Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Detektivka v A-skupině 1.B třídy, jen o něco jasněji je ve skupině B, Libáň v derby zdolala Kopidlno, Kobylicích se diváci poprali


Datum akce: 30.11.-0001

 



Deváté kolo (a celkově desáté hrané) EUTAX 1.B třídy mužů má za sebou tradiční hit Jičínska, v Libáni se hrálo derby s Kopidlnem. Hradecké derby proběhlo v Malšovicích, stejný charakter měly rovněž nedělní zápasy Přepychy-Opočno nebo Borohrádek-Albrechtice nebo Rychnov B-Černíkovice.
O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Pořadí po 10 kolech:
1. TJ Rudník 24 bodů
2. Sokol Provodov 22 bodů
3. FC Spartak Rychnov 21 bodů
4. SK Sobotka 18 bodů

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 8.kola zde
....

Zpravodajství ze 7.kola zde ...

                                          (foto archiv TJ Kopidlno)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

JIČÍN B V ODVETĚ ZDOLAL OSLABENOU SOBOTKU, NOVÁČEK Z KOBYLIC DOSTIHL BODOVĚ PRVNÍ PŘÍČKU, V LIBÁNI ROZHODL HAVLÍK

Detektivka v A-skupině začíná gradovat, čtyři kola před koncem chybí sedmé Libáni na postupovou příčku 5 bodů. Ze čtyřky po tomto kole vypadl celek Kopidlna, další prohra stihla Robousy a Malšovice.

O derby Libáň - Kopidlno se nikdy nemusí příliš psát, to je zápas dvou dlouholetých velkých rivalů, který v sobotu začínal podobně jako všechny další duely skupiny v 16 hodin. Domácí Sokol v případě výhry mohl opět řešit naději a nakonec ji i řeší. V prvním utkání v Kopidlně vyhráli domácí 4:2, hostům však chyběl střelec Havelka vyloučený v utkání s Robousy. Utkání hrané před 160 diváky rozhodl nakonec jediným gólem v 52.minutě Havlík. Domácí kouč František Skřivánek k zápasu poznamenal: "Po oboustranně nekvalitním prvním poločase jsme se ve druhé puli zlepšili a výsledkem byla vstřelená branka v síti soupeře." V dalším kole čeká Libáň velmi důležitý duel v Jičíně.

Další derby se hrálo na Lokomotivě, kde vyběhly Malšovice. Matematika tohoto zápasu byla klasická, hosté se mohli v případě výhry přiblížit soupeři na tři body, domácí za předpokladu tříbodového zisku mohli plavat v klidnějších vodách. V Malšovicích byla Lokomotiva úspěšnější, vyhrála tam 4:2. Domácí zápas vyzněl opět pro Lokomotivu, která vyhrála jasně 3:0. Trenér Malšovic Bohumil Krucký řekl: "Úvod zápasu nám nevyšel, dostali jsme jako obvykle rychlý gol po chybě obrany. V prvním poločase jsme měli více ze hry a nevyužívání šancí nám zabránilo vyrovnat. Zlom zápasu nastal ve druhém poločase, kdy jsme neproměnili penaltu. I nadále jsme při našem tlaku inkasovali další dva goly. Náš problém v poslední době je nezachycení začátku utkání a nevyužívání brankových šancí."

Nečekaně na druhé příčce setrval po minulém kole nováček Spartak Kobylice. Jeho výkon chválili malšovičtí, teď se Kobylice zase ukázaly svým divákům. Jejich soupeř měl o motivaci postaráno. Oba týmy postrádaly vyloučené, Petr Průcha i Filip Materna si toto kolo od fotbalu museli odpočinout. Jenže - hlavní roli v tomto zápase hráli spíše "diváci", v hledišti se objevily potyčky i regulérní rvačky typu "Slunce, seno a pár facek." Díky tomu se muselo nastavovat a v podstatě v 6.minutě přidaného času rozhodl po rohu Šoufek. Důležitý zápas měl tedy "fanouškovskou" kaňku, i tu a činnost pořadatelské služby bude zřejmě řešit komise svazu. Pro nováčka soutěže je to výhra velmi důležitá, pro Robousy ztráta bodu. Další zápas doma s Lokomotivou bude mít velký náboj.

A poslední střetnutí se hrálo pod Humprechtem. Sobotka nebyla v lehké situaci, o tom mluvil v komentáři po minulém kole trenér Štrobl, postrádala bude kromě zraněných navíc distancované Rulce a Škopána a to byly citelné ztráty. Navíc na ní ležela deka v podobě tří proher za sebou. Béčko Jičína jelo do Sobotky ve stínu domácí porážky v prvním zápase 0:8 (!!!). Trenér Sobotky Ladislav Štrobl po prohře 3:6 (!!!) nakonec musel konstatovat, že po tolika chybách se po vítězství nesahá. Zápasu přihlíželo jen 70 diváků, Jičín díky výhře přeskočil Kopidlno a v příštím kole ho čeká Libáň, Sobotka navštíví Malšovice.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10.KOLE :
8 - Vích (Robousy), Havelka (Kopidlno),
7 - Rulc (Sobotka), Pluhař (Jičín),
6 - Tuček (Lokomotiva), Nový (Kobylice),
Kubišta (Sobotka),
5 - Men (Sobotka), Tomášek (Robousy), Knížek (Libáň),
4 - Škopán (Sobotka), Brokeš (Malšovice), Denk (Lokomotiva), Šoufek (Kobylice), Horáček (Jičín),
3 - Nývlt, Knobloch (Sobotka), Horáček, Hejtmánek (Jičín), Havlík (Libáň),
2 - Baster (Sobotka), Vaněk, Tichý, Schejbal (Lokomotiva), Pšenička, Khol, Havlíček (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek, Klaban, Poutník (Kopidlno), Mezsároš, Ondráček, Kořínek, Kocourek (Jičín B), Luňák, P.Jareš, Velínský (Malšovice), Balcar (Libáň), F.Materna (Robousy),
1 - Odvárko (Kopidlno), Banyácski, Hlavatý, Smetana (Libáň), Styar, Průcha, Vávra, vlastní (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, Zvolánek, vlastní (Lokomotiva), Bartoš, Libřický, Franc, Groh, Ninger, Lemon (Malšovice), Ulvr, Voldán, Zugar, Samko, vlastní (Jičín B), Kynčl, Srb, Drbohlav, Wedlich, vlastní (Robousy), Zahradník, Přikryl, Pavlíček (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl, Machačný (Kopidlno),

HVĚZDA KOLA :
Jakub Šoufek (Kobylice) - ve velmi vypjatém utkání s diváckými excesy nakonec v 6.minutě nastavení (nastavovalo se díky potyčce mezi diváky) vstřelil vítězný gól svého týmu

UDÁLOST KOLA :
Po porážce 0:8 doma se Sobotkou dokázala rezerva Jičína vyhrát v odvetě pod Humprechtem a navíc nastřílela hostitelům šest branek.

VÝROK KOLA :
Zbyněk Materna, sekretář Robous, po závěrečné rvačce v Kobylicích, do které se zapojili fanoušci obou klubů: "Myslím, že na OBOU stranách sehrál hlavní vinu alkohol. "

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Libáň-Kopidlno sledovalo 160 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 5 164 diváků, v tomto kole přišlo 440 fanoušků):
SK Robousy - 926 diváků (průměr na zápas 185 diváků)
TJ Kopidlno - 830 diváků (průměr na zápas 166 diváků)
SK Sobotka - 790 diváků (průměr na zápas 158 diváků)
Sokol Libáň - 670 diváků (průměr na zápas 134 diváků)
Spartak Kobylice - 665 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Lokomotiva HK - 630 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Malšovice - 363 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
SK Jičín B - 290 diváků (průměr na zápas 72 diváků)

                                              (foto archiv Baník Žacléř)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

RUDNÍKU K POSTUPU CHYBÍ BOD Z PŘÍŠTÍHO KOLA, HOSTINNÉ ŠOKOVALO MILETÍN, VÝRAZNÝ KROK REZERVY TRUTNOVA, DALŠÍ PROHRA KALNÉ

Kolo se kompletně odehrálo v sobotu, úřední začátek byl v 16 hodin, jen v Horním Starém Městě se hrálo v 13,45.

V "Horňáku" hrálo béčko Trutnova proti Baníku Žacléř. Derby zeměpisných sousedů favorizovalo domácí, pro Baník to sice bylo "o dost", ale rezerva Trutnova vrátila hostům prohru v Žacléři 2:3, doma vyhrála o gól lépe 4:2. 100 diváku vidělo do 82.minuty jasnou převahu trutnovských, kteří vedli již 4:0, v posledních pěti minutách snížil Baník na lépe vypadající rozdíl. Co na to domácí trenér Jiří Skuček: "Zápas jsme měli do 85.minuty absolutně pod kontrolou, ale posledních 5 minut se nedá komentovat."

V Dolní Kalné nyní prožívají nováčkovskou krizi a v zápase proti vedoucímu Rudníku hodně záleželo na přístupu týmu oslabeného o distancované Junka a Smetanu. Před 170 diváky sudí Vitvar, mimochodem chválený za výkon, už v 6.minutě nařídil druhý pokutový kop, na branku Nováka odpověděl Jiřička. Velmi dobrý zápas nakonec skončil pro Dolní Kalnou krutě, v 3.minutě nastavení vymetl pavučiny z trestného kopu rudnický Víšek a rozhodl o atraktivní výhře svého týmu 4:3. Zápas však opět splnil parametry, které bychom v této soutěži chtěli vídat, atmosféra, nasazení obou týmů, dobrý fotbal a dobrý výkon rozhodčích. Matematika Kalné - vyhrát v Žacléři a čekat na zaváhání soupeřů.

Janské Lázně (12 bodů)-Mladé Buky (6 bodů), odveta, první zápas 4:3 pro hostující "Jánky", rozhodující gól v poslední minutě z trestňáku z velké dálky. Buky v minulém kole poprvé vyhrály, Janské Lázně ztratily v Hostinném dvoubrankový náskok a na toto utkání přišly o Demutha, který dostal jednozápasový trest. Jak řekl sekretář Janských Lázní Petr Janovec, domácí v tomto zápase podali opět výkon hodně vzdálený výkonům z úvodu sezóny. Mladé Buky vyhrály 5:2 díky výborně zvládnutému druhému poločasu, který skončil 3:0 v jejich prospěch. Zápas sledovalo 90 diváků, hosté stáhli ztrátu na 4.příčku na čtyři body. Nedělní zápas s Miletínem - to bude výzva. Naopak "Jánky" čeká těžký duel v Rudníku.

A na závěr asi zápas kola. Tatran Hostinné předvedl v posledních třech zápasech doma kanonádu, celkem zatížil soupeře 17 góly. Teď jel ven a čekalo se, jak se jeho střelcům v čele s Jakoubkem bude dařit daleko od Labe. Miletín je na postup, už získal 15 bodů a má dobrý kádr, navíc v Hostinném vyhrál v prvním střetnutí vysoko 6:0. V 40.minutě zápasu šli ven domácí Hátle a hostující Luboš Horák, to už Hostinné vedlo 2:0. Třetí branku Tatranu dal Maličký, pak snížil Ondřej Machačka na konečný 1:3. Naděje domácích totiž utnula druhá ČK, kterou inkasoval v 78.minutě Nálevka. Vedoucí Miletína Antonín Kraus byl hodně rozezlen: "Po tragickém výkonu jsme zaslouženě přišli o cenné body. Někteří hráči by si měli srovnat v hlavě, proč vlastně fotbal hrají."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
12 - M.Jakoubek (Hostinné),
10 - L.Vít (Žacléř),
9 - Kult (Janské Lázně), 
8 - Knap (Trutnov B),
6 - Havránek, Novák (Rudník), Z.Tauchman ml., T.Jiřička (Dolní Kalná), Urban (Miletín),
5 - Hylmar (Rudník),
Horváth (Žacléř), Haider (Mladé Buky),
4 - M.Dvořák (Mladé Buky), J.Jiřička (Dolní Kalná), Víšek (Rudník), Hejna (Trutnov B),
3 - Doležal, Brhel (Mladé Buky), Leplt, Filounek, Hátle (Miletín), Ulrich (Trutnov B), Prívara, Čáp (Rudník), Maličký (Hostinné), Stránský (Janské Lázně),
2 - Ficner, Holubec (Trutnov B), Lev, Nosek, R.Polák, L.Kracík (Hostinné), Machalík, Štěpánek, Pavlis, Kvíčala, Mich.Dvořák (Mladé Buky), Kněžourek, Němeček (Miletín), Štelzer, M.Dvořák st. (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Smetana (Dolní Kalná), Zeman (Rudník),
1 - Bartoníček, Brentner, Nálevka, Machačka (Miletín), Pecold, Štemberka, Hloušek, Kment (Rudník), Hampl, Tauchman st. (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Horák (Hostinné), Demuth, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Němeček, Stehlík (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, Polák, Baše, Petrů, vlastní (Žacléř), Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, Tobiáš, vlastní (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Jakub Víšek (Rudník) - ve 3.minutě nastaveného času vymetl pavučiny v šibenici branky domácího týmu a zajistil Rudníku výhru 4:3 na půdě Dolní Kalné, touto výhrou se Rudník stal zatím nejúspěšnějším týmem podzimní části.

UDÁLOST KOLA :
Chválený rozhodčí Martin Vitvar ukázal již podruhé v 6.minutě zápasu Dolní Kalná-Rudník na penaltový puntík, po vedoucím penaltovém gólu Nováka vyrovnal z téže výhody J.Jiřička.

VÝROK KOLA :
Petr Janovec, sekretář Janských Lázní, po utkání s Mladými Buky (2:5) "Domácí tým tak i potřetí v řadě padl a svým výkonem, který je dalek výkonům, které předváděl v úvodu sezóny, se vzdaluje čtvrté pozici zajišťující účast ve skupině o postup."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Dolní Kalná-Rudník sledovalo 170 diváků (z toho jich minimálně 40 přijelo z Rudníku).

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 5 051 diváků):

TJ Rudník - 1 000 diváků (průměr 200 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 932 diváků (průměr 155 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 550 diváků (průměr 137 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 550 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
SK Miletín - 522 diváků (průměr 104 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 520 diváků (průměr 104 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 502 diváků (průměr 125 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 475 diváků (průměr 95 diváků na zápas)

                                            (foto archiv SK Přepychy)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


MACHOV REMIZOVAL SE SOKOLEM DEŠTNÉ, TABULKA SE ROZDĚLILA, OPOČNO I MEZIŘÍČÍ NEZACELILY BODOVOU DÍRU, HRONOV ROZDRTIL PROVODOV

V této skupině byl program postaven na nedělních zápasech, v sobotu se hrálo pouze v Machově.

Nováček Jiskra Machov (10 bodů) vyběhl v sobotu od 16 hodin proti soupeři, který má velkou fazónu. Deštné vyhrálo již čtyři zápasy za sebou, mělo 16 bodů a patřila mu 3.příčka tabulky. Machov v Deštném v prvním zápase uhrál remízu 2:2, v posledním kole podle slov trenéra prohrál nezaslouženě na půdě lídra v Provodově. Remíza se zrodila i v odvetě, zápas skončil nakonec 1:1, hosté udrželi před Machovem šestibodový náskok.

V neděli se hrálo již v 10,15 v Přepychách, derby s Opočnem bylo důležité zejména pro hosty, kteří měli jednoznačný cíl - vyhrát. To se jim povedlo i prvním utkání, kdy v derby vyhráli jasně 6:1. Svěřenci Miroslava Pavla jsou i nadále zatím jediným týmem bez výhry i po tomto utkání, které skončilo remízou 3:3 a sledovalo ho sto diváků. Co na to přepyšský kouč: "Odehráli jsme tradiční zápas s několika šancemi. Velmi lehce jsme inkasovali po našich chybách. Jsme rádi za bod vzhledem k vývoji zápasu, kdy jsme v závěru vyrovnali ztracený zápas. Děkuji všem hráčům, že nevypustili za zdánlivě rozhodnutého stavu zápas, a podařilo se jim vyrovnat."

O pár hodin později se mohli fotbaluchtiví fanoušci z tohoto regionu přesunout do Dobrušky, kde domácí přivítali od 15 hodin České Meziříčí. Hosté předvedli heroický výkon, když doma v minulém kole zlikvidovali deficit 0:3 s Hronovem na konečnou remízu 3:3. Efektivní Dobruška vedla již v 9.minutě 2:0 dvěma góly Jana Macka, v druhé části hry se strachovala o výsledek, nakonec udržela výhru 2:1. A slova Davida Horkého, meziříčského vedoucího: "Utkání jsme si prohráli v prvních 10 minutách, kdy jsme obdrželi 2 góly. Přes velkou řadu příležitostí jsme s výsledkem nedokázali nic udělat."

A na závěr derby náchodského okresu, Hronov chtěl vrátit Provodovu první prohru 0:3. Hrálo se v 16 hodin, oba týmy od sebe dělilo 8 bodů, hronovský nováček měl dvě možnosti, buď umožní soupeřům za ním se na něho dotáhnout nebo se posune do postupového pásma. Zápas řídil zkušený sudí Jehlička před 145 diváky, domácí gólman Nyklíček chytil v 10.minutě penaltu a poté přišel výborný výkon hronovských fotbalistů korunovaný výsledkem 4:0.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Eimer (Provodov),
7 - Kubeček (Hronov), Kříž (Deštné), J.Macek (Dobruška B),
6 - Šváb (Machov), Blažej (Přepychy), L.Jelen (Opočno),
5 - Pfeifer (Opočno), Šťavík (Hronov),
4 - Metzner (Provodov), 
3 - Kuneš (Provodov), Lanta, Rojšl (Hronov), Tuček, Kaplan, Umlauf (Deštné), T.Přibyl (Opočno), Havel (České Meziříčí), Svatoš (Machov),
2 - Martinec, Zima (Machov), Malý (Dobruška B), Bašta (Hronov), Drapák (Deštné), Kozák, Ježek, Hlavsa, Baše, Čiháček (České Meziříčí), Bensch (Provodov), Prát, Čtvrtečka (Přepychy), Škrabal (Opočno),
1 - Provazník, Slánský (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Franců, Schreiber, Danihel (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech, Kubeček, Šolín, Šolc (Machov), Kánský, Kouba, Hochmann, Kostadinovski, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Štětina, Junek, Slánský (Dobruška B), Macek, Kuhn, Samko (Provodov), Tláskal, Trubač (Opočno), Placák, Kinzel, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
David Prát (Přepychy) - ještě čtvrthodinu před koncem derby v Přepychách prohrávali domácí s Opočnem 0:3, dvěma góly se nakonec přičinil o konečnou remízu 3:3 právě Prát, který na hrací plochu přišel v 56.minutě.

UDÁLOST KOLA :
Vedoucí Provodov v posledních třech kolech dvakrát prohrál, výhru nováčka z Hronova nad lídrem tabulky 4:0 je za událost kola jednoznačně nutné považovat.

VÝROK KOLA :
M.Jirásek, trenér Dobrušky B, po výhře nad Českým Meziříčím (2:1): "V druhém poločase jsme se strachovali o vítězství, které jsme nakonec utrpěli."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Hronov - Provodov sledovalo 145 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 010 diváků):
České Meziříčí - 660 diváků (průměr 165 diváků na zápas)
Provodov - 580 diváků (průměr 145 diváků na zápas)
SK Přepychy - 570 diváků (průměr 114 diváků na zápas)
AFK Hronov - 561 diváků (průměr 93 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 455 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 455 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
Machov - 409 diváků (průměr 68 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 320 diváků (průměr 64 diváků na zápas)

                                                                            (foto archiv Slavoj Předměřice)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)

PŘEDMĚŘICE S BOROHRÁDKEM NEPŘEKVAPILY, VE SMIŘICÍCH VYHRÁLY DOUDLEBY, RYCHNOV SMÍRNĚ S ČERNÍKOVICEMI

V prvním sobotním duelu se na smiřickém trávníku od 16 hodin představily Doudleby (první zápas 1:1). Čtrvrtfinalista poháru si hodně zkomplikoval život v minulém kole, po dobrém úvodu se propadl v tabulce na 6.místo (11 bodů) a v tomto zápase mu začala pětizápasová série pravdy. Naopak nováček ze Smiřic si zatím soutěž užíval, doma vyhrával, zvenku dokázal přivézt a má ve svém středu zkušeného Bednáře. Pokud by tento duel vyhrál, už ho asi nic nezastavilo. Jenže člověk míní a Pánbůh mění, ten fotbalový to změnil i tentokrát, Doudleby ve Smiřicích vyhrály 1:0 a před klíčovým duelem s Vamberkem jsou pouze o bod zpět.

Baník Vamberk (doposud 12 bodů) byl proti Předměřicím (doposud 7 bodů) favoritem, hostům se moc nedaří, navíc v posledním duelu prohrál Slavoj doma se Smiřicemi 1:5. Ale - v Předměřicích skončil první zápas výhrou svěřenců trenéra Strakatého 5:2, takže se zdálo, že Slavoj na Baník umí. Jenže Předměřicím chybělo podle trenéra Martina Strakatého 8 hráčů a na domácí stačily jen v první půli. V té druhé Baník zužitkoval svoji převahu, dva ze tří gólů dal kanonýr Tomáš Králík.

V neděli se hrálo v Rychnově od 13 hodin derby s Černíkovicemi. Na rezervu Rychnova se diváci příliš nehrnou, ale tento duel byl přece jen mohl lákat větší počet. V Černíkovicích vyhrál rychnovský tým 4:0 (dva góly dal tehdy Dapecí) a to je pro hosty, kteří se v posledních kolech rozjeli (už 15 bodů), velká motivace pro odvetu. V 82.minutě se domácí ujali vedení 2:1 gólem Řeháka, dvě minuty před koncem srovnal na konečných 2:2 Víteček. František Kotek: "I v deseti (vyloučen Hofmann) jsme doma ztratili vítězné body. Nedokázali jsme proměnit své šance, zvlástě po rohových kopech. V závěru jsme svými chybami umožnili Černíkovicím vyrovnat." A černíkovický Josef Cejpek: "Bod z dnešního utkání je pro nás zlatý. Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát se nám podařilo vyrovnat. Domácí byli po většinu zápasu lepší."  

Na závěr neděle derby, Borohrádek byl sice poslední (4 body), ale zápas s Albrechticemi pro něho důležitost určitě měl. Hosté byli před tímto zápasem na čtvrté postupové příčce (12 bodů), ale za dres je drží Vamberk i Doudleby. První duel skončil 3:3, hattrickem se tehdy blýskl David Hořínek. V tomto utkání byl Borohrádek lepší celou půlhodinu a vedl brankou T.Sazimy. V 40.minutě vyrovnal Hořínek a v 44.minutě strhl vedení na stranu hostů Duha. Ve druhé části hry vidělo 150 přihlížejících už jistý výkon hostů, u kterých vynikal tvůrce hry Ladislav Sršeň. Konečný výsledek 1:4 zajistili dalšími zásahy Hořínek a Kuzma. Podle domácího vedoucího Čermáka by se hráči Borohrádku měli nad sebou zamyslet.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
14 - D.Hořínek (Albrechtice),
10 - Bednář (Smiřice),
7 - Strakatý (Předměřice),
6 - Kotyza (Doudleby), Králík (Vamberk),
5 - Korenčík (Smiřice), O.Dostál (Vamberk), Polívka (Rychnov B), Kráčmer (Doudleby),
4 - Pazderník, Dapecí (Rychnov B), J.Nosek (Černíkovice), Svatoň (Borohrádek), Pauker (Černíkovice), Církva (Smiřice), Duha (Albrechtice),
3 - F.Stieber (Rychnov B), P.Matějus (Borohrádek), Kuzma (Albrechtice), Vidlička (Doudleby), L.Sršeň (Albrechtice), Šponar (Vamberk), Víteček (Černíkovice),
2 - Hamerský, Flekr (Vamberk), Jedlinský, Lochman (Rychnov B), Brendl, M.Horák (Borohrádek), Hudousek (Doudleby), Hlavatý, Soukup, Hronek (Předměřice), Mňuk (Černíkovice),
1 - Matějček, Búta, Nývlt, Hottmar (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, B.Nosek, vlastní (Černíkovice),  Jaroš, Janeček, L.Velíšek (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, T.Sazima, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Chochola, Kotyza (Vamberk), Ponikelský, Bergman (Předměřice), O.Stieber, Řehák, Kameník (Rychnov B), Lyer, Souček (Doudleby)

HVĚZDA KOLA :
Ladislav Sršeň (Albrechtice) - ve druhém poločase se chopil dirigentské taktovky a svůj tým bezpečně směřoval ke konečné výhře 4:1 nad domácím Borohrádkem.

UDÁLOST KOLA :
V 82.minutě derby šel Rychnov do vedení 2:1 brankou Řeháka, jenže dvě minuty před koncem srovnal na 2:2 černíkovický Víteček.

VÝROK KOLA :
Josef Cejpek, trenér Černíkovic: "Bod z dnešního utkání je pro nás zlatý. Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát se nám podařilo vyrovnat. Domácí byli po většinu zápasu lepší."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Borohrádek - Albrechtice sledovalo 150 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 054 diváků):
Černíkovice - 800 diváků (průměr na zápas 160 diváků)
SK Smiřice - 700 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Albrechtice n.O. - 580 diváků (průměr na zápas 145 diváků)
Borohrádek - 510 diváků (průměr na zápas 102 diváků)
Velešov Doudleby - 465 diváků (průměr na zápas 93 diváků)
Baník Vamberk - 401 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Rychnov B - 315 diváků (průměr na zápas 63 diváků)
Předměřice - 283 diváků (průměr na zápas 70 diváků)

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 6.10.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace