Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Za přeborem a 1. A třídou se zatáhla podzimní opona. Půlmistrem Týniště a Vysoká.


Datum akce: 30.11.-0001

 VOTROK Krajský přebor

 

Poslední podzimní kolo bylo na programu uplynulý víkend a žádné výrazné změny nenastaly. Na čele zůstalo Týniště a drží tak postupové pozice. Opačné starosti bude mít Dobruška.

 

Libčany – Týniště 1:2 (Jiřík – 2x Merganc)

Lídr z Týniště odjížděl na půdu remízového krále z Libčan, udržet svou vedoucí pozici na čele tabulky krajského přeboru. To se nakonec povedlo. Hosté šli do vedení pohotovým Mergancem. Domácí dokázali snížit Jiříkem a rázem utkání dostalo nový náboj. Domácí několikrát podržel brankář Pšovský, který nakonec kapituloval v 70. minutě, kdy se opět trefil Merganc a stanovil výsledek na 1:2. Týniště se tak stalo půlmistrem.

 

Broumov – Jičín 0:1 (Voldán)

Utkání bylo spíše bojovné, než fotbalové. Hosté vstřelili branku již v 6. minutě, kterou rozhodčí uznali jako neregulérní. To však Jičín nemuselo mrzet, jelikož o 3 minuty později se již mohli oprávněně radovat z branky. Další již diváci neviděli a utkání tak skončilo 0:1 a Jičín si udržel druhou pozici v tabulce.

 

Olympia HK – Kratonohy 2:2 (2x Karanský – Škvrňák, Fidra z PK)

Utkání, které bylo citelně ovlivněno absencemi na obou stranách, skončilo remízou, i když obě mužstva mohla zvítězit. Domácí šli do poločasu do vedení 1:0. Hostům se podařilo srovnat nejprve na 1:1 a poté i na 2:2 z pokutového kopu, který byl proměněn Fidrou. Kratonohy tak zakončily podzimní pouť na bramborové příčce.

 

Lázně Bělohrad – Slavia HK 1:4 (L. Jezera – Brázda, Erber, Mottl, Musil)

Domácí na začátku sezóny měli doma velmi dobrou bilanci, která se však záhy začala vytrácet a nejinak tomu bylo i v posledním utkání podzimu. Bělohrad nestačil na výborně hrající hosty z Hradce Králové. Poločasový výsledek byl nerozhodný 1:1. Ve druhém poločase hosté přidali tři rychlé branky a bylo po zápase. Navíc za domácí se nechal hloupě vyloučit Lánský.

 

Chlumec n/C – Červený Kostelec 4:2 (J. Černohlávek, Pilař, Kučera, Ševčík – D. Hlava, Bárta)

V záchranářském duelu byli šťastnější domácí, kteří na těžkém terénu zvítězili nad Červeným Kostelcem, který se prezentoval ne zrovna dobrým a fotbalovým dojmem, přestože si odnášeli do kabin poločasové vítězství 1:2. Ve druhém poločase se domácí semkli a dokázali skóre otočit.

 

Hořice – Jaroměř 1:4 (Vávra – Exner, 2x Škoda, Diviš)

Utkání se hrálo na hořické dvojce a moc kvality utkání nepobralo. Zlomovým momentem utkání bylo vyloučení Rumla z Hořic. Navíc z následného trestňáku domácí inkasovali. Ve druhé půli domácí nabídli Jaroměři po chybách další branky a bylo rozhodnuto. Jaroměř se tak posunula na bronzovou příčku a zároveň se také podle redakce stává černým koněm soutěže.

 

Úpice – RMSK N. Bydžov 0:1 (Tomeš)

Utkání, které také moc krásny nepobralo, bylo spíše bojovné. Nakonec byli šťastnější hosté, kteří vstřelili jedinou branku utkání dobře zahraným trestným kopem.

 

Dobruška – Rychnov 2:3 (Kováč, Hašek z PK – Valášek, Volný, Zajíček)

Domácí opět nedokázali zvítězit a jsou rádi, že nastala zimní přestávka. Rychnov byl po celé utkání lepším mužstvem a zaslouženě vyhrál 2:3.

 

STŘELCI:

1. Kořínek Jiří            JAROMĚŘ     12 branek

2. Merganc Martin     TÝNIŠTĚ       11 branek

3. Korba Radek          OLYMPIA      10 branek (další 3 branky nejsou započítány)

 

1. Atřída

 

Čelo druhé nejvyšší soutěže v kraji nedoznalo velkých změn po uplynulém kole. Postupovou pozici si udržela Vysoká nad Labem, která v souboji s Roudnicí vybojovala 3 body a upevnila si tak vedoucí příčku. Roudnice nakonec zimu přečká na bramborové příčce. Pronásledovatelem Vysoké byly Třebechovice. Ty sehrály svůj duel proti poslední Staré Pace a do města pod kopcem Orebem přivezly pouze bod za nerozhodný výsledek 0:0.

 

Na programu bylo k vidění divoké derby mezi Novým Hradcem Králové a Třebší. Utkání skončilo 2:3 a přihlíželo mu 300 diváků, kteří několikrát přerušili utkání díky dýmovnicím a dělbuchům. V závěru duelu obdrželi hosté dvě červené karty. Přesto Třebeš vedení uhájila a zajistila si třetí příčku.

 

Opačné starosti má již zmíněná Stará Paka, která by se nyní měla strachovat, zda nebude hrát místo krajských okresní soutěže. Dalším celkem, který se pohybuje na chvostu tabulky, je Police nad Metují. V zápase v Častolovicích dokázala Police smazat dvoubrankový náskok, domácí navíc 3 minuty před koncem přišli o vyloučeného Luxe a Police měla početní převahu, přesto v poslední minutě inkasovala a Častolovice si připsaly vítězství 4:3.

 

Na ostatní zápasy a konečnou tabulku po podzimní části se můžete podívat zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/14/

 


Vytvořeno: 12.11.2013
redakce_op_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace