Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

18. kolo KP a 1. A třídy. Tři červené na Slavii! Police obrala Třebeš!


Datum akce: 30.11.-0001

 18. kolo krajského přeboru přineslo další várku osmi zápasů: Čelo tabulky je nadále okupováno Týništěm, které má 5 bodů náskok před Jičínem. Sestupem je nyní ohroženo hned sedm celků!

Chlumec - Hořice 2:2 (Kučera, Kraus - Skalský, Pour)

V zápase celků ohrožených sestupem se hrál fotbal nevalné úrovně. Domácím se nedařilo především v prvním poločase. Ve druhém předvedli zlepšený výkon a v závěru drtivý tlak, avšak utkání skončilo dělbou bodů. Oba celky stále zůstávají na samém dně přeborové tabulky.

Slavia HK - Libčany 2:3 (Derner 2x - Klouda, Jedlička, Řehounek)

Zajímavé utkání vidělo 147 diváků v Orlické kotlině, kam přijely Libčany. Dalo by se čekat, že utkání skončí, jak jinak, remízou. Opak byl pravdou. Libčany dokázaly zvítězit a připsaly si teprve páté vítězství v sezóně. Utkání přineslo i tři červené karty. Rozhodčí Gereg vyloučil domácího Krempu a Sobotku. Utkání předčasně skončilo i pro hostujícího Černého.

Červený Kostelec - Broumov 1:0 (Hlava L.)

Domácí byli po celou dobu utkání lepším týmem a jen díky hostujícímu brankáři Drahorádovi zůstalo skóre 1:0. Utkání sledovalo 260 diváků

Kratonohy - Dobruška 0:0

Více příležitostí si vytvořila Dobruška, ale bez gólového vyjádření. Domácí měli územní převahu a byli více na míči, ale také jim se nepodařilo vstřelit branku a body se dělily. Pro domácí ztráta, pro hosty cenný bod.

Jaroměř - Úpice 1:1 (Kořínek - Černý)

Hned v první minutě svítilo na ukazateli skóre 0:1. Rychlou brankou Černého šli hosté do vedení. Do poločasu stihl srovnat i domácí Kořínek. Domácí i ve druhém utkání marně nacházejí formu z podzimní části, a tak i po jejich druhém jarním mači panuje nespokojenost. Hosté se soustředili spíše na defenzívu a ta jim vynesla bod.

Týniště - Bydžov 1:0 (Hrubý)

83 diváci viděli bojovné utkání, kde domácí byli lepším týmem do 60. minuty. Do té doby dali pouze jednu branku, když další jejich šance zůstaly nevyužity. Poslední půlhodina patřila spíše hostům, ale branku nevsítili, a proto odjíždějí s prázdnou.

Jičín - Rychnov 1:0 (Drusan)

Jičín si pojistil druhou pozici v tabulce vítězstvím 1:0 nad Rychnovem krásnou brankou z přímého volného kopu v podání Drusana.

Lázně Bělohrad - Olympia HK 3:6 (Lánský, Rychecký 2x - Korba, Kabeláč, 2x Chromek, Rak, Paulů)

Gólově nejbohatší utkání bylo k vidění v bělohradském areálu Bažantnice, kam přijela hradecká Olympia. Poločasové skóre bylo 1:2. Po pauze přibylo dalších šest branek a diváci se rozhodně nenudili. Sudí Stieber nařídil i tři pokutové kopy. Po dvou pro domácí a jedné pro hosty. Hosté zcela dominovali a zaslouženě zvítězili.

1. A

Ohnišov - Častolovice 3:3 (vlastní, Dobýval, Macháček - Kalousek 2x, Přikryl)

Sestupem ohrožený Ohnišov vedl ještě 24 minut před koncem utkání 3:0 a měl možnost ještě skóre navýšit. To se však nepodařilo a hosté z nenápadné akce snížili. V hektickém závěru domácí herně propadli a nakonec remizovali 3:3 a přišli ještě o vyloučeného Dobývala.

Bílá Třemešná - Dvůr Králové B 5:3 (Hruška, 2x Macek, T. Kubelka, J. Kubelka - 2x M. Otradovský, Řežábek)

Derby utkání bylo hráno před parádní kulisou. Na dubinu dorazilo 360 diváků a ti se mohli radovat z vítězství 5:3. Domácí vyhráli zaslouženě. V dresu hostů nastoupilo několik dorostenců a na hře dvora se to projevilo, proto odjíždějí domů s prázdnou.

Kostelec n.O. - Nový HK 3:2 (Tichý, Řehák, Klapal - Zákravský, Vopálka)

Domácí Kostelec si připsal do tabulky důležité 3 body. Utkání začalo již v 1. minutě brankou domácích. Poločas byl však 2:2. Jak domácí začali utkání, tak ho také skončili. V 90. minutě zvrátil stav na 3:2 Klapal.

Kunčice - Třebechovice 1:2 (Brzek - 2x Lochman)

Domácí Bystřian šel do vedení 1:0, které vydrželo i do přestávky. Přestože domácí mohli dále skórovat, své šance nevyužili a soupeř trestal. Dvakrát se trefil Lochman, který mohl slavit hattrick, kdyby v 75. minutě proměnil svou druhou penaltu v utkání. Neproměnil, proto stav utkání skončil na stavu 1:2 a Třebechovičtí uhájili 2. pozici.

Černilov - Roudnice 1:3 (Ježek - Vl. Bednář, 2x Z. Bednář)

Utkání se hrálo za velmi nepříznivého počasí, které ale bylo pro obě družstva stejné. Domácí se ujali vedení pěknou střelou Ježka. Poté přišli o vyloučeného Schwarzera a v deseti hráčích neměli domácí moc velkou šanci a o vedení přišli a prohráli 1:3.

Police - Třebeš 4:1 (Klapkovský, 2x Jandík, Hauk - Vlkanova)

Těžký terén nenahrával kvalitní kopané a spíše byl k vidění boj. Překvapivě všechny body zůstaly v Polici, ale nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Poslední Police tak obrala třetí Třebeš a postarala se o překvapení kola.

Vrchlabí - Nové Město ODLOŽENO

Utkání bylo odloženo pro nepříznivé počasí.


Vytvořeno: 24.3.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace