Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Ve šlágru kola KP U 19 vyhrála Probluz na penalty !! Chlumec a Třebeš se těší na souboj o podzimního mistra KP U-17 !! Opět několik hattricků i nehlášených podrobností !


Datum akce: 30.11.-0001

Po 10. kole  společného Východočeského přeboru U-19, stále kraluje v čele tabulky pardubické béčko, které přehrálo 4:1 Žamberk.
Do popředí tabulky se postupně dostávají také náchodští mladíci. Tentokráte zvítězili na těžkém terénu v České Třebové 3:2 a už jsou na třetím místě.
Z poslední příčky se odpoutalo béčko RMSK, které zvítězilo 1:0 v Rychnově a z obou táborů jdou hlasy o vítězství zaslouženém.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...

 

 

V krajském přeboru U-19 byl k vidění šlágr kola. Zápas o první místo mezi Solnicí a Probluzí. V utkání solidní úrovně se oba soupeři rozešli po 90 minutách s remízou 1:1. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a jsou tak lídrem soutěže.
Nenápadně se na tuto dvojici tlačí zezadu Hořice. Ty přehrály 3:2 Trutnov, i když poločas byl 1:2, a na třetím místě ztrácejí již jen dva body.
Vrchlabský Renner se třemi brankami postaral o remízu svého týmu 3:3 v Červeném Kostelci. Penalty vyšly lépe domácím.
Bez bodu je stále Žacléř, který tentokráte nestačil na Chlumec v poměru 1:5.

Výsledky přeboru zde ...


V A-skupině krajské dorostenecké soutěže se hrál zajímavý zápas ve Skřivanech kam zavítaly Stěžery. Hosté vedli díky dvěma brankám Karla Váchy 2:1, domácí Brzek v poslední minutě vyrovnal, ale penalty vyšly lépe hostům.
Stejný výsledek, 2:2, se zrodil také v utkání Červeněves - Kopidlno. zde byli, ve střelbě ze značky PK, úspěšnější domácí.

Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině B se vedoucí Týniště pořádně nadřelo na tři body v České Skalici. Domácí nedali své šance a tak o všem rozhodl hostující Kunc.
Druhý tým tabulky Vysoká/Třebeš mírně podcenil soupeře ze Slatiny a na konečnou výhru 4:1 se nadřel víc než čekal.
Hattrick Kozáka rozhodl o výhře Vamberka nad Smiřicemi.


V C-skupině
se hrál také souboj z čela tabulky. Hostinné v něm hostilo Bílou Třemešnou a v pohledném utkání nakonec zvátězilo 5:3.
V zajímavém utkání přehrála Úpice Rudník 3:2, když zápas otočila ve druhé půli. Jánské Lázně se statečně praly s Meziměstím, v poločase vedly 1:0, ale nakonec odešly poraženy 2:3.

Výsledky skupiny C zde ...


V NADLER krajském přeboru U-17 udržel vedoucí pozici Chlumec, i když to v Broumově neměl vůbec jednoduché. Domácí bojovali, ale na hosty to nestačilo a po výhře 4:2 zůstávají chlumečtí v čele tabulky a v dalším kole si to rozdají s Třebší o to, kdo v soutěži přezimuje na prvním místě.
Třebeš neponechala nic náhodě a jednoznačně rozstřílela Slávii/NHK  12:0. Hattrick zaznamenal Ridl.
Olympia podlehla trochu překvapivě Rychnovu 1:3 a Nové Město n.M., i díky třem brankám Hanzla, zvítězilo 7:2 v Jaroměři.

Výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ nezaváhal ani jeden z vedoucích celků. Olympia rozstřílela 10:0 Rychnov, když ještě řadu dalších šancí nedala a Broumov přehrál, po solidním výkonu Chlumec 7:1, který přijel do Broumova s hodně mladou sestavou. O pět branek domácích se postarali bratři Felkelové.
Dlouhou sérii porážek prolomila Jaroměř v utkání s Novým Městem. Po penaltovém vítězství berou domácí dva body, se kterými jsou náležitě spokojeni. Solidní formu si drží hradecká Slávie. Zvítězila již popáté za sebou, tentokráte 3:1 v derby nad Třebší. Slávisté velmi dobře brání, vždyť inkasovali v devíti kolech jen sedm branek!!


Výsledky přeboru U-15 zde ...


V BELSPORT A skupině SŽ se v derby utkání střetl Jičín s Javorkou. Hosté si odvezli tři body po těsné výhře 3:2 a zůstavají tak v čele tabulky. Dvůr hrál v Hostinném v hodně oslabené sestavě, přesto to na domácí stačilo a Hořice podlehly jasně béčku Olympie.


Výsledky skupiny A zde ...


V B skupině stejné soutěže došlo na souboj prvního s posledním. Tým Dobruška/Opočno rozstřílel Meziměstí/Teplice 9:0. Střelce domácí nenahlásili.
Týniště přehrálo další tým z čela tabulky Hronov/Police 1:0 a poslalo ho tak na druhé místo

Výsledky skupiny B zde ...

 

Vytvořeno: 21.10.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace