Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První ztráta Týniště!! První body pro Jánské Lázně a Slávii/NHK!! Čtyři branky chlumeckého Staňka!!


Datum akce: 30.11.-0001

V 9. kole  společného Východočeského přeboru U-19  zaujala výhra béčka Olympie v Novém Bydžově 1:0. Hosté se touto výhrou odpoutali z posledního místa tabulky. Domácí lodivod Matějka byl z výkonu svých hráčů hodně zklamán. Brankář Weisser a střelec Panenka byli hlavními strůjci výhry Náchoda nad Novým Městem n. M. v poměru 1:0. První příčku si stále udržuje pardubické béčko, které tentokráte přehrálo 3:0 Rychnov.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


 

V krajském přeboru U-19 nastoupila Paka do zápasu se Slávií HK/NHK jen v deseti hráčích a dostala doma nářez 3:13!!! Čtyři branky vstřelil hostující Kašpar. Další dvojciferný výsledek se zrodil v Žacléři. Zde domácí podlehli Červenému Kostelci 1:11 a stále zůstavají v tabulce bez jediného bodu. Oba vedoucí týmy v tomto kole nezaváhaly. Probluz , po zlepšeném výkonu ve druhé půli, zvítězila 4:1 v Dobrušce a Solnice přehrála stejným poměrem Chlumec, hlavně díky první půli. Trutnov vyrovnal v Třebechovicích na 2:2 v poslední minutě, ale v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Hořičtí dorostenci přehráli, zaslouženě, 4:0 Vrchlabí.
Výsledky přeboru zde ...

V A-skupině krajské dorostenecké soutěže došlo na přímý souboj o první místo. Úspěšnější v něm byli domácí Stěžery, které porazili 3:1 Kosičky, i přes to, že v poločase prohrávali 0:1. Na třetím místě se drží Skřivany, které , pod dohledem sudího Průchy, lehce přehrály Myštěves 6:1. Javorka zvítězila těsně 1:0 nad Kopidlnem.
 
Ve skupině B přijely Rasošky do Vysoké jen s deseti hráči a podlehli zde 2:5. Událostí kola je jistě první ztráta Týniště, které překvapivě prohrálo 0:3 ve Vamberku. Česká Skalice zvítězila 5:1 nad Lhotou p. L. a z tábora domácích jdou hlasy o dobrém výkonu sudího Linharta.

V C-skupině je stále bez prohry Hostinné. Tentokráte vyhrálo 3:0 v Úpici,ale zápas to byl spíše vyrovnaný. Meziměstí porazilo Rudník 7:3. Hostům nepomohl ani hattrick Baloga. V Jánských Lázních slaví první body v soutěži, po výhře 4:1 nad Babím. Nutno podotknout, že hosté přijeli jen v deseti.
Výsledky skupiny C zde ...


V NADLER krajském přeboru U-17 nastřílel chlumecký Kryštof Staněk čtyři branky ve Volanově a pomohl tak svému týmu k udržení prvního místa v tabulce a výhře 7:1. Ani druhá Třebeš se nenechala zahanbit a vyhrála 8:0 v Červ. Kostelci, když se hattrickem blýsknul Pilný. První bod v soutěži vybojoval tým Slávie/NHK, když remizoval s Rychnovem 0:0. Pokutové kopy vyšly lépe hostům. V Kuklenách se hrál duel mezi Olympií a Novým Městem n.M. Poločas byl 0:0, konečný výsledek 5.1!!
Výsledky přeboru U-17 zde ...


 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ je v popředí tabulky stále velká tlačenice. Hned pět týmů je naskládáno v rozmezí tří bodů. Vedoucí příčku si udržuje Olympie, která si poradila 3:1 s Novým Městem n.M. a v závěsu se drží Broumov, jenž v Jaroměři vyhrál 6:1. Spojený tým Chlumec/RMSK nezaváhal ve Volanově a Třebeš překvapivě podlehla v Červeném Kostelci 3:1. Zlepšenou formu prokazuje také hradecká Slávie. Tentokráte si poradila 4:0 s Rychnovem.
Výsledky přeboru U-15 zde ...

V BELSPORT A skupině SŽ zvítězila Javorka lehce v Hostinném 7:1 a Dvůr přehrál Hořice, na jejich hřišti, 4:2. Dramatický souboj byl k vidění ve Staré Pace, kde domácí tým hrál s Jičínem 3:3 a v penaltách pačtí zvítězili.

Výsledky skupiny A zde ...

V B skupině stejné soutěže se hrál vyrovnaný zápas mezi týmem Dobruška/Opočno a Třebechovicemi. Konečné skóre 4:0 je pro hosty hodně kruté. Hattrickem k tomu pomohl Šimon Brožek. Další hattrick byl k vidění v České Skalici, kde domácí Vojta Bilý přispěl k výhře 6:0 nad Vamberkem.

Výsledky skupiny B zde ...


Vytvořeno: 7.10.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace