Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První body pro dorostence Olympie ! Solnice poprvé ztratila ! Čtyři branky jičínského Formana !


Datum akce: 30.11.-0001

 

 

Ve společném Východočeském přeboru U-19  se za událost kola může považovat určitě první bodová ztráta vedoucích Pardubic, které prohrály 3:1 v České Třebové. Ztratilo také druhé Nové Město n. M., které remizovalo s béčkem RMSK, ve velmi vyrovnaném utkání, 2:2. První body v tabulce získala, po bojovném výkonu, rezerva Olympie HK, která přehrála Dvůr 3:2. Rychnov podlehl 0:4 Vysokému Mýtu, když hrál 70 minut o deseti hráčích a Náchod, zejména zaásluhou druhé půle, zvítězil v Letohradě 3:1.
Výsledky Východočeského přeboru zde ...

V krajském přeboru U-19 se na čele osamostatnila Probluz, která v těžkém utkání přehrála 1:0 společný tým Nové a Staré Paky. U hostů podal výborný výkon brankář Štefan. První ztrátu v soutěži zaznamenala Solnice, která remizovala 1:1 ve Vrchlabí a na penalty byli domácí úspěšnější. Trutnov si pohrál s Dobruškou a skončilo to jejím debaklem 10:1. Trochu překvapivě podlehl Chlumec Třebechovicím v poměru 1:2 a tým Slávie/NHK si poradil s posledním týmem tabulky ze Žacléře 6:1, když hosty dlouho držel nad vodou výborný brankář Gottwald, věkem ještě starší žák!!
Výsledky přeboru zde ...

V A-skupině krajské dorostenecké soutěže získali vedoucí Kosičky v Kopidlně pouze jeden bod za remízu 3:3. Penalty vyšly lépe domácím. V derby utkání zvítězily Skřivany v Červeněvsi 5:2 a Stěžery ,vcelku bez problémů, vyhrály v Myštěvsi 3:0. Stejným poměrem skončil i zápas Javorka - Sobotka.
 
Ve skupině B nenavázaly Rasošky na první body, které získaly minulý týden a tentokráte podlehly týmu Vamberk/Doudleby 0:6. Za hosty se třikrát trefil Patrik Luňáček. V čele je bez ztráty bodu stále Týniště, jenž porazilo Smiřice 3:0. Výhru 3:1 si odvezla z výtečného českoskalického pažitu Třebeš.

V C-skupině se konečně sešel tým z Třemešné a hned to pocítil Rudník, který si odvezl vysokou prohru 9:3. Další střelecké hody byli k vidění v Hostinném, které rozstřílelo Jánské Lázně 13!!:0 a hattrickém k tomu přispěl Pavel Šmucer, jenž nastoupil poprvé po těžkém zranění,
Výsledky skupiny C zde ...


V NADLER krajském přeboru U-17 je v čele stále Chlumec, který tentokráte nedal šanci hradecké Olympii a zaslouženě ji porazil 6:0. V závěsu za Chlumcem se v tabulce drží Třebeš. Ta předčila Jaroměř v důrazu a přesnosti zakončení. Konečné skóre znělo 5:0. Broumov, i díky hattricku Žiga, porazil Trutnov/Volanov 5:0. V bojovném utkání v Novém Městě n. M. zvítězilo Vrchlabí 1:0. Domácí litují vyloučení svého kapitína Hanzla.
Výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 
V ISOTRA krajském přeboru SŽ se na čelo tabulky dostay dva hradecké týmy. Olympia zvítězila v Chlumci jednoznačně 7:0, když domácí, o rok mladší kluci, na svého soupeře nestačili. Druhá Třebeš porazila Jaroměř 4:2, když využila nekoncentrovanosti hostí na začátek zápasu. Vyrovnaný zápas se hrál v Novém Městě n. M., kam přijelo Vrchlabí. Hosté byli nakonec šťastnější a zvítězili 2:1. Zlepšenou formu potvrdila Slávie HK, když vyhrála 3:1 v Častolovicích a trenér Jánský byl určitě spokojen.
Výsledky přeboru U-15 zde ...

V BELSPORT A skupině SŽ dal Jičín sedm branek Hořicím a čtyři z nich vstřelil hráč Forman. Nová Paka zvítězila jednoznačně v Hostinném 9:0, když hattrick vstřelil Cink..

Výsledky skupiny A zde ...

V B skupině stejné soutěže podlehl, v páteční předehrávce, Černilov Hronovu 0:2. Vamberecko/Doudlebský Muller přispěl hattrickem k vítězství svého týmu nad Meziměstím. Třebechovice přehrály, v solidním utkání, Týniště 3:1 a vedoucí tým tabulky Dobruška/Opočno nezaváhal v České Skalici, kde zvítězil 5:2. Hattrickem se blýsknul Brožek.
Výsledky skupiny B zde ...

 



Vytvořeno: 1.10.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace