Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Další domácí ztráta Nepolis, v derby Smiřice rozstřílely Předměřice, Rychnov vyhrál v Doudlebách, domácí prohry Rudníku a Hostinného


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)  


KOBYLICE PRODLOUŽILY VÍTĚZNOU SÉRII, MILETÍN PROTI POLICI ...

Skupina E o postup v minulém kole přinesla pouze utkání Nepolisy - Kobylice, ostatní zápasy se odkládaly. Nicméně toto kolo nabízí velmi dobré menu, Žacléř si se Sokolem Nepolisy vyměnil pořadatelství zápasu. Dva zápasy se hrály v sobotu, dva jsou na pořadu v neděli.

Sobotní zápas Dolní Kalná - Kobylice měl svůj náboj, byť oba týmy hrají v klidu. Ale už utkání v loňském ročníku přinesla zajímavé souboje a jisté přátelské emoční napětí je znát. Souboj trenérů Vondráčka a Průchy sledovala pěkná návštěva 142 příznivců, hrálo se od 16:30. Kobylice nacházejí nového kanonýra Havlíčka, který dvěma góly poslal hosty do vedení, za Kalnou korigoval na konečných 1:2 Kodytek. Komentář Tomáše Navrátila: "Úvodní desetiminutovka patřila domácím, ti ale svoji tutovku hned ve druhé minutě nevyužili. Hosté se rozjížděli pomalu, ale poté ve čtyřech pětinách utkání fotbalově kralovali. Slepený gól a přísná penalta domácí sice nepoložily, ale směrem dopředu jim chybí fotbalová kvalita a soupeřova golmana v podstatě neohrozili. Až v posledních deseti minutách přišel jakýž takýž tlak a snížení Kodytkem, více však již velmi kvalitní soupeř nedovolil, naopak mohl přidat z brejků další, minimálně dvě branky."

Už v 15:00 přivítaly Nepolisy Baník Žacléř, se kterým si vyměnily pořadatelství zápasu. Domácí byli v minulém kole zklamáni, jedenáctka lupičů z Kobylic si odvezla kořist v podobě tří bodů. Nyní si Pánek, Tlustý, Šustr a spol. chtěli spravit chuť - ale podařilo se jen částečně. Po řádné hrací době svítily na ukazateli dvě nuly, penalty zvládli lépe nepoliští borci. Trenér Baníku Vlastimil Honek po utkání prohlásil: "Po výměně pořadatelství jsme na soupeřově hrbolatém hřišti byli v první půli jasně lepším týmem a je velká škoda, že se nám nepodařilo převahu přetavit do gólové podoby. Po změně stran nás totiž domácí zatlačili a zejména ze spousty standartních situací nám hrozilo nebezpečí. Na gól se však nezmohl ani jeden tým. Utkání remíze odpovídá. Bonusový bod za penalty jsme gentlemansky přenechali domácím, když dva naši střelci trefili jen tyč."

Nedělní magnet byl jasný, dva týmy, které se nebrání postupu, se utkaly v Miletíně. Domácí přivítali Polici nad Metují, která naposledy venku padla v Kobylicích. Miletín dvakrát vyhrál, navíc má dva body bonifikaci, pokud by zvítězíl i tentokrát, bude mít velmi nadějný rozjezd. Police se nechtěla dát zadarmo, vedla rychle 1:0, ale domácí váleli a dokázali otočit skóre až na 5:1. Na konečných 5:3 korigovali hosté až v závěru. Karel Klimeš, vedoucí Police, pouze řekl: "Z našeho výkonu jsem hluboce zklamán ..."

Kopidlno hrálo rovněž od 16:30 a soupeř byl pro domácí natěšené publikum zcela originální, Hronov snad v Kopidlně v poslední době nehrál. Hostující borci by rádi okusili radost z bodu, ale horká půda v Kopidlně nebyla rozhodně jednoduchým prostředím pro restart, zvláště co personální hronovská situace byla hodně tristní. Kopidlno svého soupeře doslova rozválcovalo v poměru 9:0 a rázem se stalo černým koněm skupiny. Zdeněk Samko, hronovský kouč a nakonec i střídající hráč, konstatoval: "První čistou šanci jsme nedali a poté se vše zbortilo jako domeček z karet. 6 zraněných a 2 vyloučení - taková absence musí být znát."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Jandík (Police) - jako jediný z hostujícího koletivu se prosadil a to hned třikrát, ale Polici to na body v Miletíně stejně nestačilo.

UDÁLOST KOLA :
Na podzim střelecky disponované Nepolisy podruhé za sebou nedaly v domácím prostředí branku a stálo je to již čtyři domácí body.

VÝROK KOLA :
Petr Průcha po výhře v Dolní Kalné: "Ideální výkon to zdaleka nebyl, ale alespoň člověk ví, na co se má do příštího mače zaměřit."

NÁVŠTĚVA KOLA :
180 diváků v Kopidlně sledovalo, jak domácí postupně demontují defenzívu hostujícího AFK Hronov.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 4. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 4. kole celkem přišla návštěva 567 fanoušků, pěkný průměr na utkání 141 diváků)

FK Kopidlno - 280 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                      
Sokol Nepolisy - 245 diváků (průměr na zápas 122 diváků)
SK Miletín - 240 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Dolní Kalná - 237 diváků (průměr 118 diváků na zápas)                                          Spartak Kobylice - 114 diváků (průměr na zápas 114 diváků)                                 Baník Žacléř - 90 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                 Spartak Police - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                      AFK Hronov - 70 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                      

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Žacléř - Dolní Kalná (čtvrtek 7.5. v 18:00), Miletín - Kopidlno (středa 29.4. v 17:30) a Police - Hronov (čtvrtek 30.4. v 17:00).                                   
                                               
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
21 - L. Pánek (Nepolisy),
15 - Němeček (Miletín),
14 - Vondrouš (Miletín),
12 - T. Mucha (Police), Valtera (Hronov), Brett (Kopidlno),
11 - Klapkovský (Police), T. Klaban (Kopidlno), 
10 - Hauk (Police),
9 - Nový (Kobylice), J. Jiřička (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), T. Hanuš (Nepolisy),
8 - Kotyk (Žacléř), D. Ježek (Dolní Kalná), 
7 - Čermák (Police), Urban (Miletín),
6 - J. Líhan (Nepolisy), R. Brzek (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno),

5 - Tlustý, Ullman (Nepolisy), Poutník (Kopidlno), Bartoníček (Miletín), Šťávík (Hronov), 

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Chaloupka (Nepolisy), Neuschl (Hronov), Hrubý (Kobylice),
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Havlíček (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Machačný (Kopidlno), Kněžourek, Lámr (Miletín), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman, Jandík (Police), Bartoš, V. Kodytek (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Machačný, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, vlastní (Kobylice), Machačka(Miletín), Najman, Tauchman (Dolní Kalná), Těžký, Knap (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, Dřímal, P. Klaban, Kateřiňák (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, P. Dvořák, Marek (Kobylice), Richter, Novotný, Brentner vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, Pavelka (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Špecián (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kollert (Police),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

ČESKÉ MEZIŘÍČÍ NESTAČILO NA LOKOMOTIVU, RYCHNOV PŘEHRÁL DOUDLEBY ..

Skupina F viděla v minulém kole pouze debakl béčka Rychnova doma s Opočnem. Ve čtvrtém jarním dějství se předpokládá kompletní menu. I v této skupině se dvakrát vykopávalo v sobotu a dvakrát v neděli.

V sobotu se od 16:30 hrál první ze dvou magnetů kola na Lokádě, počasí zvalo na návštěvu podniku zvaného "U meruny" a na dobrý fotbal. Lokomotiva s řadou zkušených fotbalistů může favorita na postup trápit, to byla předzápasová prognóza. A potrápila dokonale a víc než se čekalo. Po vyrovnaném poločase se domácí trefili po přestávce třikrát a vyhráli nečekaně vysoko 4:1 (Schejbal 2, Denk, Němec - Baše). Na Lokomotivě přihlížela zápasu až neuvěřitelná návštěva 180 diváků. Spokojený byl pochopitelně vedoucí Michal Sobotka: "Začátek utkání byl o naší převaze, vstřelili jsme branku, poté se hra vyrovnala a hosté srovnali s námi krok. Druhý poločas už byl jen v naši režii a dali jsme tři branky, jednoznačně jsme nakonec zvítězili. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, takto se hraje o postup."

V Doudlebách hrálo béčko Rychnova, to už samo o sobě vždy značí náboj. Domácím se poměrně dařilo v minulých kolech, dvakrát vyhráli a ještě neinkasovali. Rychnov po vysoké výhře v Albrechticích zase vysoko prohrál doma, jeho výkonnost tedy kolísala. Co na to svěřenci trenéra Jana Čermáka, zněla otázka? Hrálo se od 16:30 a zhruba po čtvrt na sedm se radovala rezerva hostů po výhře 4:2 (Počtýnský, Valáček, Zajíček, Hanyk - Kotyza, Mat. Mazura). Tabulka se na čele hodně srovnává.

Neděle přivedla fotbal do Malšovic. V Hradci fotbal ne tak úplně táhne, do Malšovic přišlo třicet skalních, kteří navíc viděli malšovickou porážku 0:2 (Duha, Janeček). Spokojený byl pochopitelně trenér hostů Rostislav Kchop: "V oboustranně velice bojovném utkání jsme na rozdíl od domácích některé šance proměnili. V závěru si i náš golman uhájil čisté konto. Tým celý zápas dřel, chválím všechny."

Bez bodu byly ve finálové skupině Černíkovice. Josef Cejpek se svými svěřenci chtěl situaci změnit v domácím zápase s Opočnem a měl na paměti, jak hosté v minulém dějství nastříleli Rychnovu pět branek a viditelně si zápas na malé umělce užili. Černíkovičtí borci remizovali 1:1 (O. Stieber - T. Přibyl PK) a penaltový rozstřel nakonec vyhráli - takže za dva body. Co na to Josef Cejpek: "Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase si hráči plnili zadané pokyny a proto jsme šli do kabin za jednobrankového vedení. Ve druhém poločase nás soupeř zatlačil a svoji převahu korunoval vyrovnávací brankou ze sporné penalty. V penaltovém rozstřelu nás podržel David Holoubek."

HVĚZDA KOLA :
David Holoubek (Černíkovice) - brankář černíkovického klubu podržel své spoluhráče v penaltovém rozstřelu a domácí brali své první finálové body.

UDÁLOST KOLA :
To, že Lokomotiva vyřídí České Meziříčí 4:1, čekal asi málokdo, takže jasná událost kola.

VÝROK KOLA :
František Kotek, trenér Rychnova: "Musím vyzdvihnout hráče z áčka, Valáška s Počtýnským, kteří byli dnes rozdílovými hrači tohoto utkání."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Neuvěřitelná návštěva - okolo restaurace U meruny se na utkání Lokomotivy Hradec Králové s Českým Meziříčím tísnilo 180 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 4. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 4. kole celkem přišla  návštěva 440 fanoušků, průměr na utkání 110 diváků)

Černíkovice - 270 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                        
Doudleby - 260 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Lokomotiva - 210 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Č. Meziříčí - 173 diváků (průměr na zápas 173 diváků)                                          
Opočno - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)
Albrechtice - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                      
Malšovice - 50 diváků (průměr na zápas 25 diváků)                                           Rychnov B - 20 diváků (průměr na zápas 20 diváků)                                        


Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: České Meziříčí - Albrechtice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Doudleby - Černíkovice (pátek 8.5. v 17:00), Lokomotiva - Malšovice (středa 29.4. v 17:30).                                  

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
11 - Jelen (Opočno),
Kráčmer (Doudleby),
9 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), D. Hanuš (Černíkovice), Baše (České Meziříčí),

8 -
O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice),
7 - Jak. Javůrek, Schejbal (Lokomotiva),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov),

5 - Reichl, T. Přibyl (Opočno), Šrámek (Doudleby),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Sršeň,  L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Vondřejc (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Lemon, Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš, Kotyza (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Luňák (Malšovice), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Musil, Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Voda (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Ziegler, Denk, Němec, vlastní (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl (Opočno), Jaroš, Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Kopsa (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek, Hanyk, Valášek, Zajíček (Rychnov B),


Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


DOMÁCÍ PORÁŽKY V RUDNÍKU I V HOSTINNÉM, V MILÍČEVSI DERBY SOUSEDŮ ...

Skupina G se na rozdíl od finálových osmiček představila v dozvucích zimy o minulém víkendu třikrát, dohrávat se bude pouze duel Mladé Buky-Rudník (22. dubna v 17:00). Zápasy byly ve 4. kole rozděleny na polovinu sobotní a nedělní.

V sobotu se od 16:30 hrálo v Rudníku a pro domácí bylo utkání s Jičínem B velmi důležité. Jičín se potýkal v minulém kole s nekompletním kádrem, ale stejně v Libáni bodoval. Jičínské áčko navíc hraje až v neděli. Rudník vyhrál v prvním kole nad týmem Robous, nicméně tuto výhru doma devalvoval s Milíčevsí. Rezrva Jičína bodovala venku i tentokrát výhrou 4:2 a tým Romana Mikoláška a Jaroslava Matějky velmi důrazně řekl - sestupovat určitě nechceme.

Hostinné - Trutnov C, to byl zápas soboty. Proč? Připomeňme si podzim, před posledním zápasem v Trutnově Hostinné postupovalo do finálové skupiny, ale domácí céčko je ve velmi dramatickém zápase z finálové osmičky doslova "vyndalo". Tatran tedy měl co vracet, takže by si to diváci neměli nechat ujít. Přišla jich nakonec stovka a ta viděla jediný gól, dal ho trutnovský Petr a do okresního města putovaly tři body. Spokojeni byli hostující trenéři Kalhous a Cerman: "Bojovné derby, v prvním poločase měli domácí větší šance, po změně stran jsme už hráli prim my a zaslouženě si z Hostinného vezeme všechny body. Kluky chválíme za předvedený výkon i za bojovnost po většinu sobotního zápasu. S pokorou půjdeme i do dalších zápasů, ve kterých musíme potvrdit tyto body z venkovní půdy, jednoduché to jistě nebude!"

Změna pořadatelství byla dohodnuta mezi Libání a Mladými Buky, utkání těchto dvou klubů se hrálo v Libáni v neděli a začátek byl stanoven již na 15:00. Domácí hladce vyhráli 3:0 a kanonýr Havlík se po návratu z Jičína trefil již pětkrát.

Od 16:30 hostila Milíčeves Robousy, hostující trenér Zbyněk Materna prohlásil, že pro jeho tým je důležité sezónu důstojně dohrát, ale tento zápas je vždy zcela specifický a domnívali jsme se, že se hosté budou chtít u sousedů vytáhnout. Romanové a spol. však v boji o záchranu nutně potřebují vyhrát, což se jim nakonec v nelehkém souboji podařilo v poměru 3:0, hosté však za stavu 1:0 nedali penaltu.

HVĚZDA KOLA :
Střelec Jičína Mezsároš se v Rudníku vyřádil a třemi góly připravil domácí o jakékoliv naděje.

UDÁLOST KOLA :
Dvě domácí prohry sousedních klubů přineslo toto kolo, na své půdě nebyli proroky fotbalisté Rudníku a Hostinného.

VÝROK KOLA :
Zdeněk Špicar, vedoucí Milíčevse, po derby výhře nad Robousy 3:0: "Naše jasné vítězství se nerodilo vůbec snadno. Za stavu 1:0 hosté neproměnili penaltu a to byl asi klíčový moment, protože v oslabení pak ještě dvakrát inkasovali."

NÁVŠTĚVA KOLA :
130 fanoušků vidělo další domácí prohru svého Rudníku, tentokrát s Jičínem B 2:4.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 4. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 4. kole celkem přišla  návštěva 400 fanoušků, průměr na utkání 100 diváků)

Rudník - 250 diváků (průměr 125 diváků na zápas)                                           Hostinné - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Libáň - 195 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                        
Milíčeves - 150 diváků (průměr na zápas 75 diváků)                                              Mladé Buky - 110 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Jičín B - 55 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                             Robousy - 52 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                            
Trutnov C - 35 diváků (průměr na zápas 35 diváků)                                          

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Mladé Buky - Rudník (středa 22.4. v 17:00).                                  
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
14 - Ruml (Mladé Buky),
12 - Jakoubek (Hostinné),
10 - Balcar (Libáň), 
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš (Hostinné), J. Mezsároš (Jičín B),
6 - Voldán (Jičín B), Hylmar (Rudník),
5 - Drbohlav (Robousy),
Šimočko (Trutnov C), Novák (Rudník), Tomášek (Robousy), Haider (Mladé Buky), Havlík (Libáň),
4 - M. Mezsároš (Jičín B), Knížek (Libáň), R. Nývlt (Trutnov C),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), vlastní, Wimmer, M. Kulda, Klossowski (Trutnov C), Slavík, Šmucer, Rodr, Maličký (Hostinné), vlastní (Mladé Buky), Čáp, Prívara, Víšek (Rudník), Jak. Roman, M. Roman (Milíčeves), Mička (Libáň),
2 - Srb, Karásek (Robousy), Kořínek, Miler, L. Haken, Zlámal, Bucek (Jičín B), Rejha, Novotný, J. Roman (Milíčeves), Pešta (Libáň), Kosina, Nossek, R. Polák (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Vomočil, Zákravský (Trutnov C),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, vlastní (Milíčeves), Bílek, Rejman (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Janda, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič, Jůza (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka, Poznar (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska, Petr (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                  


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

DEŠTNÉ PODLEHLO V BOROHRÁDKU, VE SMIŘICÍCH DERBY S VÝSLEDKEM 4:0 ...

Pouze utkání Borohrádku se Smiřicemi bylo na programu 3. jarního kola, domácí se po tomto zápase stali suverény skupiny. Ani v programu této skupiny nebylo vybočeno z koloritu tohoto kola, dvakrát se hrálo v sobotu, dvakrát v neděli.

V sobotu se od 16:30 hrálo derby, Smiřice hostily Předměřice a oba kluby si zatím nevýskají. Před utkáním vlastnily tři body a ve vyrovnaném suterénu má každý bodík velkou cenu. Tipovat výsledek tohoto zápasu lze opravdu velmi těžko, bylo řečeno před zápasem, kterému přihlížel i předseda KFS Václav Andrejs. Domácí se doslova pochlapili, Slavoj rozstříleli 4:0 (Korenčík 2, Koutník a vlastní). Názory na počet diváků se různily, domácí jich nahlásili 110. Domácí vedoucí Tarantík byl lakonický: "Konečně jsme začali proměňovat své šance a zaslouženě zvítězili."

Vamberk (3 body) - Lípa na Orlicí (4 body), to byl další duel hodně ohrožených družstev. Vamberk vyhrál venku, doma prohrál, Lípa vyválčila tři body a má ten bonusový navíc. I zde se začínalo v 16:30 a fanoušci viděli přestřelku, Baník vyhrál 4:3 a získal obrovsky důležitý počinek do dalších zápasů. Tabulka je od druhého místa totiž neuvěřitelně vyrovnaná a další kola slibují dramata.

Borohrádek, tři výhry, devět bodů, skóre 6:0, v každém kole o jednu branku vyšší výhra. Proti němu v neděli od 16:30 vyběhli fotbalisté Sokola Deštné, kteří jsou bez bodu z utkání a třímají ve svých rukou pouze tříbodovou bonifikaci z podzimu. Trenér Sazima chtěl navázat na předchozí výsledky a podařilo se - nepropustná defenzíva a gól Čermáka rozhodly o výhře 1:0. Borohrádek stále neztratil a neinkasoval.

Šest bodů mělo béčko Jaroměře, šest bodů měl Zdelov. Tyto týmy se utkaly na jaroměřské dvojce v neděli od 16:30, favorita jsme v tomto zápase těžko hledali. Možná jazýčkem na vahách mohlo být, koho trenér Exnar uvolní trenéru Palečkovi. Nebylo to nijak hrozné. Zápas nakonec skončil 1:1 (Seifert - Neubecker) a penalty zvládli jaroměřští v poměru 5:4. Zápas komentoval trenér Miloš Zeman: "Naše hra v prvním poločase neměla s fotbalem nic společného a vypadalo to, že si někteří hráči vyjeli pouze na výlet. Zaslouženě jsme tak prohrávali 1:0. Ve druhém poločase jsme se hodně zvedli a zaslouženě jsme v 62. minutě vyrovnali po rohovém kopu. Chybělo hodně málo a odvezli jsme si body všechny, ale naše dvě vyložené šance z 85. a z 89. minuty  jsme neproměnili. V penaltách se radovali domácí. Opět musím pochválit rozhodčí za kvalitní výkon."

HVĚZDA KOLA :
Rozhodčí Stejskal řídil velmi dobře zápas Jaroměř B - Zdelov a vysloužil si pochvalu od hostujícího kouče Miloše Zemana. I my chválíme ...

UDÁLOST KOLA :
V deseti hráčích vzdoroval Vamberk hostující Lípě. Ta v 87. minutě vyrovnala na 3:3, ale domácí Baník již bez Kuhna a vyloučeného Chocholy dokázal oslaben zápas zvrátit v 89. minutě na 4:3. Vskutku nervydrásající drama ...

VÝROK KOLA :
Libor Beran po prohře 3:4 komentoval závěr zápasu v podání "své" Lípy: "Škoda, že "paní taktika" včera běžela daleko okolo nás."

NÁVŠTĚVA KOLA :
114 příznivců vidělo celkově čtvrtou jarní výhru Borohrádku, který upaluje od sestupových pozic raketovým tempem.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 4. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 4. kole celkem přišla  návštěva 396 fanoušků, průměr na utkání 99 diváků, i když podle očitých svědků byla ve Smiřicích lepší návštěva než kterou domácí nahlásili)


Vamberk - 236 diváků (průměr na zápas 118 diváků)                                         Smiřice - 230 diváků (průměr na zápas 230 diváků)                                       Borohrádek - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                      Jaroměř - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                               Zdelov - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                                 Lípa n. O. - 53 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                       Předměřice - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                   
Deštné - xxx diváků (průměr na zápas xxx diváků)                                           

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Deštné - Předměřice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Zdelov - Lípa (středa 13.5. v 17:30), Jaroměř B - Vamberk (středa 22.4. v 18:00).                                  
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Králík (Vamberk),
8 - Kaplan (Deštné),
7 - Brendl (Borohrádek), Ulrych, Seifert (Jaroměř B), Z. Sehnal (Zdelov),

6 - Pazderník, M. Šrom (Vamberk), Čepelka, Doleček (Lípa),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov), Vít (Jaroměř B), Korenčík (Smiřice),
4 - Ameti (Jaroměř B), Krupka, Macháček (Deštné), J. Bílek (Borohrádek), Síkora (Lípa), Koutník (Smiřice),
3 - Vašata (Lípa), Flekr (Vamberk), J. Bareš, Hronek, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), J. Emlar (Jaroměř B), A. Čermák (Borohrádek),
2 - Vojnar, R. Sazima, T. Sazima (Borohrádek), Charvát, Brzokoupil, vlastní (Lípa), Cvejn (Zdelov), Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Bednář, P. Škarytka (Smiřice), Matula, Hochmann, Tuček (Deštné), Hamerský, Samek (Vamberk),
1 - Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, Karkula, vlastní (Borohrádek), Šponar, J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter, Chochola (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář, Neubecker (Zdelov), Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Čenovský, Horák, Špaček, Křivský, Beneš (Jaroměř B), Hlavatý (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Mochan, vlastní (Smiřice),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                  

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 19.4.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace