak jednoznačný průběh mělo hradecké derby, ve
kterém Olympia rozstřílela Slávii/NHK 7:1. Vysokým rozdílem skončil také zápas Chlumce a Nového Města n.M. Po vyrovnaném prvním poločase se domácí ve druhé půli rozehráli k solidnímu výkonu a k vítězství 6:1.
Výsledky soutěže zde ...

Úvodní kolo krajského přeboru starších žáků přineslo také několik zajímavých výsledků. Z Třebše si překvapivě odvezlo body Vrchlabí po výhře 5:2. Domácí trenér Křelina k tomu podotkl, že některým hráčům dělá velký problém přechod na velké hřiště.
Na stadionu v Chlumci nad
Cidlinou se představilo domácí mužstvo spojené s RMSK a po vcelku jednoznačném průběhu utkání, si hosté z Nového Města n.M. odvezli prohru  8:1. Zajímavostí jsou dvě branky Filipa Firbachera, hráče ročníku 2001.
Výsledky soutěže zde ...

V krajské žákovské soutěži skupiny A, se hrálo jen jediné střetnutí a v něm rozdrtila Javorka vysoko Hostinné 13:0. Také zde se střelecky prosadili hráči ročníku 2001. Dvakrát se trefil Nicolas Bekera a jednou Oliver Velich.
Výsledky soutěže zde ...

V B skupině se odehrálo kompletní kolo a nás zaujalo utkání v Černilově, kde hosté z Týniště ovládli první půli, ale domácí svěřenci trenéra Pokrupy ve druhé půli zabojovali a srovnali na 2:2. V penaltovém rozstřelu se ovšem netrefili ani jednou a tak dva body putují do Týniště.
Výsledky soutěže zde ...

 

                                                                                                         
                            


Vytvořeno: 19.8.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace