Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Mladší dorostenci Nového Města věnovali svoji výhru kamarádovi Petru Šanovcovi ! Brankář Radek Gangur českoskalickým hrdinou ! Sedm branek chlumecko-lovčického Soukupa !!


Datum akce: 30.11.-0001

 Zpravodajství z minulého kola zde ...


Ve společném Východočeském přeboru dorostu U-19 se v Novém Městě n.M. střetly týmy z čela tabulky. Hosté z Pardubic byli fotbalovější a po zásluze si odvezli tři body za výhru 3:1.
Rychnov prohrál překvapivě vysoko 1:9 v České Třebové. Bližšší podrobnosti k utkání zatím neznáme.
V Letohradě se představili bydžovští mladíci a uhráli tam bod za remízu 1:1. Hostující trenér Matějka opět nebyl spokojen s finální fází svého celku. 

Výsledky přeboru zde ...


V krajském přeboru U-19 zvítězila Probluz 3:1 na trutnovské umělce. Domácí mladíci měli více ze hry, ale hosté si vypracovali tři šance a všechny tři proměnil stejný hráč Filip Neumann.
Druhá Solnice lehce zvítězila 3:0 v Žacléři, kde domácí od vyšší prohry zachránil jejich výtečný brankář.
Deset branek nasázel v Lovčicích chlumecký dorost Nové Pace a sedmi trefami se na tom podílel domácí Petr Soukup !!!
Gólovou přestřelku viděli diváci v Červeném Kostelci, odkud si nakonec odvezly tři body Třebechovice za výhru v poměru 5:4. Hořice zvítězily, i díky hattricku Melichara, jednoznačně 6:0 na Novém Hradci a stejným výsledkem přehrálo Vrchlabí Dobrušku. 

Výsledky přeboru zde ...


V A-skupině krajské dorostenecké soutěže byly k vidění brankové hody v Kosičkách, kam přijel tým Smidary/Červeněves. Domácí zvítězili 7:5!
Hattrick v jejich dresu nastřílel Matěj Dašek. U hostí se vedlo stejně Wojcikovi. Stěžery trochu překvapivě podlehly 1:4 Javorce a na vedoucí Kosičky ztrácejí tři body.
 
Ve skupině B přijelo vedoucí Týniště do Lhoty p. L. i s kanonýrem Dolečkem a právě on se podílel dvěma brankami na výhře hostí 5:3.
Hrdinou utkání Smiřice x Č. Skalice se stal hostující brankář Radek Gangur. Nejenže za svá záda nepustil ani jednu branku, ale střelou z vlastní (!!) poloviny rozhodl o výhře hostí 1:0.

Výsledky skupiny B zde ...

V C-skupině nastoupila Bílá Třemešná stejně jako před týdnem v Jánských Lázních jen v devíti a tentokráte už to nestačilo.
Babí si v Třemešné otevřelo střelnici a zvítězilo 8:2. Bez prohry je tak už jen Hostinné, které vyhrálo 4:1 v Rudníku.
Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 přijel na Třebeš tým Trutnova a v první půli domácím vzdoroval. Stav po 40 minutách byl jen 1:0. Po přestávce už to byla ovšem jednoznačná záležitost Třebše a konečné skóre se zastavilo na 8:1.
Osm branek nastřílel také Chlumec Slávii Hradec a vůbec nebylo znát, že domácí trenéři tentokráte notně zamíchali se sestavou a dali příležitost širšímu kádru.
Tým Nového Města n.M. věnoval svoji výhru nad Červeným Kostelcem, svému kamarádovi a spoluhráči Petrovi Šanovcovi, který už bohužel není mezi námi.

 
 

V ISOTRA krajském přeboru starších žáků se nám na čele srovnalo hned pět týmů se ziskem 12 bodů, i když ne všechny týmy mají odehraný stejný počet utkání. Trutnov/Volanov dlouho vzdoroval na Třebši. jedinou branku vstřelil deset minut před koncem domácí Štěpán.
Rychnov bral dva body za penaltovou výhru v Častolovicích a spojený tým Chlumec a RMSK nestačil na Slávii Hradec. Hosté v první půli proměnili obě své šance a po přestávce vystavěli před svoji šestnáctkou obranný val, do kterého se domácí prostě nedostali. V jediném nedělním střetnutí podlehla Jaroměř Olympii 1:4, když všechny branky padly už v první půli.

Výsledky přeboru U-15 zde ...


V BELSPORT A skupině rozstřílela Olympia Hostinné poměrem 12:1 a je na čele tabulky spolu s Javorkou, která přehrála Dvůr Králové 4:0 i díky dvěma brankám Poura. Stále se nedaří Hořicím. Tentokráte podlehly 2:3 Nové Pace.

Výsledky skupiny A zde ...


V B skupině stejné soutěže se hrála jen dvě utkání. Vamberk remizoval 2:2 s Černilovem a na penalty byli úspěšnější hosté. Ve druhém utkání podlehlo Týniště týmu Opočno/Dobruška 2:7.

Výsledky skupiny B zde ...

 

 

 

 


Vytvořeno: 16.9.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace