Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Solnice, Třebeš a Olympia přezimují v čele tabulek ! Pět branek náchodského Bergera ! Obrat Olympie v omlazené sestavě !


Datum akce: 30.11.-0001

Dvě kola před koncem  společného Východočeského přeboru U-19 už je jasné, že vítězem podzimní části soutěže se stane pardubické béčko, V sobotu vyhrálo v Miletíně nad Dvorem Králové 1:0 a do konce podzimu už je nikdo nemůže bodově dohnat. V Miletíně měl však lídr soutěže velké štěstí, domácí hráli velmi dobře a jejich prohra je nezasloužená.
Na špičku se dotahuje náchodské béčko. Tentokráte  rozstřílelo Rychnov 8:1 a hrdinou utkání se stal domácí Berger, který zaznamenal pět branek !!
Nové Město přehrálo jednoznačně 5:0 Českou Třebovou a tento výsledek je pro hosty ještě velmi milosrdný.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...

V krajském přeboru U-19 se odehrálo poslední podzimní kolo. Půlmistrem se stal tým Solnice. Ta sehrála velmi zajímavý duel v Nové Pace. Jednoznačné vítězství 8:0 ji zkalily dvě červené karty, které obdrželi solničtí hráči v závěru utkání. Jedním z vyloučených byl i Tomáš Drašnar, hráč, ketrý v průběhu utkání vstřelil tři branky !!
Těsným výsledkem 1:0 zvítězilo Vrchlabí nad Slávií/NHK . Vedoucí hostí Petr Čožík, sportovně uznal, že výhra domácích byla zasloužená.
Bez jediného bodu končí podzim dorostenci Žacléře. Na závěr podzimu prohráli 2:5 v Trutnově a domácí trenéři byli hrubě nespokojeni s přístupem svých svěřenců v první půli.
V utkání o druhé místo podlehla Probluz 2:5 Hořicím a hosté tak přezimují na druhé příčce.

Výsledky přeboru zde ...

V A-skupině krajské dorostenecké soutěže rozstřílely vedoucí Stěžery 6:1 Sobotku a v zápase o druhé místo přehrály Kosičky Javorku 4:3, i když v poločase byl stav 0:2.

Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině B se střetlo vedoucí Týniště s posledními Rasoškami a konečný výsledek 8:0 odpovídal postavení v tabulce. Tři branky domácích vstřelil Kunc.
Čtyři branky Šroma rozhodly o výhře Vamberka ve Lhotě p.L. a Smiřice podlehly týmu Vysoká/Třebeš 0:2. Smiřičtí neproměnili řadu šancí.      

Výsledky skupiny B zde ...

V C-skupině si poradila jednoznačně 8:1 Bílá Třemešná s Jánskými Lázněmi. Poločas skončil dokonce 6:0 !
Rudník proměnil v duelu s Velkým Poříčím dvě penalty a zvítězil 3:1.
V neděli se hrál šlágr kola Babí - Hostinné. Hosté, i díky  hattricku Šmucera, zvítězili 4:1 a potvrdili tak svoji podzimní neporazitelnost.   

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 se v Chlumci hrál přímý duel o první místo s Třebší. V kvalitním utkání nakonec zvítězili hosté 2:0 a stali se tak podzimním půlmistrem.
Zajímavé utkání se hrálo v Červeném Kostelci, kam přijela Olympia. Domácí se chtěli dostat z poslední příčky a první poločas vyhráli 2:0. Olympia poslala do druhé půle hned šesticí hráčů roč. 99 a tento tah trenérům hostí vyšel, když utkání otočili na 3:2 pro svůj tým.
Bojovné utkání se hrálo v neděli v Častolovicích. Domácí v něm přehráli Jaroměř  3:1.

Výsledky přeboru U-17 zde ...

V ISOTRA krajském přeboru SŽ jsou po podzimu na čele dva týmy se shodným ziskem 30 bodů. Olympia vcelku jednoznačně zvítězila v Červeném Kostelci 5:0, když se hattrickem na výhře podílel Havlíček a Broumov vyhrál 6:2 v Novém Městě. Střelecky se opět blýskli bratři Felkelové. Svoji vítěznou šňůru neprodloužila hradecká Slávia. Vrchlabí doma podlehla překvapivě 0:4.

Výsledky přeboru U-15 zde ...

V BELSPORT A skupině SŽ rozstřílela Javorka Hořice 10:0. Tři branky vstřelil Dan Holomba. Dvůr podlehl Jičínu 0:2.

Výsledky skupiny A zde ...

V B skupině zaujala vysoká výhra 10:1 Týniště ve Vamberku. Domácí řešili personální problémy. Do branky se postavil hráč z pole z kategorie MŽ a i toto dopomohlo hostům k jasné výhře.
V derby přehrál Černilov - Třebechovice 1:0 a potvrdil, že v Černilově pracují s mládeží velmi dobře. Souboj o první místo se hrál V Hronově. Domácí hostili tým Dobruška/Opočno a hosté si nakonec, z kvalitního duelu, odvezli tři body za výhru 4:3.

Výsledky skupiny B zde ...


Vytvořeno: 30.10.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace