Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 22-23. září 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (25.září) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání

PICT0249 1.A TŘÍDA MUŽI     Hradecký deník

Celkem padlo v 7.kole rekordně 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání (v 6.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na utkání, v 5.kole 18 branek, průměr 2,57 gólu na utkání, v 4.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 3.kole 17 branek, průměr 2,42 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání). Střelci se tedy zatím nejlépe činili v tomto kole.

Branku nevstřelily týmy Ohnišova (celkem 3x), Roudnice (celkem 4x), Kostelce n.O. (poprvé v soutěži) a Dobrušky (celkem 4x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také Police n.M. (4x), Nového Hradce Králové (2x), Přepych (2x), Úpice (1x), Kunčic (1x), Vysoké n.L. (1x), Třebechovic (1x), Černilova (1x) a Vrchlabí (1x).

CO ZAUJALO:
V Černilově domácí prohráli s Chlumcem n.C., který už drží obdivuhodnou šestikolovou sérii bez porážky.

Vysoká n.L. v poměrně klidném zápase v Roudnici vyhrála 1:0 a jako nováček se vyšvihla již na čtvrté místo. Nespokojenost vyjádřil trenér Roudnice Vladislav Koudelka ...

Venku vyhrálo i Vrchlabí, Třebechovice porazilo v Boru 3:2 a s 16 body je aktuálně druhé.

Sparta Úpice potěšila své diváky i trenéra Čápa vysokou výhrou nad Ohnišovem 5:0.

V bitvě bývalých účastníků krajského přeboru vedly Přepychy 1:0, ale Kunčice stihly ještě do poločasu otočit na 1:2 a nakonec vyhrát 1:4.
V roce 2011 se střetly oba týmy rovněž ...

Devět branek padlo v Polici n.M., Nový Hradec dal podruhé za sebou pět branek, Police jen čtyři a tak se zrodil výsledek, který toto kolo dostal do přívlastku "nejproduktivnější".

Kostelec n.O. se rozešel bez branek s Dobruškou, více o utkání informoval Rychnovský deník.

Výsledky 1.tříd ...

KANONÝŘI 1.A TŘÍDY
(po 7.kole)
7 - Winter (Úpice)
6 - Neppl (Nový Hradec)
5 - Šlechta (Vrchlabí)
4 - Kárník (Přepychy), Štěnička (Černilov), J.Kučera (Chlumec), Macháček (Ohnišov), Olšák (Nový Hradec)
3 - J.Jelínek (Chlumec), Doležal, Laštovička, R.Brzek (Kunčice), R.Kyral (Třebechovice), Šmíd (Nový Hradec)
2 - Dobýval (Ohnišov), Páter (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek (Kostelec), Hanuš, Bráborec (Chlumec), Lochman (Třebechovice), Dohnálek, Macháček, Jarkovský (Vysoká n.L.), Rada (Úpice), Prát (Přepychy), Mikušík (Dobruška), Votoček, Kolář, Jakoubek (Vrchlabí), Ježek (Černilov), Kollert, Jandík (Police n.M.)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, Jelínek, vlastní (Vysoká n.L.), Hermann, D.Jelínek, Beneš (Chlumec), Mašek, Řehák, L.Šrámek, Švandrlík, Umlauf (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák, Slezák, Dvořáček (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Hašek, vlastní (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger, Kraus (Vrchlabí), Fetter, David (Ohnišov), Schubert, Pášma, Klapkovský (Police n.M.), Mach, Hanzlík, Hejzlar, Marel, Čáp (Úpice), M.Dostál, Doubek, Kováč, Jirásek (Dobruška), Přiklopil, M.Jindra (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška (Třebechovice)


PICT0363 1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

Celkem padlo v 7.kole 23 branek, průměr 3,28 gólu na utkání (v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).

Branku v tomto kole nevstřelily pouze Janské Lázně (celkem 4x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Libáně (celkem 2x),  Jičína B (celkem 2x), Mladých Buků (celkem 2x), Kopidlna (celkem 2x), Rudníku (celkem 2x), Mostku (celkem 1x), Miletína (celkem 1x), Nového Města n.M. (celkem 1x) a Sokola Libáň (celkem 1x).


CO ZAUJALO:
Z hlediska očekávání dominoval zápas Staré Paky s Bílou Třemešnou a byl to správný odhad. Nadprůměrný fotbal, domácí stále nechtěli připustit ztrátu prvního bodu, jarní zápas obou soupeřů byl ještě v paměti. Třemešná byla v první půli lepší, po sérii šancí ji poslal do vedení v 26.minutě Hendrych. V této chvíli vyvěsil velmi výrazný Fan-club hostů vlajku na domácí kabiny a z jeho středu se ozval husitský pokřik "hrr na ně". Ve druhé půli zajásali labužníci, nádherná střela kapitána Josefa Kubelky z 30 metrů zapadla pod břevno, hosté vedli 2:0. O minutu později snížil po utěšené kombinaci Porubský a domácí mohli vzápětí několikrát vyrovnat. Nápor Staré Paky v závěru už na výsledku nic nezměnil, hosté dobře bránili. Zápas velmi solidně zvládl mladý sudí Janata. Jednou to přijít muselo, o tom píse Jičínský deník.

Trenér SK Jičín B Ruzsó smekl před morálkou svých svěřenců, kteří doma zdolali velmi dobré Kopidlno 2:1 (Mezsároš 2 - P.Komárek). Porážka kopidlenských fotbalistů znamená, že na čele tabulky se nic nezměnilo, mezi prvním a druhým týmem pořadí je stále rozdíl pěti bodů.

Dalším bonbónkem byl zápas Hostinné-Rudník, derby dvou sousedních sídel skončilo pro domácí v poměru 2:1.

O první výhru usiloval Žacléř, proti byl marně favorit z Nového Města n.M., který měl co napravovat, v minulém kole prohrál doma. Baník vyhrál 2:1, vyhrál poprvé v soutěži a opustil poslední místo pelotonu.

Mladé Buky nechaly doma bod Miletínu za výsledek 2:2.

Sobotka po výhře v Bílé Třemešné vyhrála i doma, nejtěsnějším poměrem 1:0 zdolala Janské Lázně.

V jediném nedělním zápase Libáň naprosto nečekaně podlehla Mostku 2:4.

Výsledky 1.tříd ...

Krkonošský deník o 1.B třídě ...

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 7.kole)

9 - David (Nové Město n.M.)
5 - Machalík (Mladé Buky)
4 - Balcar (Libáň), Krejčí (Stará Paka), Mezsároš (Jičín B), Hendrych, Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Andrle (Mostek)
3 - Havránek (Rudník), D.Kubelka (Bílá Třemešná), Berger (Stará Paka), Liška, R.Toth (Mladé Buky), Machačný, Odvárko, J.Dřímal (Kopidlno), Kubišta, Rulc, Přikryl (Sobotka), Z.Prokop (Janské Lázně), Havlík, Kalinka (Libáň)
2 - Machačka, Urban, Bartoníček, Němeček (Miletín), D.Duchek (Mostek), Kuchta, Pavlíček (Stará Paka), Janata, L.Vít, Ondráško (Žacléř), Brhel (Mladé Buky), D.Kracík, D.Nosek, L.Kracík, Polák, L.Horák (Hostinné), Koza, Srubjan, Paďour (Nové Město), Hnát (Kopidlno), Hlavatý, Banyácski (Libáň) Hylmar, L.Novák (Rudník)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Materna, Kocourek, Hladík (Jičín B), Skála, Brožek, Mikolajczyk, Kotyk (Žacléř), Štelzer, Kábrt, Sameš, Sapár (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Honců, Záruba (Mostek), Víšek (Rudník), Jar.Kubelka, T.Otradovský, Hažer (Bílá Třemešná), Maličký, Zeman, Kováč, Slavík (Hostinné), Kulda, Porubský (Stará Paka), Havelka, Zikmund, L.Komárek, P.Komárek (Kopidlno), Brentner, Hátle, Jukl, Leplt, J.Stránský  (Miletín), Zákravský, Lichter, Darebník (Nové Město n.M.), Knížek (Libáň)

PICT0056 1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B

Celkem padlo v 7.kole výtečných 36 branek i přes bezbrankovou remízu v Malšovicích, což je průměr 5,14 gólu na utkání (v 6.kole 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání, v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání).

Branku nevstřelily Malšovic (poprvé), Provodova (poprvé) a Lokomotivy Hradec Králové (celkem 2x). 

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Police n.M. B (celkem 4x), Doudleb n.O. (celkem 2x), Předměřic (celkem 2x), Borohrádku (celkem 2x), Dobrušky B (celkem 2x), Českého Meziříčí (1x) a Opočna (celkem 1x).

CO ZAUJALO:
Tato soutěž nabídla všech sedm (!) duelů v sobotu.


Vedoucí Třebeš se zdá být s postupem času suverénní, doma přivítala Borohrádek, který v minulých kolech dvakrát zvítězil. Jenže v Třebši se zrodil hokejový výsledek, Sokol vyhrál 8:1, třemi góly se blýskl Zbořil, po jednom dali Munzar, Farkaš, Pav.Mizerík, Majer a Zeman.
O hattricku levého obránce Třebše Zbořila informuje Hradecký deník ...

Častolovice jely do Opočna, které díky výhře 4:3 učinilo posun vpřed z dosavadní 14.příčky.

Deštné zavítalo do Police n.M. v roli favorita, tu splnilo výhrou 5:1 a jako jediné drží krok s Třebší. Bližší informace přináší Náchodský deník.


Zajímavým soubojem z hlediska náboje bylo hradecké derby Malšovice - Lokomotiva Hradec Králové, z hlediska gólů už tak zajímavé nebylo a skončilo bez branek 0:0.
Z domácích týmů vyhrály dále Doudleby 3:0 nad Provodovem.

Předměřice skvělým obratem získaly ve druhém poločase, do přestávky prohrávaly 1:3, tři body s Dobruškou B.

České Meziříčí podlehlo Černíkovicím 1:3, pro hosty to bylo první vítězství na cizí půdě.


Výsledky 1.tříd ...

Minulé kolo nebylo úspěšné pro týmy z Náchodska, o tom Náchodský deník ..

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 7.kole)

10 - Sehnal (Častolovice)
9 - Vik (Černíkovice)
6 - Farkaš (Třebeš)
5 - Ziegler (Lokomotiva HK), Zbořil (Třebeš), Umlauf (Deštné)

4 - Kollert (Police n.M. B), Eimer (Provodov), D.Hanuš (Černíkovice), Kouba (Deštné), Strakatý (Předměřice), Majer (Třebeš), L.Jelen (Opočno), M.Přikryl (Častolovice)
3 - Kaplan (Deštné), Schejbal (Lokomotiva HK), Pav.Mráz (Častolovice), Kotyza (Doudleby), Pataki (Police n.M. B), Soukup (Předměřice), Tobiášek, Bartoš, Lemon (Malšovice), O.Polák (Opočno), Pav.Mizerík (Třebeš)
2 - Kráčmer, Kopsa, T.Hojný (Doudleby), Liška, Moravec, P.Matějus (Borohrádek), Pfeifer, Macek, Blažej, Muller (Provodov),  Dušánek (Police n.M. B), Kopsa (Doudleby), Hrouda (Černíkovice), M.Zatloukal, Tuček, Kánský (Deštné), Stiebert (Černíkovice), Ježek, Krajňák (České Meziříčí), Tichý (Lokomotiva HK), Michl (Dobruška B), Sochor, Heglas (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, Pfeifer (Opočno)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Prouza (Deštné), Hubáček, V.Malý, Kováč, M.Malý, Svatoň, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek (Dobruška B), Javůrek (Lokomotiva HK), Vojnar, J.Čermák, T.Sazima, J.Matějus (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn, T.Přikryl, Cvejn (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich (Opočno), Krucký, Ninger, J.Jareš (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Štajer, Krykorka, Munzar, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš, Vrabec (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Baše, Slezák (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník (Předměřice), Hečko, Tér, Čermák (Police n.M. B), F.Stieber (Černíkovice)

Video na závěr nabízí důvod
, proč je dobré jít na fotbal do hlediště a nefandit doma u televize ..
A jak se hraje fotbal po čtyřicítce
...

PICT0360                                           Ilustrační foto

 

 

 


Vytvořeno: 23.9.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace