Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Fotbalisté v 1.B třídě pošesté na hracích plochách, o překvapení nebyla nouze, mimořádné probuzení Hostinného


Datum akce: 30.11.-0001

5.kolo (6.hrané) EUTAX 1.B třídy

 



Páté kolo (a celkově šesté hrané) EUTAX 1.B třídy mužů následovalo po pro český fotbal škaredém pátku, kdy se řada fotbalových příznivců mohla přesvědčit o tom, jak tvrdošíjně opakuje trenér národního týmu chyby v sestavení týmu, které už se jednou vymstily (viz utkání ČR-Litva 0:1). Trenér Pavel Vrba se musel na toto rozhodnutí dívat s velkými rozpaky.
Fanoušci 1.B třídy mohli prohru našeho národního celku "rozehnat" při utkáních svých týmů ... Zda se nálada zlepšila nebo byla po utkání ještě horší, to bylo asi různé. O tom už zpravodajství ...

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 3.kola zde ...
Zpravodajství ze 4.kola zde ...

                                          (foto archiv SK Sobotka)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)


SOBOTKA DODRŽELA PRŮMĚR PĚTI BRANEK NA ZÁPAS, KOPIDLNO V DESETI SROVNALO NA LOKOMOTIVĚ, PRVNÍ TŘÍBODOVÝ POČINEK MALŠOVIC

Sokol Libáň přivítal v sobotu od 17,00 SK Robousy a měl to být zápas pro diváky. V derby by Libáň v případě výhry opět výrazně oživila naděje, jenže nováček z Robous je tvrdý oříšek pro každého a byl i pro domácí, hosté si odvezli tři body za výhru 3:1. Ještě v poločase vedli libáňští hráči gólem Knížka z PK 1:0, ale čistý hattrick Jakuba Vícha zcela po přestávce otočil zápas. Lakonický komentář šel z úst domácího sekretáře Romana Myšky: "Bez proměňování vyložených brankových příležitostí nelze vyhrát." Před 120 diváky řídil zápas sudí Huřťák, Libáň klesla na poslední místo.

Kopidlno vyjelo v sobotu do Hradce Králové a zde se svěřenci trenéra Horny poměřili s Lokomotivou, která v posledním kole prohrála v Kobylicích. Domácí domácí dvakrát vedli a o výhru přišli v nastaveném čase. Remíza 2:2 (Tuček, Mašek PK - Klaban, Havelka) je pro Kopidlno, které dohrávalo v deseti, určitě úspěchem. Hostujícím hrdinou se stal Havelka, který srovnal v nastaveném čase. Ivo Beránek, sekretář Lokomotivy, konstatoval, že vzhledem k vývoji zápasu je remíza pro Lokádu jednoznačně ztráta.

Obrannou pavučinu chtěl vymýšlet kobylický kouč Petr Průcha proti ofenzívnímu králi soutěže Sobotce. Pod Humprechtem však Kobylice příliš nebránily, od lídra tabulky obdržely pět branek. Domácí stále bez ztráty bodu mají po výhře 5:1 (Men 2, Kubišta, Rulc, Zahradník - Šoufek) skvělý střelecký průměr - 4,80 gólu na utkání a vedou skupinu s náskokem 8 bodů. Ladislav Štrobl, domácí trenér, řekl k zápasu, který sledovalo 220 diváků: "Bojovné utkání s kvalitním soupeřem. Využít všechny velké šance, mohli jsme po poločase vést 5:0. V závěru utkání jsme hostům svým laxním přístupem nabídli několik šancí na zkorigování výsledku. Můžeme být rádi, že jimi pohrdli.".

Již ve 13,30 přivítalo béčko Jičína Malšovice v sobotním předzápase krajského přeboru. Jičínu se doma příliš nedaří a ani tento zápas nebyl výjimkou, Sokol Malšovice vyhrál poprvé v soutěži a to hodně zajímavě 5:3 (Brokeš 3, Luňák a P.Jareš - Horáček, Pluhař, vlastní). Trenér Bohumil Krucký byl hodně spokojen, naopak Ladislav Klička neskrýval rozladění: "Výsledek a hlavně výkon mužstva je pro nás zklamáním. Soupeř získal tři body zaslouženě.".

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6.KOLE :
7 - Rulc (Sobotka), Vích (Robousy),
5 - Havelka (Kopidlno), Kubišta, Men (Sobotka),
4 - Tomášek (Robousy), 
3 - Nývlt, Knobloch, Škopán (Sobotka), Nový (Kobylice), Horáček (Jičín), Brokeš (Malšovice), Tuček (Lokomotiva), Knížek (Libáň),
2 - Baster (Sobotka), Vaněk, Tichý, Denk (Lokomotiva), Pšenička, Šoufek (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek, Klaban (Kopidlno), Mezsároš, Pluhař (Jičín B), Luňák, P.Jareš (Malšovice),
1 - Odvárko (Kopidlno), Banyácski, Hlavatý, Balcar (Libáň), Styar, Havlíček, Průcha (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek (Lokomotiva), Velinský, Bartoš, Libřický (Malšovice), Kocourek, Ondráček, Ulvr, vlastní (Jičín B), Materna, Kynčl, Srb (Robousy), Zahradník (Sobotka),

HVĚZDA KOLA :
Jakub Vích (Robousy) - exdivizní a expřeborový fotbalista SK Jičín nebyl spokojen s poločasovým stavem v utkání jeho Robous v Libáni a třemi brankami ve druhém poločase zařídil velký obrat.

UDÁLOST KOLA :
Malšovice vyhrály v Jičíně, první tři body v soutěži okořenil hradecký tým pěti brankami.

VÝROK KOLA :
Ladislav Štrobl, trenér Sobotky, po utkání doma s Kobylicemi (5:1): "V závěru utkání jsme hostům svým laxním přístupem nabídli několik šancí na zkorigování výsledku. Můžeme být rádi, že jimi pohrdli."

NÁVŠTĚVA KOLA :
SK Sobotka - Spartak Kobylice 220 diváků, celkově vidělo kolo 500 fanoušků


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 3 278 diváků):
SK Robousy - 728 diváků (průměr na zápas 182 diváků)
SK Sobotka - 570 diváků (průměr na zápas 190 diváků)
TJ Kopidlno - 550 diváků (průměr na zápas 183 diváků)
Lokomotiva HK - 430 diváků (průměr na zápas 107 diváků)
Spartak Kobylice - 425 diváků (průměr na zápas 106 diváků)
Sokol Libáň - 240 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Malšovice - 185 diváků (průměr na zápas 92 diváků)
SK Jičín B - 150 diváků (průměr na zápas 75 diváků)

                                          (foto archiv FK Dolní Kalná)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

31 BRANEK VE ČTYŘECH ZÁPASECH, TO BYLY HODY PRO DIVÁKY, HOSTINNÉ NASÁZELO BUKŮM DEVĚT BRANEK, RUDNÍK VYHRÁL V TRUTNOVĚ

V Trutnově přivítala v prvním sobotním zápase od 14,45 rezerva MFK vedoucí Rudník. Oba týmy od sebe dělil před zápasem jediný bod (Rudník 11 bodů, Trutnov 10 bodů). Hosté zahráli výborně a odměnou jim byla výhra 6:3 (Havránek 3, Víšek, Hylmar, Novák PK - Bonisch, Ullrich, Ficner PK). 75 diváků vidělo 11 žlutých karet (poměr 5:6), trenér Trutnova Skuček řekl: "Soupeř nás proškolil v produktivitě. Měli bychom se nad tím zamyslet."

Před tímto kolem osmibodoví pronásledovatelé čela se utkali v Janských Lázních, kde domácí SK vyzval Baník Žacléř. Předpovídali jsme, že to bude dobrý zápas o hodně a to potvrdil domácí sekretář Petr Janovec: "Pohledný zápas z obou stran se musel divákům líbit." Domácí vedli již 4:1, ale dva góly střelce Lukáše Víta duel hodně zdramatizovaly a 110 diváků žilo ve velkém napětí. Konečná výhra 4:3 (Štelzer 2, Kult, M.Dvořák starší - L.Vít 2, Skála) domácí vynesla na druhé místo. V 90.minutě viděl červenou kartu hostující Valentýn Herman.

Přes Třebihošť se vydala Dolní Kalná do Miletína, kde ji čekal druhý zápas venku. Domácí v posledním domácím zápase příliš nepřesvědčili, ale vyhráli, v 7.minutě jim však poslal varování vedoucím gólem Kalné Tomáš Jiřička. Do půle však Miletín skóre otočil a nakonec vyhrál 4:1 (Leplt, Kněžourek, Brentner, Nálevka). Co na to domácí vedoucí Antonín Kraus: "Začali jsme špatnĕ a brzy prohrávali. Zlepšenou hrou se nám ještĕ do poločasu podařilo stav otočit. Po pauze jsme sice záhy přidali třetí branku, avšak dále jsme přenechali iniciativu hostům, kteří si díky bohu nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Po čtvrté brance se utkání pouze dohrávalo." Před 120 diváky řídil utkání rozhodčí Jehlička.

Ve stejný termín se Tatran Hostinné (1 bod) pokusil o první výhru doma, soupeřem byl FC Mladé Buky (2 body). Ptali jsme se před zápasem "dá doma Hostinné první gól ?". Ano, dalo, dokonce devět (!). Výhra 9:1 je asi největší senzací tohoto kola. Čtyři góly dal Jakoubek, dva Lev, Nosek a jeden Horák, čestný úspěch hostů dal Dvořák. Jak komentovali toto vzedmutí domácí: "Hodně nám pomohlo, že jsme šli hodně brzy do vedení.Skoro vše, na co jsme sáhli, nám vyšlo. Kluci šli štěstíčku naproti a po bojovném výkonu jsme zaslouženě vyhráli. Doufáme,že podobný výkon předvedeme příští sobotu v Rudníku."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
8 - M.Jakoubek (Hostinné),
6 - Kult (Janské Lázně), L.Vít (Žacléř), Havránek (Rudník),
5 - Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Knap (Trutnov B),
4 - Urban (Miletín), Horváth (Žacléř), T.Jiřička (Dolní Kalná), Hylmar (Rudník),
3 - Doležal (Mladé Buky), Leplt (Miletín), Ulrich (Trutnov B),
2 - Ficner (Trutnov B), J.Jiřička (Dolní Kalná), Holubec (Trutnov B), Lev, Nosek (Hostinné), M.Dvořák (Mladé Buky), Kněžourek (Miletín), Štelzer (Janské Lázně),
1 - Filounek, Bartoníček, Hátle, Brentner, Nálevka (Miletín), Čáp, Pecold, Štemberka, Zeman, Víšek, Novák (Rudník), Hampl, Smetana (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík, Machalík (Mladé Buky), R.Polák, Maličký, J.Horák (Hostinné), Demuth, Stránský, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, M.Dvořák st. (Janské Lázně), Skála, vlastní (Žacléř), Skuček, Bonisch (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Martin Jakoubek (Hostinné) - dát čtyři branky v jednom zápase a nebýt hvězdou kola, to by snad nemělo ani logiku, na demontáži Mladých Buků se střelec Tatranu podílel velmi výrazně

UDÁLOST KOLA :
Hostinné doma prozatím před tímto kolem nezískalo ani bod a nedalo ani gól. A co se stalo v tomto kole ? Mladé Buky si odvezly z Hostinného prohru 1:9 !

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil (Dolní Kalná) po prohře v Miletíně 1:4: "Musím se opakovat, ale 1.B třída je o něčem jiném než okres."

NÁVŠTĚVA KOLA :
SK Miletín - Dolní Kalná 120 diváků, celkově vidělo kolo 385 fanoušků, zatím nejméně.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 3 092 diváků):

TJ Rudník - 715 diváků (průměr 178 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 652 diváků (průměr 163 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 370 diváků (průměr 92 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 330 diváků (průměr 110 diváků na zápas)
SK Miletín - 320 diváků (průměr 106 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 300 diváků (průměr 150 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 225 diváků (průměr 112 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 180 diváků (průměr 90 diváků na zápas)



EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


ČESKÉ MEZIŘÍČÍ DOMA PODLEHLO LÍDRU TABULKY, HRONOV NEPOTVRDIL VÝHRU Z MACHOVA, PŘEPYCHY DOMA NEBODOVALY SE SOKOLEM DEŠTNÉ

V sobotu se hrály dva duely, v neděli se rovněž hrálo dvakrát.

AFK Hronov dovezl z Machova tři body a měl jedinečnou šanci výhru potvrdit i doma, kde ho v sobotu od 17,00 čekal Spartak Opočno. Jenže - domácí po nerozhodném poločase 2:2 prohráli 2:4 (Šťavík, Kubeček - Jelen 3, Přibyl) a trenér Opočna Jánský řekl, že jeho tým vytěžil z minima maximum.

Zkouška ohněm čekala doma České Meziříčí, to přivítalo rovněž od 17,00 vedoucí Provodov. Šance a jejich proměňování, to je dilema realizačního týmu domácích a jejich svěřenců, naopak Provodov branek dává dost. Nakonec lídr tabulky potvrdil své postavení a vyhrál v Meziříčí 2:1 (Bensch, Kuhn - Kozák). Doslova karetní mariáš rozpoutal hlavní rozhodčí zápasu, 12 žlutých karet (5:7) a červená pro hostujícího Toldu. David Horký, vedoucí domácího týmu, konstatoval opět směrem k produktivitě: "Vytváříme si spoustu brankových příležitostí, ale naše koncovka je žalostná. Jinak nemáme hráčům co vytknout."

SK Přepychy doma určitě chtěly bodovat, proti stál Sokol Deštné. Dejme slovo trenéru Miroslavu Pavlovi: "V domácím prostředí jsme dnes chtěli naplno bodovat. První půlhodina nebyla z naší strany vůbec špatná, dali jsme branku a mohli ji i pojistit, ale bohužel do šatny jsme inkasovali vyrovnávací gól. Druhý poločas jsme herně ani takticky tradičně nezvládl,a kolem 70.minuty jsme inkasovali dva po sobě zbytečné góly. V závěru se nám podařilo snížit krásnou brankou Pepíka Kinzela do šibenice, ale na vyrovnání nám už nezbyl čas. Hosté vytěžili z minima maximum a zaslouženě si vezou 3 body."

Béčko Dobrušky uvítalo v neděli Jiskru Machov. Už v první půli byl stav 2:0 (Macek, Effenberk) a ten vydržel až do konce. Co na to trenér Dobrušky Milan Jirásek: "Úvodní šanci soupeře dobře vyřešil brankář Veverka. Během čtyř minut se nám podařilo proměnit naše dvě šance v góly, které rozhodly o našem zaslouženém vítězství v nepříliš pohledném utkání."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Šváb (Machov), L.Jelen (Opočno),
4 - Metzner, Eimer (Provodov)
3 - Kuneš (Provodov), Lanta, Kubeček (Hronov), Tuček (Deštné), Pfeifer, T.Přibyl (Opočno), Havel (České Meziříčí),
2 - Martinec, Zima (Machov), Malý, Macek (Dobruška B), Rojšl, Bašta, Šťavík (Hronov), Blažej (Přepychy), Svatoš (Machov), Kaplan (Deštné), Kozák (České Meziříčí), Bensch (Provodov),
1 - Provazník, Ježek, Hlavsa (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Franců (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech (Machov), Umlauf, Kánský, Kouba, Kříž, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen (Dobruška B), Macek, Kuhn, Samko (Provodov), Škrabal, Tláskal (Opočno), Placák, Čtvrtečka, Kinzel, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Josef Kinzel (Přepychy) - krásnou střelou do šibenice snížil stav utkání Přepychy-Deštné na 2:3, ale konečné porážce bohužel tento gól nezabránil.

UDÁLOST KOLA :
Dvanáct žlutých karet rozdal hlavní rozhodčí v utkání České Meziříčí-Provodov (poměr 5:7), hostující Tolda navíc odešel předčasně pod sprchy.

VÝROK KOLA :
David Horký (České Meziříčí): "Utkání se moc nepovedlo hlavnímu rozhodčímu, který zejména ve druhém poločase udělal ze zápasu bramboračku."

NÁVŠTĚVA KOLA :
České Meziříčí - Provodov 200 diváků, celkově vidělo kolo 433 fanoušků, tři zbývající zápasy tedy jen 233.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 444 diváků):
České Meziříčí - 420 diváků (průměr 210 diváků na zápas)
Provodov - 350 diváků (průměr 175 diváků na zápas)
AFK Hronov - 320 diváků (průměr 80 diváků na zápas)
Machov - 309 diváků (průměr 77 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 275 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 270 diváků (průměr 67 diváků na zápas)

Spartak Opočno - 270 diváků (průměr 90 diváků na zápas)
SK Přepychy - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)


                                                                            (foto Lubomír Douděra)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)


V SOBOTU ATRAKTIVNÍ DUEL VAMBERK-ČERNÍKOVICE PRO HOSTY, BÉČKO RYCHNOVA POMSTILO VYŘAZENÍ ÁČKA A TRENÉR KAMENÍK SE SMÁL

Sobotní derby Baník Vamberk - Černíkovice bylo hodně důležité pro hosty, kteří se v posledních kolech doslova "zasekli". Vamberk naopak přežil kanonádu ve Smiřicích, kde měl výtečným způsobem postaveny tyče a mohl doma získat třetí výhru za sebou. Černíkovice však "vstaly z mrtvých" a z Vamberka vezou výhru 2:1 (Nosek 2 - Flekr).

V neděli sedmibodové Albrechtice vyzvaly od 17,00 ve svém útulném areálu Předměřice. Sršeň milost nedostal a domácí hnal kupředu střelec Hořínek, autor dvou branek, doplnili ho Kuzma a Janeček. Výhru 4:0 okomentoval trenér Rostislav Kchop: "Zatím naše nejpovedenější utkání. Chválím zejména obrannou činnost týmu za v podstatě bezchybný výkon. Ač jsme dali soupeři čtyři branky, tak vzhledem k tomu, kolik jsme si vypracovali šancí, mělo být skóre vyšší, přesto samozřejmě panuje spokojenost. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích Stejskal, Bednář, Hlaváč."

Ve stejný čas Borohrádek nastoupil proti Smiřicím, které si chtěly srovnat mušku. To, co nedaly proti Vamberku, to byla téměř kuriozita. Domácí měli ideální možnost dotáhnout střed tabulky, ale nevyužili jí. Smiřice vyhrály 3:1 a napravily domácí ztrátu, dva góly dal Církva, jeden Bendář z PK. Za domácí korigoval Horák.

Už od 14,00 nastoupili Polívka, Dapecí, Kameník a spol. proti Velešovu Doudleby nad Orlicí. Co říci k zápasu - Doudleby ve středu před 200 diváky vyřadily rychnovské áčko v poháru, nyní na ně čekala nažhavená rezerva s řadou zkušených hráčů. A jak to dopadlo, na rozdíl od svého áčka Rychnov B vyhrál a sice 2:0 (Kameník, Dapecí). Trenér Martin Kameník si tak trochu rýpl:"Po nevydařené pohárové středě jsme ukázali našim lepším spoluhráčům, že jsme zkušenější a zaslouženě jsme vyhráli."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
9 - D.Hořínek (Albrechtice),
5 - Bednář (Smiřice),
4 - Pazderník (Rychnov B), Strakatý (Předměřice), Kotyza (Doudleby), J.Nosek (Černíkovice),
3 - Korenčík, Církva (Smiřice), F.Stieber, Dapecí (Rychnov B), P.Matějus (Borohrádek), Dostál (Vamberk), Polívka (Rychnov B), Duha (Albrechtice),
2 - Králík, Hamerský, Flekr (Vamberk), Jedlinský (Rychnov B), Brendl, Svatoň, M.Horák (Borohrádek), Hudousek, Kráčmer, Vidlička (Doudleby), Hlavatý, Soukup (Předměřice),  Kuzma (Albrechtice),
1 - Matějček, Búta (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, Mňuk, Víteček (Černíkovice), L.Sršeň, Jaroš, Janeček (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Chochola (Vamberk), Ponikelský, Hronek (Předměřice), O.Stieber, Lochman, Kameník (Rychnov B)

HVĚZDA KOLA :
Martin Kameník (Rychnov B) - úvodní brankou zahájl odvetnou akci, na jejímž konci se rezerva Rychnova pomstila za vyřazení svého áčka týmem Velešov Doudleby výsledkem 2:0.

UDÁLOST KOLA :
Smiřice v minulém zápase nastřelily několik tyčí a podlehly doma nešťastně Vamberku, tým se však semkl a do Borohrádku si zajel získat body zpět. Nováček zde vyhrál 3:1 a je druhý.

VÝROK KOLA :
Martin Kameník, trenér Rychnova B, po výhře nad soupeřem z Doudleb: "Po nevydařené pohárové středě jsme ukázali našim lepším spoluhráčům, že jsme zkušenější, a zaslouženě vyhráli."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Borohrádek-Smiřice a Albrechtice-Předměřice, vždy 100 diváků, celkově vidělo kolo 339 fanoušků, žádná sláva ...


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 2 372 diváků):
Černíkovice - 520 diváků (průměr na zápas 173 diváků)
SK Smiřice - 480 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Velešov Doudleby - 385 diváků (průměr na zápas 96 diváků)
Baník Vamberk - 281 diváků (průměr na zápas 70 diváků)
Borohrádek - 280 diváků (průměr na zápas 93 diváků)
Albrechtice n.O. - 200 diváků (průměr na zápas 100 diváků)
Předměřice - 113 diváků (průměr na zápas 56 diváků)
Rychnov B - 113 diváků (průměr na zápas 56 diváků)

 

 

 


Vytvořeno: 7.9.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace