Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Roudnice porazila Starou Paku. Devět branek v Dobrušce.


Datum akce: 30.11.-0001

Dobruška - Olympia HK 3:6 (Dostál, Reichl, Effenberk - 2x Pavlů, 2x Korba, Karanský, Trnka)

V gólově nejbohatším utkání padlo celkem devět branek. Nejprve si první šance vytvořila domácí Dobruška, ale nedokázala se prosadit. Poté převzala taktovku Olympia a utekla do tříbrankového vedení. Domácí dokázali snížit, ale Olympia si vedení vzít nenechala a zápas skončil hokejovým skóre 3:6.

Libčany - Bělohrad 5:3 (3x Klouda, 2x Ujec - Rychecký, Loner, vlastní branka)

Domácí vedli již v 8. minutě 2:0. Hosté, hrající na rychlé protiútoky, se pomalu osmělovali a vyrovnávali hru. Bělohrad nedal pojistku na 3:0 a v závěru poločasu bylo sníženo na 1:2. Druhý poločas hosté srovnali skóre a začínalo se znovu.  Druhá vstřelená branka soupeře Bělohradu pomohla. Od tohoto okamžiku bělohradští převzali otěže utkání do své režie a vytvořili si několik gólových situací, které tentokrát proměnili. Klouda zkompletoval hattrick a dvě branky přidal Ujec. Hosté snižovali v závěru zápasu.

Úpice - Chlumec 1:1 (Řehák - Pilař)

V utkání sice měla Úpice herní převahu, ale vyjma dvou situací si nedokázala vytvořit gólové příležitosti, ze kterých by dokázala skórovat. „Hráči si na hřišti moc nevěří. Přesto nic nevzdáváme, dnes nám chyběl jenom kousek, abychom utkání zvládli. Ke klidnému utkání přispěla svým výkonem i trojice rozhodčích, hrálo se bez karet.“ Zhodnotil vedoucí domácích Kafka.

Jičín - Kratonohy 2:0 (Miler, Mészáros)

Jičín se po vítězství nad družstvem Kratonoh usadil na druhém místě tabulky, právě před svým sobotním soupeřem. Jičín ztrácí 3 body na vedoucí Týniště a Kratonohy bodů 5.

Týniště - Jaroměř 2:1 (Špaček, Václavek - Kořínek)

Oba trenéři zmínili, že se setkali s velmi silným soupeřem a dění na hřišti tomu odpovídalo. Hosté se dostali do vedení těsně před přestávkou, ale domácí ve druhé půli utkání otočili a zvítězili 2:1. Tímto výsledkem si také upevnili vedoucí pozici v tabulce KP.

Broumov - Hořice 0:1 (Rubeš)

Jiskra Hořice se konečně dočkala svého premiérového vítězství v krajském přeboru. V 52. minutě vstřelil jedinou branku zápasu Rubeš a poslal tak 3 body do Hořic. Utkání přihlížela velmi slušná divácká kulisa 320 diváků.

Nový Bydžov - Slavia HK 4:1 (Krejčí, Tomeš, 2x Matějka - Hloušek)

Trenér Stříž se k utkání vyjádřil slovy: „Dnes jsme zaslouženě vyhráli. Hosté šli sice brzo do vedení, ale vyrovnání přišlo ještě do půle. Po přestávce jsme vítězství potvrdili hlavně díky dobře zahraným standardním situacím. Negativem utkání bylo příliš mnoho faulů a hra se často kouskovala.

Rychnov - Červený Kostelec 4:0 (Vala, Zajíček, Trejtnar, Semerád)

Utkání ovlivnilo brzké, ale správné vyloučení hostujícího hráče již ve 2. minutě zápasu. Domácí si proti deseti hráčům poradili a s přehledem vyhráli 4:0.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/detail/3613/

Střelci po 8 zápasech:

Celkem 7x se trefili tři hráči. Rychecký z Lázní Bělohrad, Kořínek z Jaroměře a Korba z Olympie HK. Korbovi se však nezapočítávají další 3 branky, které vstřelil v prvním kole proti Slavii HK, jelikož bylo utkání kontumováno ve prospěch hostí na 0:3.

1. A

V druhé nejvyšší krajské soutěži byl k vidění šlágr kola mezi lídrem ze Staré Paky, který přivítal druhou Roudnici. Utkání přihlíželo 120 diváků. Domácí zápas bodově nezvládli a s Roudnicí prohráli 0:3. Domácí dohrávali již od 31. minuty bez vyloučeného Kuchty. K utkání byli delegováni rozhodčí z Libereckého kraje, ale dle slov domácích svou roli nezvládli a utkání nepřispěli. Roudnice se tak dotáhla na Paku s rozdílem 1 bodu.

Dalším celkem, který je s jednobodovou ztrátou na 3. místě, jsou Třebechovice. Ty přivítaly na svém hřišti Bílou Třemešnou a s přehledem zvítězily po brankách Kyrala a Čapka 2:0.

Vysoké nad Labem v posledních zápasech dochází dech. Svůj osmý soutěžní zápas odehráli na půdě Kunčic. Ve 20. minutě bylo na ukazateli skóre 2:0. Do poločasu se nechal vyloučit hostující Kafka. Vysoká se již nedokázala vzchopit a utkání skončilo 5:3.

Nebodovaly ani celky na opačném pólu tabulky. Ohnišov prohrál 0:3 na hřišti Třebše. Nebodovala ani Police, která v domácím prostředí podlehla 1:3 Kostelci nad Orlicí. V ostatních zápasech byly k vidění tyto výsledky: Dvůr B - Nové Město 2:2 a Častolovice - Černilov 1:1.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/7/


Vytvořeno: 23.9.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace