Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

8.hrané kolo EUTAX 1.B třídy - Sobotka podruhé za sebou prohrála, 10 branek v Mladých Bukách, domácí porážka Provodova


Datum akce: 30.11.-0001



Sedmé kolo (a celkově osmé hrané) EUTAX 1.B třídy mužů bylo přelomové v tom, že všechny týmy sehrály první odvetné zápasy, některá družstva zahájila i větší sérii zápasů v domácím prostředí. Boje o první čtyřku jsou až na výjimky hodně dramatické a stále otevřené.

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Pořadí po 8.kolech:
1. Sokol Provodov 19 bodů
2. SK Sobotka 18 bodů
3. TJ Rudník 18 bodů
4. SK Smiřice 17 bodů

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 5.kola zde ...

Zpravodajství z 6.kola zde ...


                                          (foto archiv SK Sobotka)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

O KONTAKTNÍ BODY HRÁLY MALŠOVICE A JIČÍN B, MAGNETEM KOLA ZÁPAS SOBOTKY S KOPIDLNEM, V LIBÁNI S LOKOMOTIVOU NEROZHODNĚ

Všechna střetnutí se hrála v sobotu.

Už ve 14 hodin přivítal Jičín B Kobylice (první zápas v Kobylicích 1:1). Jičín mohl svého soupeře stáhnout na dva body, doma se mu však doposud příliš nedařilo. Konečná remíza 3:3 (Voldán, Zugar, Pluhař - Šoufek, Nový a vlastní) nakonec hraje do karet spíše hostům. Ladislav Klička, domácí trenér, viděl zápas takto: "Spravedlivá remíza s kvalitním soupeřem. Po dobrém začátku jsme se dostali do vedení po zkušeném zakončení Voldánem. Následně nás soupeř lehce zatlačil a po standardce vyrovnal. Ve druhém poločase jsme rychle inkasovali po chybě našeho brankáře, na což jsme odpověděli dvěma góly a šli do vedení. Místo uklidnění vzápětí inkasujeme vyrovnávací branku. Poté se již zápas dohrává. Na těžkém terénu kvalitní zápas."

Od 15,30 uvítala Libáň hradeckou Lokomotivu (první zápas 0:3). Dosavadní bodová bilance libáňských fotbalistů v domácím prostředí byla nulová a proti Lokomotivě, která v minulém kole jasně přehrála Sobotku, to určitě nebylo jednoduché změnit. Nakonec ze snahy domácích rekrutoval první bod, zápas skončil remízou 2:2 (Balcar, Havlík - Tuček, vlastní). Dva vyloučení hráči (oba po dvou ŽK) v průběhu dvou minut přinutily libáňský tým hrát 40 minut v devíti, domácí vedoucí Jiří Pešta řekl, že v tomto případě je remíza vítězstvím. Před 150 diváky vedl zápas rozhodčí Valenta.

Od 16,30 byl na pořadu zápas v Malšovicích, kam cestovaly Robousy (první zápas 1:5). Sokol Malšovice přivezl z posledních dvou zápasů venku 4 body, nastřílel na cizích hřištích v těchto zápasech 8 branek. Forma tedy narostla, domácí mohli svého soupeře stáhnout na tři body, což se jim podařilo díky výhře 2:1 (Brokeš, Ninger - F.Materna). Pavel Šálek, vedoucí domácích, přidal tento komentář: "Jen díky trestuhodnému zahazování šancí nebylo rozhodnuto již po prvním poločase. Naše vítězství mohlo být mnohem výraznější." V podstatě se shodl se Zbyňkem Maternou, který označil za hrdinu úvodních 15 minut robouského gólmana Mauera, který zlikvidoval i penaltu.

Na závěr magnet kola - vedoucí Sobotka se svým divákům představila proti svému rivalovi Kopidlnu. které na jeho půdě porazila 2:1. V loňské sezóně se v Sobotce utkání vložilo řadě diváků do emocí a zápas musely řešit komise KFS. Duel začínal v 16,30 a Kopidlno nakonec domácím odvedlo domácí porážku - vyhrálo 2:1 (Havelka 2 - Škopán). Podle trenéra Sobotky Štrobla rozhodla zřejmě 60.minuta, kdy domácí nedali pokutový kop a z následné akce hosté rozhodli, když chyboval domácí stoper. Před 150 diváky řídil utkání Fryš.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8.KOLE :
8 - Vích (Robousy), Havelka (Kopidlno),
7 - Rulc (Sobotka),
6 - Tuček (Lokomotiva),

5 - Kubišta, Men (Sobotka), Nový (Kobylice),
4 - Tomášek (Robousy), Knížek (Libáň), Škopán (Sobotka), Pluhař (Jičín), Brokeš (Malšovice),
3 - Nývlt, Knobloch, Horáček (Jičín), Denk (Lokomotiva), Šoufek (Kobylice),
2 - Baster (Sobotka), Vaněk, Tichý (Lokomotiva), Pšenička, Khol, Havlíček (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek, Klaban (Kopidlno), Mezsároš, Ondráček (Jičín B), Luňák, P.Jareš, Velínský (Malšovice), Balcar (Libáň), F.Materna (Robousy),
1 - Odvárko (Kopidlno), Banyácski, Hlavatý, Havlík (Libáň), Styar, Průcha, Vávra, vlastní (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, vlastní (Lokomotiva), Bartoš, Libřický, Franc, Groh, Ninger (Malšovice), Kocourek, Ulvr, Hejtmánek, Voldán, Zugar, vlastní (Jičín B), Kynčl, Srb (Robousy), Zahradník (Sobotka), Dyčenko, Hnát (Kopidlno),

HVĚZDA KOLA :
brankář Mauer (Robousy) - skvělými zákroky proti samostatným nájezdům malšovických hráčů a likvidací pokutového kopu stále držel své Robousy ve hře.

UDÁLOST KOLA :
V 50.minutě zápasu Libáň-Lokomotiva dostává druhou ŽK domácí Mutzer, o minutu později ho následuje spoluhráč Jůza, i v devíti hráčích vybojovala Libáň remízu 2:2.

VÝROK KOLA :
Petr Průcha, trenér Kobylic: "Mrzí mě velký počet obdržených branek. Směrem dozadu nám to nyní nešlape."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Libáň-Lokomotiva a Sobotka-Kopidlno sledovalo 150 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 4 266 diváků, v tomto kole nejnižší dosavadní návštěva 430 fanoušků):
SK Robousy - 926 diváků (průměr na zápas 185 diváků)
SK Sobotka - 720 diváků (průměr na zápas 180 diváků)
TJ Kopidlno - 680 diváků (průměr na zápas 170 diváků)
Spartak Kobylice - 545 diváků (průměr na zápas 109 diváků)
Lokomotiva HK - 540 diváků (průměr na zápas 108 diváků)
Sokol Libáň - 360 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Malšovice - 270 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
SK Jičín B - 225 diváků (průměr na zápas 75 diváků)

                                              (foto archiv Tatran Hostinné)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

V SOBOTU DERBY V HOSTINNÉM PRO TATRAN, TRUTNOV B VYHRÁL NA UMĚLÉ TRÁVĚ S JANSKÝMI LÁZNĚMI, V NEDĚLI HRAJE POSLEDNÍ S PRVNÍM

Tři utkání se hrála v sobotu, jeden zápas je na pořadu v neděli.

Už v 10,00 začínal zápas Trutnova B s Janskými Lázněmi, zápas se hrál na umělé trávě. V prvním zápase podzimu se soupeři rozešli smírně 0:0, odveta vyzněla poměrně jasně pro béčko Trutnova v poměru 3:0 (Doubic, Mahrla, vlastní). Trenér Trutnova Jiří Skuček poznamenal, že dnes se hrálo jen o konečné skóre.

Odpoledne v 16,30 hostil Miletín Baník Žacléř (první zápas 3:3). Oba týmy měly před zápasem 11 bodů, obsazovaly čtvrtou a pátou příčku a o důležitosti zápasu nebylo třeba hovořit. Reprezentanti města Karla Jaromíra Erbena vyhráli nakonec zcela jasně 5:2 (Urban 2, Hátle, Němeček, Filounek - Horváth, Polák) a Baníku odskočili na tři body. Jenže hosté už vedli 2:0 a domácí Miletín nakopla penalta těsně před přestávkou. Druhá půle, to byla říše snů pro miletínské fotbalisty, kteří od 46.minuty do 61.minuty vstřelili čtyři (!!!) branky.

Jedna z rekordních návštěv přišla na zápas Dolní Kalná-Hostinné v středu 14.srpna. Týmy tenkrát předvedly luxusní podívanou s konečnou remízou 5:5. Odvetný zápas se hrál od 16,30 na hřišti Tatranu a domácí borci nic nenechali náhodě - vyhráli jasně 4:1. Před sebou mají ještě 6 kol ... Zápas sledovalo 210 diváků a aktuální komentář nám poskytl člen výboru Dolní Kalné Tomáš Navrátil: "Domácí provedli v týdnu výměnu trenéra a ti, co dostali do utkání důvěru, se snažili dokázat, že do týmu patří, a to se jim jednoznačně povedlo. Ve vyrovnaném prvním poločase se střelecky prosadil pouze domácí Polák, který ve 38. minutě využil skvělou přihrávku za obranu a prostřelil golmana Junka. V 51. minutě byl vyloučen domácí hráč za nesportovní chování a hostům se nabídla téměř čtyřicetiminutová přesilovka. Vyloučení však paradoxně pomohlo domácímu Tatranu, který z hlediska fotbalových kvalit a hlavně zakončení utkání jednoznačně ovládl. Vstřelil tři branky, jednu hezčí než druhou, čemuž zatleskalo více jak dvě stovky fanoušků obou táborů. Hosté se prosadili až v nastavení, kdy se po přesném centru Kalenského trefil nejstarší hráč na hřišti, předseda dolnokalenského FK Zdeněk Tauchman. Domácí vyhráli zcela jednoznačně a zaslouženě, hra hostujícího týmu byla velkým zklamáním. Výborný výkon předvedla trojice rozhodčích v čele s hlavním Romanem Nývltem."

V neděli se hrál zápas posledního s prvním. Mladé Buky procházely výsledkovou krizí, na svém kontě měly do tohoto zápasu pouhé dvě remízy, naopak jejich soupeř zatím vládl soutěži a na rudnické hřiště láká velmi pěkné návštěvy. Utkání, ve kterém byli velkým favoritem hosté, začalo v 16,30. Po remíze v Rudniku 2:2 se i tentokrát hrálo nerozhodně - jenže 5:5 !! Co řekl k zápasu domácí sekretář Hrubeš: "Domácí začali velmi dobře, již ve 20.minutě vedli 3:0, ale bohužel do poločasu si to zkomplikovali a nechali snížit na 3:2. Druhý poločas domácí opět začali dobře a v 50.minutě zvýšili na 4:2, ale pět minut poté hosté snížili na 4:3.V 57 minutě byl po druhé žluté vyloučen Minařík a v 70.minutě Miloš Dvořák za faul ve vápně. Z pokutového kopu hosté vyrovnali na 4:4. V 77 minutě již hosté otočili zápas na 4:5, ale v 80.minutě o devíti hrající domácí vyrovnali z pokutového kopu na konečných 5:5."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
9 - L.Vít (Žacléř), M.Jakoubek (Hostinné),
7 - Knap (Trutnov B), Kult (Janské Lázně),
6 - Havránek (Rudník), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Urban (Miletín),
5 - Novák, Hylmar (Rudník),
Horváth (Žacléř),
4 - T.Jiřička (Dolní Kalná),
3 - Doležal, M.Dvořák (Mladé Buky), Leplt, Filounek, Hátle (Miletín), Ulrich (Trutnov B), J.Jiřička (Dolní Kalná),
2 - Ficner, Holubec, Hejna (Trutnov B), Lev, Nosek, R.Polák (Hostinné), Machalík, Haider, Brhel (Mladé Buky), Kněžourek, Němeček (Miletín), Štelzer, M.Dvořák st. (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Smetana (Dolní Kalná), Prívara, Zeman, Víšek (Rudník),
1 - Bartoníček, Brentner, Nálevka (Miletín), Čáp, Pecold, Štemberka, Hloušek, Kment (Rudník), Hampl, Tauchman st. (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), Maličký, J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Kracík (Hostinné), Demuth, Stránský, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Němeček (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, Polák, vlastní (Žacléř), Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, vlastní (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Novák (Rudník) - třemi brankami v 25., 70. a 77. minutě se stal hlavní postavou neuvěřitelné remízy 5:5 v zápase Mladé Buky - Rudník

UDÁLOST KOLA :
V rozmezí patnácti minut od 46. do 61.minuty nastříleli hráči Miletína čtyři (!) branky a dokonale obrátili zápas s Baníkem Žacléř.

VÝROK KOLA :
Juraj Sucháň, asistent trenéra Rudníku, po zápase prvního s posledním v Mladých Bukách (5:5): "Diváci se bavili…. 10 branek se jen tak nevidí.Výsledek překvapivý, ale spravedlivý. "

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Hostinné - Dolní Kalná sledovalo 210 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 207 diváků):

TJ Rudník - 1 000 diváků (průměr 200 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 762 diváků (průměr 152 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 460 diváků (průměr 92 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 450 diváků (průměr 150 diváků na zápas)
SK Miletín - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 430 diváků (průměr 107 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 390 diváků (průměr 130 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 275 diváků (průměr 91 diváků na zápas)



EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


V JEDINÉM SOBOTNÍM DUELU SLOŽILO REPARÁT ČESKÉ MEZIŘÍČÍ, V NEDĚLI SMÍRNÉ DERBY V DOBRUŠCE, PROVODOV PODLEHL DEŠTNÉMU

Jednou v sobotu a třikrát v neděli, tak zněl program skupiny C.

České Meziříčí přivítalo nováčka z Machova (první zápas 1:3), hrálo se v sobotu od 16,30. Meziříčí potřebovalo bodovat jako sůl a zároveň napravit debakl 1:5 z Deštného, což se mu podařilo díky vítězství 2:0 (81.Čiháček, 85.Baše). Už minuty vstřelených branek říkají, že se výhra domácích nerodila lehce. Dejme tedy slovo vedoucímu Meziříčí Davidu Horkému: "Machov do Českého Meziříčí přijel asi s tím, že se mu nemůže nic stát. Nakonec se ale vrací s horší vzájemnou bilancí ze vzájemných zápasů. První poločas nebyl z obou stran moc pohledný, hra se odehrávala především mezi vápny. Druhý poločas pokračovalo čekání na gól, a bylo jasné, že kdo ho vstřelí, tak vyhraje. Čím víc se blížil závěr utkání, tím víc jsme hosty přehrávali, jak herně, tak i fyzicky. Zasloužený vítězný gól přišel deset minut před koncem, kdy skvěle zahraný přímý kop Ježka tečoval do sítě Čiháček. Ten samý hráč o pět minut později postupoval od půlky sám na brankáře a přihrál před prázdnou bránu Lukáši Bašemu, který míč ještě otřel o břevno. Přesně takhle se bojuje na domácím trávníku o vítězství. Kluci zápas skvěle odjezdili a patří jim za to dík. Výborně zahrála obrana, nuly v zádu si vážíme. Po dlouhodobém zranění se do sestavy vrátil Honza Tomášek."

V neděli se hrálo již od 15,00 v Dobrušce. Nejlépe bránící kolektiv skupiny hostil svého rivala Spartak Opočno. Béčko z města F.L.Věka bylo před tímtom zápasem nečekaně druhé a případná výhra by byla velmi příjemná. Opočno naopak muselo a mělo bodovat. První utkání v Opočně skončilo remízou 1:1 a odveta v Dobrušce stejným poměrem - tedy 1:1 (Macek - Trubač). Vedoucí Dobrušky Hulc označil výkon týmu za utrápený.

Sokol Deštné přivezl všechny body z Přepych a doma jasně zdolal České Meziříčí. S touto vizitkou jel v neděli na půdu vedoucího týmu Provodova. Začínalo se v 16,30 a zápas byl hodně zajímavý, Deštné vyhrálo v Provodově 4:2 (Kříž 2, Kaplan, Umlauf - Eimer 2). Podle trenéra Bederky rozhodly domácí hrubky, hostům vyšla taktika rychlých brejků.

SK Přepychy, jehož hráč David Placák byl středem zájmu Deníku, přivítal Hronov. Pro domácí kolektiv by určitě bylo příjemné okusit pocit výhry. V prvním vzájemném duelu vyhrál jasně nováček soutěže Hronov 4:1, tentokrát se zrodila remíza 2:2 (Blažej 2 - Kubeček, Schreiber). Hronov srovnal v nastaveném čase krásnou střelou. Podle komentáře hostů rozhodlo vyloučení Lanty.


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Eimer (Provodov),
6 - Šváb (Machov),
5 - L.Jelen (Opočno), Kříž (Deštné), Macek (Dobruška B), Blažej (Přepychy),
4 - Metzner (Provodov), Pfeifer (Opočno), Kubeček (Hronov),
3 - Kuneš (Provodov), Lanta, Šťavík (Hronov), Tuček, Kaplan, Umlauf (Deštné), T.Přibyl (Opočno), Havel (České Meziříčí), Svatoš (Machov),
2 - Martinec, Zima (Machov), Malý (Dobruška B), Rojšl, Bašta (Hronov), Drapák (Deštné), Kozák (České Meziříčí), Bensch (Provodov),
1 - Provazník, Ježek, Hlavsa, Čiháček (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Franců, Schreiber (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech, Kubeček, Šolín (Machov), Kánský, Kouba, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen (Dobruška B), Macek, Kuhn, Samko (Provodov), Škrabal, Tláskal, Trubač (Opočno), Placák, Čtvrtečka, Kinzel, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Michal Čiháček (České Meziříčí) - v 81. minutě tečí zaznamenal první gól zápasu s Machovem a skvělou individuální akcí o čtyři minuty později připravil pojistku svému spoluhráči Bašemu, Meziříčí v důležitém zápase vyhrálo 2:0.

UDÁLOST KOLA :
Teprve v osmém zápase okusili hráči Provodova porážku, stalo se tak na domácí půdě, kde Provodov inkasoval od Deštného čtyři branky.

VÝROK KOLA :
Asistent trenéra Hronova (jméno neuvedeno) po zápase v Přepychách: "
O utkání rozhodlo nesmyslné vyloučení Lanty v 65 minutě. Rozhodčí nezvládli utkání, ale nakonec asi zasloužená remíza."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání České Meziříčí - Machov, Přepychy - Hronov a Provodov - Deštné sledovalo podle zveřejněných domácích údajů vždy 120 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 3 187 diváků):
České Meziříčí - 540 diváků (průměr 180 diváků na zápas)
Provodov - 470 diváků (průměr 156 diváků na zápas)
AFK Hronov - 416 diváků (průměr 83 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 375 diváků (průměr 93 diváků na zápas)
Machov - 361 diváků (průměr 72 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 355 diváků (průměr 88 diváků na zápas)
SK Přepychy - 350 diváků (průměr 116 diváků na zápas)

Sokol Deštné - 320 diváků (průměr 64 diváků na zápas)


                                                                            (foto archiv SK Albrechtice n.O.)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)


TŘETÍ ALBRECHTICE REMIZOVALY S VEDOUCÍMI SMIŘICEMI, BÉČKO RYCHNOVA SMÍRNĚ S VAMBERKEM, BOROHRÁDEK PODLEHL DOMA ČERNÍKOVICÍM

V této skupině se rovněž hrálo pouze jednou v sobotu a třikrát byl výkop v neděli.

Sedmé Předměřice hostily Doudleby nad Orlicí, které před zápasem figurovaly na 4.místě. Hrálo se v sobotu od 16,30, v Doudlebách se radovali domácí po výhře 5:0. V Předměřicích zápas skončil remízou 2:2 (Hronek, Strakatý - Lyer, Kotyza). Lukáš Mrkvička, člen výboru Slavoje,konstatoval: "První poločas jsme odehráli dobrým způsobem. Ve druhém poločase byli hosté lepší. Remízu považuji za spravedlivou." Trenér Velešova Jan Čermák chválil za profesionální výkon trojici rozhodčích v čele s hlavním Nožkou.

Nedělní program uvedl duel v Rychnově nad Kněžnou, kde se hrálo již od 13,30.  První souboj obou soupeřů ve Vamberku skončil 1:1, stejný výsledek 1:1 se narodil nyní (Dapecí - O.Dostál). Hosté sdělili v komentáři, že bod je pro ně zlatý.

V 16,30 se v Borohrádku pokusili domácí o obrat v dosavadním účinkování a rozhodně chtěli rozmnožit dosavadní hubenou čtyřbodovou bilanci. V cestě stály Černíkovice, které se přiblížily postupovým příčkám. V prvním utkání v Černíkovicích vyhráli domácí 3:2, výhry 2:1 (Pauker, vlastní - Svatoň) se černíkovičtí fotbalisté dočkali i ve vyrovnaném a bojovném zápase i v Borohrádku. Podle domácího sekretáře Merkla trpí Borohrádek nemohoucností dát gól, ten z domácích kopaček přišel až v nastavení.

A magnet kola - SK Albrechtice n.O. vs. SK Smiřice. Hrálo se v neděli v 16,30, střelec domácích David Hořínek se poměřil s kanonýrem Bednářem. Smiřice byly povzbuzeny výhrou 3:0 z minulého kola, tímto poměrem porazily do té doby vedoucí béčko Rychnova. V zápase ve Smiřicích vyhráli první duel domácí 1:0, tentokrát se soupeři rozešli nerozhodně 2:2, tento výsledek udržel hostům vedoucí postavení.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
11 - D.Hořínek (Albrechtice),
7 - Bednář (Smiřice),
6 - Kotyza (Doudleby), Strakatý (Předměřice),
5 - Korenčík (Smiřice), O.Dostál (Vamberk),
4 - Pazderník, Dapecí (Rychnov B), J.Nosek (Černíkovice), Svatoň (Borohrádek), Pauker (Černíkovice),
3 - Církva (Smiřice), F.Stieber (Rychnov B), P.Matějus (Borohrádek), Polívka (Rychnov B), Duha (Albrechtice), Králík (Vamberk), Kráčmer, Vidlička (Doudleby),
2 - Hamerský, Flekr, Šponar (Vamberk), Jedlinský (Rychnov B), Brendl, M.Horák (Borohrádek), Hudousek (Doudleby), Hlavatý, Soukup, Hronek (Předměřice), Kuzma, L.Sršeň (Albrechtice),
1 - Matějček, Búta, Nývlt (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, Mňuk, Víteček, vlastní (Černíkovice),  Jaroš, Janeček, L.Velíšek (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Chochola (Vamberk), Ponikelský (Předměřice), O.Stieber, Lochman, Kameník (Rychnov B), Lyer (Doudleby)

HVĚZDA KOLA :
David Hořínek (Albrechtice n.O.) - nejlepší střelec skupiny po kontaktní brance na 1:2 v 91. minutě srovnal na zaslouženou remízu s vedoucími Smiřicemi.

UDÁLOST KOLA :
První ztráta rezervy Rychnov na domácí půdě, remíza 1:1 s Vamberkem odstartovala sérii zápasů svěřenců trenéra Kotka na vlastním hřišti a ztrátou dvou bodů odmítli rychnovští hráči vedoucí příčku.

VÝROK KOLA :
Trenér Černíkovic Cejpek po utkání v Borohrádku: "
Musím pochválit mužstvo za předvedený výkon. Bojovnost byla příkladná. Soupeř zdatně sekundoval."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Albrechtice n.O. - Smiřice sledovalo 200 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 3 166 diváků):
Černíkovice - 700 diváků (průměr na zápas 175 diváků)
SK Smiřice - 580 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Velešov Doudleby - 465 diváků (průměr na zápas 93 diváků)
Albrechtice n.O. - 400 diváků (průměr na zápas 133 diváků)
Borohrádek - 360 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
Baník Vamberk - 331 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Rychnov B - 167 diváků (průměr na zápas 55 diváků)
Předměřice - 163 diváků (průměr na zápas 54 diváků)

 

 

 

 


Vytvořeno: 22.9.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace