Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Resumé 2. kola VOTROK KP a 1. A třídy 17-18.8.2013


Datum akce: 30.11.-0001

Dvě nejvyšší krajské soutěže mají za sebou druhé dějství. Pojďme se podívat, jaké výsledky byly k vidění o víkendu 17. a 18. srpna. Jediným stoprocentním celkem v krajském přeboru zůstává tým z Lázní Bělohrad. V 1. A třídě své druhé utkání úspěšně zvládl kvartet Vysoká nad Labem, Stará Paka, Nové Město nad Metují a Bystřian Kunčice.

VOTROK krajský přebor v Deníku ...
Sestřih nejzajímavějších situací 2.kola VOTROK krajského přeboru ...

Sobotní program přinesl dopolední zápas hradecké Slavie, která přivítala na hřišti Nového Hradce Jiskru Hořice. Utkání moc kvality přítomným 50 divákům nenabídlo. Domácí hráli častěji na polovině soupeře, ale gólově se prosadili pouze jedenkrát, když se trefil v prvním poločase Veselý. Hosté neměli mnoho příležitostí ke skórování, přesto se prosadili po standardní situaci. Pěkná akce skončila brankou Palma patnáct minut před koncem. K vidění bylo osm žlutých karet a jedna červená pro hostujícího hráče Lacinu po 2. žluté kartě.
Více v Hradeckém deníku ...

Týniště sehrálo své druhé utkání proti Spartě Úpice. Domácí sice prohrávali 0:1 již ve 13. minutě po brance Havlíčka. Do poločasu však stačil vyrovnat Stejskal a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Přestože, se podle slov trenéra Týniště Radka Hrubého domácí herně trápili, dokázali ve druhé půli oživit hru střídáním, které se vyplatilo. Patnáct minut před koncem se trefil Václavek a třetí pojištující branku zařídil střídající Merganc.
Rozhovor s Davidem Stejskalem přinesl Rychnovský deník ...

Bydžovský RMSK zůstal i po druhém kole bez bodu. Tentokrát Bydžov zajížděl na hřiště do Jičína, kde podle slov domácího trenéra, měl domácí tým respekt ze soupeře a velké obavy o výsledek. Nakonec vše dobře pro domácí skončilo. V nastaveném čase první půle rozhodl o vítězství Voldán. Druhý poločas byl lepším celkem Bydžov, avšak nedokázal se střelecky prosadit, a tak zůstává, jako jediný, bez bodu.

Olympia Hradec Králové měla určitě chuť zlepšit si náladu po kontumační prohře 0:3 se Slavií z minulého týdne. Možnost k tomu měli v Chlumci nad Cidlinou. Tentokrát se kanonáda nekonala a utkání skončilo remízou 1:1. Oba celky měly hned několik šancí strhnout vítězství na svou stranu, ale hosté neproměnili několik tutovek na začátku druhého poločasu. Navíc musí děkovat i svému brankářovi Moníkovi, který v poslední minutě ubránil bod pro hosty při velké příležitosti domácích.

Na nedělní utkání do Jaroměře se přišla podívat zajímavá návštěva 265 diváků. Hostovala zde Dobruška. Po bezbrankovém poločase se diváci dočkali sedmi branek v poločase druhém. Ke spokojenosti domácích utkání skončilo 5:2.

Jediným zápasem, ve kterém diváci branku neviděli, bylo střetnutí v Červeném Kostelci, kam přijely Libčany. Téměř 300 diváků vidělo v prvním poločase vyrovnané utkání. Do druhého již převzali iniciativu domácí, ale gólově se neprosadili, a tak hosté musí být spokojeni s bodem.

V prvním kole došlo celkem 4x k dělbě bodů za remízu. Tímto výsledkem skončilo i utkání Kratonoh a Broumova 1:1. Proti minulému utkání museli domácí hned 4x měnit sestavu. Po většinu zápasu byli domácí lepším týmem, a když nedokázali ze šesti příležitostí využít více než jednu, nemohli počítat s vítězstvím. Hosté totiž v 57. minutě srovnali Wilkem.

Utkání Lázně Bělohrad - Rychnov n.K. komentoval Jičínský deník ...

Statistika střelců KP po druhém kole:

1. Jakub MIKUŠÍK               Dobruška                    3 branky

1. Jiří KOŘÍNEK                   Jaroměř                       3 branky

Brankáři s čistým kontem po druhém kole:

1. Jan ŠVEJDAR (Červený Kostelec) 2x

1. Matěj TOŠOVSKÝ (Libčany) 2x


NÁVŠTĚVA KOLA :

Lázně Bělohrad - Rychnov nad Kněžnou 300 diváků

V 1.kole přišlo do hledišť stadiónů 1 840 přihlížejících (vloni v 1.kole 1 415), v tomto 2.kole 1 411 zájemců o nejvyšší krajskou soutěž (vloni v 2.kole 1 475). Velmi slabá návštěva viděla utkání Slavia Hradec Králové-Hořice, pouhých 50 diváků .
Celkem zatím vidělo krajský přebor 3 251 diváků, vloni ve dvou kolech 2 890 přihlížejících.



1. A třída

Kostelec nad Orlicí přivítal na svém stadionu Starou Paku a vyšel bodově na prázdno. Domácí sice vedli po poločase 1:0 (Řehák), ale hosté dokázali vývoj utkání otočit a zvítězili 1:2 (Bažík, Vavrinec). Stará Paka je tak jedním ze čtyř celků, které mají po druhém kole stoprocentní bilanci.


Druhým naplno bodujícím celkem v 1. a 2. kole jsou Kunčice. Doma hostily Třebeš a domácím zajistil tři body střelec Libor Bína. 180 diváků tak může slavit druhé vítězství svého klubu.


Ohnišov sehrál zápas proti Novému Městu.
Domácí šli do vedení v 29 min., když po zahrání přímého kopu a po zmatku v obraně hostí, skončil míč v brance. Výsledkově drželi s hosty krok až do 85. min. utkání. Hosté po korekcích v sestavě se výrazně zlepšili a byli daleko nebezpečnější. Domácím naopak vynucené střídání spíše ublížilo. Nakonec se radovali hosté z výsledku 1:3 (vlastní - Lelek 2x, Darebník).
O černém víkendu týmů z Rychnovska informuje Rychnovský deník ...

Vysoká nad Labem tentokrát dohrávala v plné počtu hráčů a opět byla úspěšná. Rezervu Dvora Králové rozstřílela před zraky 80 diváků 4:0 (Hejzlar 2x, Podlipný, Haken). Vysoká tak doplňuje kvartet týmů na čele tabulky se šesti body po dvou odehraných zápasech.

Devíti brankový příděl byl k vidění na hřišti Bílé Třemešné, kde hrály Častolovice. Utkání svou kvalitou rozhodně 1. A třídu nepřipomínalo. Domácí byli nakonec šťastnější, jelikož o svém vítězství rozhodli až v 93. minutě utkání.
O bláznivé přestřelce v Bílé Třemešné píše Krkonošský Deník ...

Tradičně velkými návštěvami se může pyšnit Police nad Metují. Tentokrát se na Nový Hradec přišlo podívat 400 diváků. Utkání nabídlo vyrovnanou podívanou a dělba bodů je tak zřejmě spravedlivá. V utkání byl vyloučen hostující Jarotek.

Kvalitní a bojovné utkání připravili pro 85 diváků Černilov s Třebechovicemi. Utkání poznamenalo zranění domácího brankáře Rumla ve 29. minutě. Po poločase odcházeli do kabin hosté s jednobrankovým vedením, které si do konce zápasu již vzít nenechali a zvítězili 2:3.

V Dolní Branné, kde nyní hostuje Vrchlabí, se jako hosté představili fotbalisté z Roudnice. Po bezbrankovém poločase se zrodila i konečná remíza 1:1 (Kraus - Koblížek).

STŘELCI 1.A TŘÍDY :

4 - V.Bednář (Roudnice),
3 - Řehák (Kostelec), Vavrinec, Bažík (Stará Paka), Hruška (Bílá Třemešná), 
2 - Horák, Kyral (Třebechovice), Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Lelek (Nové Město), Klapkovský (Police), Ježek (Černilov), Kuchta (Stará Paka), Samek, Hejzlar (Vysoká n.L.),

NÁVŠTĚVA KOLA :

Police nad Metují - Nový Hradec Králové 400 (!!!) diváků

TOP 10 NÁVŠTĚV V 1.A TŘÍDĚ :

Police - Nový Hradec Králové 400 diváků (2.kolo)
Kunčice - Třebeš 180 diváků (2.kolo)
Třebeš - Třebechovice 180 diváků (1.kolo)
Bílá Třemešná - Častolovice 160 diváků (2.kolo)
Vrchlabí - Roudnice 150 diváků (2.kolo)
Stará Paka - Police 150 diváků (1.kolo)
Dvůr Králové B - Kostelec 140 diváků (1.kolo)
Vrchlabí - Černilov 125 diváků (1.kolo)
Nové Město - Bílá Třemešná 120 diváků (1.kolo)

1.kolo vidělo 1 015 diváků, ve 2.dějství přišlo 1 255 diváků.


Vytvořeno: 19.8.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace