Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Čtvrtým kolem pokračovaly turnaje Krajského přeboru mladších žáků a starších přípravek


Datum akce: 30.11.-0001

Některé ohlasy zástupců pořadatelských klubů po uplynulém víkendu:


 

Neděle 6.10.2013 turnaj 4. kolo KP mladší žáci - starší přípravka ve Rtyni v Podkrkonoší

Za krásného slunečného počasí se ve Rtyni odehrála velice pěkná utkání, kdy u mladších žáků bylo každé utkání velmi bojovné a dlouho vyrovnané. Velice dramatickou partii sehrál domácí tým proti soupeři ze Dvora, kdy na každé straně bylo několik šancí, ale buď se činili brankáři nebo je zachránila tyč. Starší přípravka ze Dvora Králové získala plný počet bodů a předvedla velice pěkná utkání. Všichni hráči ulehčili práci rozhodčím svou hrou a bojovností o míč.

Milan Romančák

Baník Rtyně v P

 


Turnaj ve Vamberku:


St. přípravka
Vše se odehrávalo v duchu vyrovnaných  zápasů 

Ml. žáci
V tomto turnaji bych vyzvedl výkony  Rychnova n/K

Jaromír Halamka

Vamberk/Doudleby n/O

 


  Turnaj  na Olympii Hradec Králové:

 
MŽ : Trenér David Franc - Hráli jsme dobrý fotbal, s výkonem jsem spokojen.
Odměnou nám byl plný počet bodů a dobrý pocit všech aktérů.
SP: Trenér Roman Prokopec - Suveréna skupiny, tým Náchod/N.Město jsme
připravili o první podzimní body a poté porazili Týniště. Takže spokojenost .
Roman Prokopec
Olympia HK
Turnaj V.Poříčí:

MŽ - Hrálo se šest bojovných utkání, ze kterých po zásluze vyšel vítězně 3 x Broumov, 2 výhry vybojovalo domácí V. Poříčí, 1 Hronov/Police a bez bodu skončila Rozkoš, která hrála sice dobře, ale nedokázala proměnit ani vyložené šance. Za zmínku stojí výkon brankáře V. Poříčí Járy Rubeše, který bravurně likvidoval šance soupeřů.

SP - U st. přípravek to vypadalo stejně bojovně jako u ml. žáků, jen s tím rozdílem, že 3 vítězství bere Rozkoš, 2 vítězství Hronov/Police, 1 výhru V. Poříčí a bez bodu hráči Broumova.Organizačně vše zajištěno.
Hrálo se za krásného počasí na tradičně dobře připraveném trávníku. Utkání řídili rozhodčí Vávra Jan a OZP Čermák Josef a Krombholz Erik.

Stanislav Hornych

V.Poříčí

 

 

 Turnaj v Jaroměři:

Po krajské „reprezentační“ přestávce pokračoval KP mladších žáků a starších přípravek skupiny A, v sobotu 5.10.2013 4. kolem v Jaroměři, kde domácí přivítali na svém hřišti družstva FK Černilov, FC Olympia Hradec Králové „B“ a spojené týmy oddílů FC Chlumec n.C./RMSK Nový Bydžov.

Za sice pěkného, ale povětrného dne se rozehrály souboje, které nepostrádaly náboj a jiskru, kde žádný míč nebyl předem ztracený, a neutuchající boje vládly všem utkáním. Za zmínku stojí nedobytnost Jaroměřské tvrze, kde domácí opět nepoznali hořkost porážky a to i přes početnou marodku. Ozdobou turnaje byla vcelku velká divácká kulisa, a to hlavně zásluhou fanoušků z Černilova. A aby nebylo jen vše růžové a nádherné, kaňkou byly vulgární a hlavně zbytečné nadávky při probíhajících utkáních z řad trenérů k výkonům rozhodčího, který si, ale i s těmito situacemi dokázal poradit s ohledem na přítomnost dětí.

Jiří Červenka

FK Jaroměř

 

 

Turnaj N.Hradec:  

V nedělní dopoledne pokračoval krajský přebor mladších žáků a starších přípravek čtvrtým kolem na Novém Hradci, kde se tentokrát představily týmy Třebše a Roudnice/Lhota pod Libčany. Všechny zápasy s přehledem odřídili sudí Matěj Junek a Honza Vodák, sledovalo je kolem šedesáti fandících diváků.

V turnaji mladších žáků zvítězil tým z Třebše, který si poradil s oběma soupeři a získal do tabulky plných šest bodů. Tři body si připsal domácí tým a bez bodu skončila Roudnice. Zápasy byly bohaté na zajímavé okamžiky, nejlepším a velmi dramatickým utkáním bylo jistě hradecké derby, kdy Třebeš dvěma brankami v závěru přehrála dobře hrající tým Nového Hradce.

Kategorii starších přípravek ovládli domácí Novohradečáci, když porazili oba tabulkově výše postavené týmy Třebše a Roudnice s celkovým skóre 8:1. Pět zásahů do černého si připsal domácí Filip Buchwald a stal se tak nejlepším střelcem turnaje. Ve zbývajícím utkání Třebeš přehrála Roudnici a připsala si tak do tabulky tři body, naprázdno dnes vyšel vcelku překvapivě tým Roudnice.

 

   Jan Vopálka

 sekretář FC Nový Hradec Králové

 

 

 

 

Pořadatel: FKM Javorka, hřiště Lázně Bělohrad

 

mladší žáci

 

Za pěkného počasí se odehrál další turnaj krajského přeboru mladších žáků. Nejúspěšnějším týmem byli domácí hráči, kteří zcela zaslouženě vyhráli obě svá utkání. Domácí hráči předčili své soupeře hlavně snahou o kombinační hru a fotbalovostí.

 

Starší přípravka

 

 

Za pěkného počasí se odehrál další turnaj krajského přeboru starších přípravek. Nejúspěšnějším týmem byli domácí hráči, kteří zcela zaslouženě vyhráli obě svá utkání.

 

Tomáš Marek


Vytvořeno: 7.10.2013
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace